FORUM PANGGILAN PERTIWI
STOP. HOME GUARD CHECK POINT.

Please Log In or Register first.
FORUM PANGGILAN PERTIWI

Forum KESELAMATAN::PENGUATKUASAAN::KETENTERAAN
 
HomeHome  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 Selamat berkenalan

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
sauffie
Civilian
Civilian


Posts : 18
Join date : 07/03/2011
Age : 32

PostSubject: Selamat berkenalan   Wed Mar 09, 2011 10:10 am

Salam, saya sauffie dari Shah Alam. Saya masih belajar dalam bidang ijazah sarjana kejuruteraan elektronik(komputer). Bercadang selepas habis, nak masuk skim pegawai graduan tugas ikhtisas, kalau tak dapat, tugas am pun jadi lah. Cuma nak tahu sahaja isu-isu semasa pasala pertahanan. farao
Back to top Go down
applemints
Staff Sergeant
Staff Sergeant


Posts : 469
Join date : 24/08/2010
Age : 34
Location : Kota Bharu, Kelantan

PostSubject: Re: Selamat berkenalan   Wed Mar 09, 2011 5:17 pm

Welcome aboard cheers kat sini ramai yang arif lagi bijaksana pasal isu keselamatan & pertahanan...tanya je pasti ada jawapan...asalkan pertanyaan dan pendapat di beri secara berhemah...ok bro sauffie.....selamat berforum...
Back to top Go down
Pelayar Di Ufuk
Private First Class
Private First Class


Posts : 128
Join date : 28/12/2009
Age : 32
Location : Kuala Kangsar-Bagan Serai-Kinrara

PostSubject: Re: Selamat berkenalan   Thu Mar 10, 2011 12:16 am

Welcome aboard mate....lepas ni jangan lupa register kat panggilanpertiwi.my pulak....lepas tu klik join groups HOTB-Panggilan Pertiwi kat dalam fesbuk...
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Selamat berkenalan   Today at 11:55 am

Back to top Go down
 
Selamat berkenalan
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
FORUM PANGGILAN PERTIWI :: LAMAN UTAMA & MAKLUMBALAS :: SELAMAT DATANG - 2016 :: ROLL CALL 2009-2011-
Jump to: