FORUM PANGGILAN PERTIWI
STOP. HOME GUARD CHECK POINT.

Please Log In or Register first.
FORUM PANGGILAN PERTIWI

Forum KESELAMATAN::PENGUATKUASAAN::KETENTERAAN
 
HomeHome  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 The Best Flight Action Games

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4
AuthorMessage
alphafoxsierra
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 1927
Join date : 10/08/2010
Age : 34
Location : Bangi/Putrajaya/Lumut

PostSubject: Re: The Best Flight Action Games   Fri Jan 14, 2011 2:32 pm

hahahahaha.. laptop aku gen lama.. nanti laa bila dah upgrade gen bru aku install game nie..
Back to top Go down
zarull
Specialist
Specialist


Posts : 163
Join date : 23/11/2010
Age : 26
Location : kota tinggi-shah alam

PostSubject: Re: The Best Flight Action Games   Fri Jan 14, 2011 4:18 pm

@tomcat tiram wrote:
Fox:
Laptop/desktop moden xda masalah rasanya nak main

aku pakai,
-Intel Core 2 Duo 1.8 GHZ
-NVIDIA GeForce 9400 GT (PS3.0/VS3.0)
-3GB RAM

smooth je main dengan normal setting..

akmal:
rasanya betul hang cakap tu..
tapi grafik kad/cpu aku x mampu tampung bila setting background dinaikkan ke paras tinggi...

mungkin masa install,installer dah siap settingkan game dengan kekuatan laptop/desktop anda semua..

*
game ni simulator
mission xbanyak..
tapi kita boleh buat mission/situasi peperangan sendiri


tom hang pnyer graphic card bpe gb?
Back to top Go down
tomato
Private
Private


Posts : 52
Join date : 20/09/2010
Age : 32
Location : Key-EL

PostSubject: Re: The Best Flight Action Games   Wed Jan 19, 2011 6:40 pm

nak join gak..... Wing Over Europe..

Dua Pesawat jenis F-16A telah memasuki ruang udara tanpa sebarang tujuan yg diketahui..

Dua Pesawat Mig-29N di utus utk membalas salam tetamu tidak di undang..

Wingman dgn selamber positioning di sebelah.. Cover Flight Leader..

Kelibat pesawat penceroboh dikesan dlm radar..

Wingman diarah untuk 'engage' boggie..

Tembakan Heat Seeking Missile Bandit di pesongkan dgn bantuan pelepasan 'Flare'..

Heat Seeker dpt lock pada bandit..

Fox Two.. AA-11 Archer dilepaskan.. (bandit didepan melakukan tight turn utk memesongkan heat seeking Mig)..

Bandit berjaya ditembak jatuh.. AirBreak dibuka utk slow kan speed sambil memerhatikan Pesawat Bandit gugur ke bumi..

Mission Accomplished..RTB..

Sekian Sesi Cerite Dongeng Pendek dari Hamba.. Ade mase post lg..
(Tak dpt nak post keseluruhan Scene.. Dogfight lame giler, nak lock pun payah sb mungkin F-16 tue ade Radar Jammer)
:ini adalah rekaan di dlm game semate2, tiada ader kena mengena dgn yg idup atau yg telah meninggal dunia, atau pun merendahkan imej mane2 negara.. sekadar suke2 hati aku ajer buat hiburan.. hehehe..) Long Live Worlds Air Force..
Back to top Go down
tomcat tiram
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3195
Join date : 14/12/2009
Age : 26

PostSubject: Re: The Best Flight Action Games   Wed Jan 19, 2011 7:59 pm

FOX
try je...
dulu desktop aku pakai Pentium 4 IV...masih boleh main "abang" game ni..Mission:SU-27 Flanker
game Mission:SU-27 tu antara misi yang ku ingat...ada 1 mission,kita kena terbang men"dakap" permukaan bumi/laut pada waktu malam..misi dia untuk memusnahkan tapak SAM musuh...
hampeh...tengah terkial-kial tengok MFD mana sasaran nak lock,SAM tengah luncur depan kita...

ZARULL
aku rasa 1GB


TOMATO
pergh...
lawa grafik awan game ni...
siap mod bubuh TUDM vs T**-**
memang sebijik betul rupa F-16 tu..
bro ada game Falcon 4.0?
nengok kat youtube..startup enjin dia cam lagi kompleks dari Lock On..
Back to top Go down
tomcat tiram
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3195
Join date : 14/12/2009
Age : 26

PostSubject: Re: The Best Flight Action Games   Wed Jan 19, 2011 10:03 pm

sapa tau game whirlind of vietnam

game ni gunakan modus operasi sebagai pilot/co-pilot/gunner UH-1 dekat vietnam...
Back to top Go down
zarull
Specialist
Specialist


Posts : 163
Join date : 23/11/2010
Age : 26
Location : kota tinggi-shah alam

PostSubject: Re: The Best Flight Action Games   Thu Jan 20, 2011 12:01 am

@tomcat tiram wrote:
FOX
try je...
dulu desktop aku pakai Pentium 4 IV...masih boleh main "abang" game ni..Mission:SU-27 Flanker
game Mission:SU-27 tu antara misi yang ku ingat...ada 1 mission,kita kena terbang men"dakap" permukaan bumi/laut pada waktu malam..misi dia untuk memusnahkan tapak SAM musuh...
hampeh...tengah terkial-kial tengok MFD mana sasaran nak lock,SAM tengah luncur depan kita...

ZARULL
aku rasa 1GB


TOMATO
pergh...
lawa grafik awan game ni...
siap mod bubuh TUDM vs T**-**
memang sebijik betul rupa F-16 tu..
bro ada game Falcon 4.0?
nengok kat youtube..startup enjin dia cam lagi kompleks dari Lock On..

owh...best r tuh...ak nye tahap ciput jer..tp main COD4 ngn ghost recon ok..xde sangkut2 sgt...
aishh jeles lak tgk korg men game jet nih...mne la ak nk dpt ek..
Back to top Go down
tomcat tiram
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3195
Join date : 14/12/2009
Age : 26

PostSubject: Re: The Best Flight Action Games   Thu Jan 20, 2011 9:51 am

COD4 yang lawan Jepun tu ke?
aku men game tu dekat PS2 + ghostrecon...
tapi xpa...
cam aku cakap...Lock On ni game gen awal 2000..jadi mungkin desktop/laptop hang boleh main...
cuba install la...

mana nak dapat?
kedai game pc..
Plaza Pelangi,City Square(sikit),Holiday Plaza..
KL?,mesti lagi banyak.

boleh download jugak
Klik Sini!-Games Galore by Verex

*
adoii...jeles betul aku dengna games bro tomato..
boleh dia ada N..
pergh!
Back to top Go down
tomato
Private
Private


Posts : 52
Join date : 20/09/2010
Age : 32
Location : Key-EL

PostSubject: Re: The Best Flight Action Games   Thu Jan 20, 2011 3:47 pm

Falcon 4.0 ader dulu, tp x ingat letak kat maner.. Rindu lak rase nak dgar siren intro movie tue hehehe.. nt cari blk kat celah2 antara2 cd2 nt.. Memang agak kompleks sikit game tue. Bab Armament dier pun payah sikit, tembak2 x kena aje manjang...

Game Thirdwire nie susah skit nak jumpe sb ramai x tau..(promo kureng)..
Kalau nak rase kat Sg Wang ader, tingkat 3 kat celah2, kena cari lah..(name kedai x ingatlah sorry)..

-nt post lg gambar game thirdwire nie, biar lg terbakar-
Back to top Go down
tomato
Private
Private


Posts : 52
Join date : 20/09/2010
Age : 32
Location : Key-EL

PostSubject: Re: The Best Flight Action Games   Thu Jan 20, 2011 4:19 pm

Episode 1:
Mission : CAP/Time : Morning/Weather : Broken

Short to Runway..

Tower. Ready For Take-off..

TAKE-OFF..

Wingman tgah nak amik positioning..

Wingman masih lg nak positioning sebelah flight leader..

Wingman in position..

Radar Contact.. Boogie...

TO BE CONTINUE..
Back to top Go down
tomcat tiram
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3195
Join date : 14/12/2009
Age : 26

PostSubject: Re: The Best Flight Action Games   Thu Jan 20, 2011 5:18 pm

ouh
google2..
thirdwire la yang keluarkan Wings Over Israel...

boleh tahan gambar kokpit dia tengok kat youtube tadi...
mamat youtube tu main,ada tunjuk dia designated kat mana arah nak pergi dan siap dengan maklumat lengkap dekat tepi skrin kelajuan tinggi laju pesawat..

kalau Lock-On berpandukan dekat segala meter dan skrin..
susah betul nak maneuver pesawat ikut flightpath dia..sebab kompas analog dekat pesawat cam x berfungsi..dah lama2,baru kompas analog dia tu pusing..
hehe

kasi upload gambar2 Falcon 4.0 Tomato..
rasanya cam ganas tu.
Back to top Go down
tomato
Private
Private


Posts : 52
Join date : 20/09/2010
Age : 32
Location : Key-EL

PostSubject: Re: The Best Flight Action Games   Thu Jan 20, 2011 6:17 pm

Yeah Betol... Yg Paling Popular Wing Over Europe (medium simulator). tp masih lg tertakluk pada config, kalau set easy boleh fly mcm bwk basikal. Medium - boleh lah, masih byk lg bantuan. kalau hard - semuanyer kena by vision,meter and radar. kalau bandit masuk dlm awan, punyer perit nak cari kalau takde radar. tau2 wingman sound u got bandit at your six o clock. He's firing a missile. Missile duk kejar kat belakang..
tett tett tett tett tettttttttt..............bommmmmm....

Falcon 4.0 akan diusahakan, kalau jumpe dan install balik dlm PC.
Grafik ok jugak cun, Mission agak susah sikit. A/C choices cume F-16 Falcon shj.
Back to top Go down
tomato
Private
Private


Posts : 52
Join date : 20/09/2010
Age : 32
Location : Key-EL

PostSubject: Re: The Best Flight Action Games   Thu Jan 20, 2011 7:27 pm

Episode 2:

Boogie dikesan dan di lock oleh radar..

Boogie dgn pesawat F-16B masih lagi belum sedar yg gelagat dan penerbangan mereka sedang diperhatikan..

Positioning dibelakang target sambil menunggu arahan lanjut dari CP..

Boogie masih lagi meneruskan flight walaupun amaran radar lock telah diberi..

'BANDIT!BANDIT! U'RE CLEAR TO ENGAGE.'.. AA-10C Alamo dilancarkan ke arah Radar Target setelah segala warning yg diberi dibuat bodo ajer..

AA-10C Alamo yg dilancarkan dgn selamat tanpa jem meluncur laju mencari sasaran yg di designated kan..

TO BE CONTINUE..

C-130 HERCULES SOARING THROUGH THE AIR
Back to top Go down
zarull
Specialist
Specialist


Posts : 163
Join date : 23/11/2010
Age : 26
Location : kota tinggi-shah alam

PostSubject: Re: The Best Flight Action Games   Fri Jan 21, 2011 9:36 pm

@tomcat tiram wrote:
COD4 yang lawan Jepun tu ke?
aku men game tu dekat PS2 + ghostrecon...
tapi xpa...
cam aku cakap...Lock On ni game gen awal 2000..jadi mungkin desktop/laptop hang boleh main...
cuba install la...

mana nak dapat?
kedai game pc..
Plaza Pelangi,City Square(sikit),Holiday Plaza..
KL?,mesti lagi banyak.

boleh download jugak
Klik Sini!-Games Galore by Verex

*
adoii...jeles betul aku dengna games bro tomato..
boleh dia ada N..
pergh!

ermm yg sebelum tuh...yg lwn jepun tuh xlarat lappy ak nk layan....ghost recon ni best sbb base on fps( first person shooter)...
ak da try da nk download dr situ..tp cm xbuleh jerk...ke ak yg xpandai nk download cmner..heheh Laughing
Back to top Go down
tomcat tiram
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3195
Join date : 14/12/2009
Age : 26

PostSubject: Re: The Best Flight Action Games   Fri Jan 21, 2011 9:45 pm

Tomato
Bro..tau camna nak modified Microfsoft Flight Simulator X?
aku ada game tu tapi versi normal..
tengok dekat youtube..player mod sampai ada yang bawak F/A-18 dan landing dekat carrier...
waduh2...lawa pulak tu grafiknya...
Very Happy

Zarull
aku pun x pakar download..
tunggu GeneralKiva@Raja Download masuk..hehee
aku pernah try link tu...tapi macam kena bayar@camne tah..
x paham aku...

Back to top Go down
zarull
Specialist
Specialist


Posts : 163
Join date : 23/11/2010
Age : 26
Location : kota tinggi-shah alam

PostSubject: Re: The Best Flight Action Games   Fri Jan 21, 2011 10:01 pm

@tomcat tiram wrote:
Tomato
Bro..tau camna nak modified Microfsoft Flight Simulator X?
aku ada game tu tapi versi normal..
tengok dekat youtube..player mod sampai ada yang bawak F/A-18 dan landing dekat carrier...
waduh2...lawa pulak tu grafiknya...
Very Happy

Zarull
aku pun x pakar download..
tunggu GeneralKiva@Raja Download masuk..hehee
aku pernah try link tu...tapi macam kena bayar@camne tah..
x paham aku...


tula pasal...aku dah try byk kali dah...kua kat idm, cuma xleh nk download..ape tah problemnye..huhu....ni yg nk try cr kt orrent nih...
Back to top Go down
tomcat tiram
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3195
Join date : 14/12/2009
Age : 26

PostSubject: Re: The Best Flight Action Games   Fri Jan 21, 2011 10:16 pm

@zarull wrote:
@tomcat tiram wrote:
Tomato
Bro..tau camna nak modified Microfsoft Flight Simulator X?
aku ada game tu tapi versi normal..
tengok dekat youtube..player mod sampai ada yang bawak F/A-18 dan landing dekat carrier...
waduh2...lawa pulak tu grafiknya...
Very Happy

Zarull
aku pun x pakar download..
tunggu GeneralKiva@Raja Download masuk..hehee
aku pernah try link tu...tapi macam kena bayar@camne tah..
x paham aku...


tula pasal...aku dah try byk kali dah...kua kat idm, cuma xleh nk download..ape tah problemnye..huhu....ni yg nk try cr kt orrent nih...

yea...
verex ada tulis cara lain camna nak download...
cuba la...
jangan lupa bagitau resipi download nanti..
afro
Back to top Go down
zarull
Specialist
Specialist


Posts : 163
Join date : 23/11/2010
Age : 26
Location : kota tinggi-shah alam

PostSubject: Re: The Best Flight Action Games   Fri Jan 21, 2011 10:42 pm

@tomcat tiram wrote:
@zarull wrote:
@tomcat tiram wrote:
Tomato
Bro..tau camna nak modified Microfsoft Flight Simulator X?
aku ada game tu tapi versi normal..
tengok dekat youtube..player mod sampai ada yang bawak F/A-18 dan landing dekat carrier...
waduh2...lawa pulak tu grafiknya...
Very Happy

Zarull
aku pun x pakar download..
tunggu GeneralKiva@Raja Download masuk..hehee
aku pernah try link tu...tapi macam kena bayar@camne tah..
x paham aku...


tula pasal...aku dah try byk kali dah...kua kat idm, cuma xleh nk download..ape tah problemnye..huhu....ni yg nk try cr kt orrent nih...

yea...
verex ada tulis cara lain camna nak download...
cuba la...
jangan lupa bagitau resipi download nanti..
afro

resipinye? senang je...tambah garam secukup rse..hehehhe....gurau, jgn mara aaa...heheh
okeh2...nnt klu dah buleh ak post care2nye...now ak tgh download lock-on modern air combat dr torrent...estimated 10 jam lg br siap... bounce
Back to top Go down
tomato
Private
Private


Posts : 52
Join date : 20/09/2010
Age : 32
Location : Key-EL

PostSubject: Re: The Best Flight Action Games   Sat Jan 22, 2011 2:20 pm

FSX belum try buat lg, tp yg sebelum nyer MFS2004:Flight Of The century tu adelah buat ckit2, Mig29N & Su-30MKM..
Back to top Go down
tomato
Private
Private


Posts : 52
Join date : 20/09/2010
Age : 32
Location : Key-EL

PostSubject: Re: The Best Flight Action Games   Sat Jan 22, 2011 4:05 pm

EPISODE 3:

Wingman covering FL 6'o'clock..

Missile Inbound.. Drop Tank dan break formation..

FL Bandit menjunam ke bawah manakala WM Bandit panjat ketiggian utk beri cover pada FL..

Wooosh....

Dari dlm Radar kelihatan Target mengubah arah penerbangan..
Missile yg dilancarkan tadi pun same ubah arah penerbangan utk intercept target.. smoke trail dari missile mengubah haluan mengikut target.. (petak kuning jauh kat depan adalah kedudukan target)..
HIT HIT HIT... AA-10C Alamo mengenai sasarannyer..

Kemusnahan yg disebabkan oleh sebijik missile..

WM Bandit x puas hati patah balik..

Bandit dtg head to head.. Jelas Kelihatan dlm Radar Bandit makin dekat..
AA-10C Alamo yg ke-2 dilancarkan utk disablekan threat yg dtg..

TO BE CONTINUE..

...F-5E TIGER II...
Back to top Go down
zarull
Specialist
Specialist


Posts : 163
Join date : 23/11/2010
Age : 26
Location : kota tinggi-shah alam

PostSubject: Re: The Best Flight Action Games   Mon Jan 24, 2011 6:48 pm

@tomcat tiram wrote:
@zarull wrote:
@tomcat tiram wrote:
Tomato
Bro..tau camna nak modified Microfsoft Flight Simulator X?
aku ada game tu tapi versi normal..
tengok dekat youtube..player mod sampai ada yang bawak F/A-18 dan landing dekat carrier...
waduh2...lawa pulak tu grafiknya...
Very Happy

Zarull
aku pun x pakar download..
tunggu GeneralKiva@Raja Download masuk..hehee
aku pernah try link tu...tapi macam kena bayar@camne tah..
x paham aku...


tula pasal...aku dah try byk kali dah...kua kat idm, cuma xleh nk download..ape tah problemnye..huhu....ni yg nk try cr kt orrent nih...

yea...
verex ada tulis cara lain camna nak download...
cuba la...
jangan lupa bagitau resipi download nanti..
afro

tom misi mendownload dari torrent dah berjaya & ak dah main pun LOMAC nih...best...nk fly mmg gempak..tp nk mendarat tuh da 5 kali ak try...4 kali terhempas, sekali mendarat atas tanah..huahuahua Razz ko main gne joystick ker gamepad ker? bg nasehat sket cmne nk daratkn gne visual landing...pastu ak xgheti gne TWS ngn BVR kt f-15c tuh...haha Razz
Back to top Go down
tomcat tiram
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3195
Join date : 14/12/2009
Age : 26

PostSubject: Re: The Best Flight Action Games   Mon Jan 24, 2011 7:08 pm

@zarull wrote:
@tomcat tiram wrote:
@zarull wrote:
@tomcat tiram wrote:
Tomato
Bro..tau camna nak modified Microfsoft Flight Simulator X?
aku ada game tu tapi versi normal..
tengok dekat youtube..player mod sampai ada yang bawak F/A-18 dan landing dekat carrier...
waduh2...lawa pulak tu grafiknya...
Very Happy

Zarull
aku pun x pakar download..
tunggu GeneralKiva@Raja Download masuk..hehee
aku pernah try link tu...tapi macam kena bayar@camne tah..
x paham aku...


tula pasal...aku dah try byk kali dah...kua kat idm, cuma xleh nk download..ape tah problemnye..huhu....ni yg nk try cr kt orrent nih...

yea...
verex ada tulis cara lain camna nak download...
cuba la...
jangan lupa bagitau resipi download nanti..
afro

tom misi mendownload dari torrent dah berjaya & ak dah main pun LOMAC nih...best...nk fly mmg gempak..tp nk mendarat tuh da 5 kali ak try...4 kali terhempas, sekali mendarat atas tanah..huahuahua Razz ko main gne joystick ker gamepad ker? bg nasehat sket cmne nk daratkn gne visual landing...pastu ak xgheti gne TWS ngn BVR kt f-15c tuh...haha Razz

wah!
tahniah2!
aku main pakai keyboard..duit tarak nak beli joystick..

dan aku masa mula2 pun memang fail landing...

visual landing?
turunkan je la landing gear(G)..turunkan flaps(F)..naikkan airbrake(B)..
kurangkan throttle(page down)pesawat antara 400-500..bila agak2 dah dekat,turunkan lagi throttle 300-400..

selarikan HUD dengan runway..lagi mudah pakai visual dari dalam kokpit...
tengok je dekat HUD..sebab segala ketinggian dan laju ada kat situ..
hahaa

Track While Scan x ingat..dah ilang note dia..
tapi BVR dekat F-15,SU-27,MIG-29,SU-33..tekan 2..pastu hidupakan radar(I)..automatik dia scan BVR..
untuk jarak pengesanan (+ kurang jarak scan) dan (- untuk scan pada jarak jauh)..


hang masuk tutorial..situ lagi step by step untuk setiap pesawat..tapi lambat sikit
Back to top Go down
zarull
Specialist
Specialist


Posts : 163
Join date : 23/11/2010
Age : 26
Location : kota tinggi-shah alam

PostSubject: Re: The Best Flight Action Games   Mon Jan 24, 2011 8:09 pm

@tomcat tiram wrote:
@zarull wrote:
@tomcat tiram wrote:
@zarull wrote:
@tomcat tiram wrote:
Tomato
Bro..tau camna nak modified Microfsoft Flight Simulator X?
aku ada game tu tapi versi normal..
tengok dekat youtube..player mod sampai ada yang bawak F/A-18 dan landing dekat carrier...
waduh2...lawa pulak tu grafiknya...
Very Happy

Zarull
aku pun x pakar download..
tunggu GeneralKiva@Raja Download masuk..hehee
aku pernah try link tu...tapi macam kena bayar@camne tah..
x paham aku...


tula pasal...aku dah try byk kali dah...kua kat idm, cuma xleh nk download..ape tah problemnye..huhu....ni yg nk try cr kt orrent nih...

yea...
verex ada tulis cara lain camna nak download...
cuba la...
jangan lupa bagitau resipi download nanti..
afro

tom misi mendownload dari torrent dah berjaya & ak dah main pun LOMAC nih...best...nk fly mmg gempak..tp nk mendarat tuh da 5 kali ak try...4 kali terhempas, sekali mendarat atas tanah..huahuahua Razz ko main gne joystick ker gamepad ker? bg nasehat sket cmne nk daratkn gne visual landing...pastu ak xgheti gne TWS ngn BVR kt f-15c tuh...haha Razz

wah!
tahniah2!
aku main pakai keyboard..duit tarak nak beli joystick..

dan aku masa mula2 pun memang fail landing...

visual landing?
turunkan je la landing gear(G)..turunkan flaps(F)..naikkan airbrake(B)..
kurangkan throttle(page down)pesawat antara 400-500..bila agak2 dah dekat,turunkan lagi throttle 300-400..

selarikan HUD dengan runway..lagi mudah pakai visual dari dalam kokpit...
tengok je dekat HUD..sebab segala ketinggian dan laju ada kat situ..
hahaa

Track While Scan x ingat..dah ilang note dia..
tapi BVR dekat F-15,SU-27,MIG-29,SU-33..tekan 2..pastu hidupakan radar(I)..automatik dia scan BVR..
untuk jarak pengesanan (+ kurang jarak scan) dan (- untuk scan pada jarak jauh)..


hang masuk tutorial..situ lagi step by step untuk setiap pesawat..tapi lambat sikit

haha thank you2...ak pn gne keyboard...agak susah r nk kontrol....nk sng kne gne gamepad la rsenye...tu ak wt yg training nye r tuh....hahhaha...kt training kn gne kaki katak...so HUD nye xde info psl speed n so on...kne depend kt meter gak..huhu...t la klu ak free ak main lg...
Back to top Go down
tomcat tiram
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3195
Join date : 14/12/2009
Age : 26

PostSubject: Re: The Best Flight Action Games   Tue Jan 25, 2011 11:06 am

Bro Tomato expert la mod2 ni.
Apa kata mod LOMAC.Belum baca lagi mana2 orang mod LOMAC.
dapat MIG-29N,F/A-18D dengan SU-30MKM kira cun sangat la tu..
Very Happy

Boleh guna gamepad(macam joypad PS2?)..Boleh cuba nanti ni.
Hohooo.LOMAC ni ok lagi sebab kita tekan2 keyboard.Dekat Flight Simulator,hampir setiap switch dalam pesawat tu boleh digerakkan dan on off.Termasuk seatbelt untuk penumpang,no-smoking signal n bla2..
hehehe!

Kaki katak tu aku pun xpaham.Aku cuma baca instruction dia dan ikut kat situ.
Try la guna meter2 sebab lagi syok.

good luck ar...
Lepas tu boleh try carrier landing guna SU-33..
Touch down je,terus berhenti pesawatnya..
Silap perkiraan kesannya samada x 'tangkap" arresting cables atau terlanggar kapal..
hehehe!
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: The Best Flight Action Games   Today at 2:42 am

Back to top Go down
 
The Best Flight Action Games
View previous topic View next topic Back to top 
Page 4 of 4Go to page : Previous  1, 2, 3, 4

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
FORUM PANGGILAN PERTIWI :: ULASAN PERMAINAN VIDEO MILITARI-
Jump to: