FORUM PANGGILAN PERTIWI
STOP. HOME GUARD CHECK POINT.

Please Log In or Register first.
FORUM PANGGILAN PERTIWI

Forum KESELAMATAN::PENGUATKUASAAN::KETENTERAAN
 
HomeHome  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 TTS FORUM PANGGILAN PERTIWI

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3
AuthorMessage
Tajau
Sergeant Major
Sergeant Major


Posts : 938
Join date : 19/05/2010
Age : 41
Location : Kota Kinabalu

PostSubject: Re: TTS FORUM PANGGILAN PERTIWI   Mon Nov 01, 2010 5:35 pm

[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:
[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:
TTS McDonald Sogo, Bali Feel & OldTown Pantai Dalam

1. Jimio
2.Paskau X
3.GGk
4.Syark the ghost
5.Jemtech 82
7.Sgt Kurtz
8.Geng 21
9.Tok kura
10.Kudabesi
11.Naza Dremel

Terima kasih atas TTS yang best, baru sekarang nielah dapat letak muka bagi mereka yang berforum kat sini selain Tony Stark & Gunnerz.. sayang gak tak dapat TTS sampai ke pagi..next timelah rasanya.. bas ngam2 datang depan hotel jam 6 pagi bawak gie PICC untuk konvo.

Daripada TTS nielah dapat dengar kenapa gie Kepong tue bahaya besar.. dan dapat juga sneak preview aset hehehe ... termasuklah pengalaman naik Saga sekaligus 5 orang dengan orang yang cinonet2... terima kasih sekali lagi
cheers


awat xhabaq mai PICC bro....dah dekat tu...huhuhu

@ Afiq & Alpha

Masa kat PICC kat dalam konvo jer.... tak leh keluar dewan... abis jer konvo terus gie function kat KL pasal tue tak habaq.... next time Bro cheers
Back to top Go down
SgtKurtz
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2394
Join date : 05/05/2010
Age : 35

PostSubject: Re: TTS FORUM PANGGILAN PERTIWI   Mon Nov 01, 2010 5:36 pm

[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:
ceh.. time aku miting seharian laa korang nak buat TTS..

nasib hang lah....aku pun secara kebetulan terjoin TTS nie
Back to top Go down
SgtKurtz
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2394
Join date : 05/05/2010
Age : 35

PostSubject: Re: TTS FORUM PANGGILAN PERTIWI   Mon Nov 01, 2010 5:44 pm

Daripada TTS nielah dapat dengar kenapa gie Kepong tue bahaya besar.. dan dapat juga sneak preview aset hehehe ... termasuklah pengalaman naik Saga sekaligus 5 orang dengan orang yang cinonet2... terima kasih sekali lagi [b]

masa nak ke sana, ramai duk perhatikan kete nie semenjak dari Jalan TAR sehingga ke lokasi seterusnya....GGK bak umpama Prince dan yg lain, sekumpulan MR. BIg mata meliar je....hehehehe
Back to top Go down
horas786
Corporal
Corporal


Posts : 278
Join date : 24/09/2010
Age : 25
Location : Manjung/Teluk Anson/Ipoh

PostSubject: Re: TTS FORUM PANGGILAN PERTIWI   Mon Nov 01, 2010 5:49 pm

la hehehe
Back to top Go down
syark the ghost
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3678
Join date : 29/12/2009
Age : 31
Location : Shah Alam

PostSubject: Re: TTS FORUM PANGGILAN PERTIWI   Mon Nov 01, 2010 5:52 pm

brek kete punyer laaa keras...satu lagi x akan aku lupa masa bawak neo ke oldtown hehehe
Back to top Go down
SgtKurtz
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2394
Join date : 05/05/2010
Age : 35

PostSubject: Re: TTS FORUM PANGGILAN PERTIWI   Mon Nov 01, 2010 5:56 pm

adakah kerana kereta idaman ko ke....atau sbb lain?
Back to top Go down
kuk
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2938
Join date : 17/09/2009
Age : 39
Location : Kelantan

PostSubject: Re: TTS FORUM PANGGILAN PERTIWI   Mon Nov 01, 2010 6:05 pm

Best la kalu dapat join korang
Back to top Go down
SgtKurtz
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2394
Join date : 05/05/2010
Age : 35

PostSubject: Re: TTS FORUM PANGGILAN PERTIWI   Mon Nov 01, 2010 6:15 pm

minta perukaran tugasan Polis Bantuan ke lembah klang....hotspot cam KLIA dan KL Sentral mmg banyak jenayah seluk saku dan dompet, baru je 50 minit g ke Kelana Jaya dan patah balik ke KL Sentral, lepak Starbuck, dah ada org kehilangan beg tangan...

sebab2 nya adalah cuai kerana leka layan laptop. dia letak beg tuh kat belakang, langsung x sedar, dah ada org lain bawak lari. Aku denga citer dari org starbuck sendiri, pasangan pelancong dari Korea kehilangan 35,000 duit Korea. Sebabnya dia leka layan sms...hilang beg tuh...

KL Sentral mmg tengah hotsspot sejak kebelakangan skrg nie...jika hang dapat tukar ke lembah klang, semua aktiviti PP hang dapat join...

sekadar cadangan shj KUK
Back to top Go down
nikman
Corporal
Corporal


Posts : 225
Join date : 07/08/2010
Age : 33
Location : bandar diraja klang

PostSubject: Re: TTS FORUM PANGGILAN PERTIWI   Mon Nov 01, 2010 8:02 pm

[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:
brek kete punyer laaa keras...satu lagi x akan aku lupa masa bawak neo ke oldtown hehehe

bunker bergerak..musuh dalam selimut...macam macam perumpamaan...ermm...huhuhu
Back to top Go down
paskau_x
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 1990
Join date : 13/01/2010
Age : 41
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: TTS FORUM PANGGILAN PERTIWI   Mon Nov 01, 2010 8:42 pm

patut la bile aku naik kete ggk..seat die ke belakang..jauh gilerr..ko ke kurtz duduk depan??
Back to top Go down
Tajau
Sergeant Major
Sergeant Major


Posts : 938
Join date : 19/05/2010
Age : 41
Location : Kota Kinabalu

PostSubject: Re: TTS FORUM PANGGILAN PERTIWI   Tue Nov 02, 2010 12:02 pm

[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:
brek kete punyer laaa keras...satu lagi x akan aku lupa masa bawak neo ke oldtown hehehe

Brek tue sebenarnya ok rasanya..... orang2nya jer yang cute miut sampai brek tak leh angkat hehehe
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: TTS FORUM PANGGILAN PERTIWI   Today at 12:36 am

Back to top Go down
 
TTS FORUM PANGGILAN PERTIWI
View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
FORUM PANGGILAN PERTIWI :: LAMAN UTAMA & MAKLUMBALAS :: LAPORAN AKTIVITI - 2016 :: LAPORAN KHAS 2009-2011-
Jump to: