FORUM PANGGILAN PERTIWI
STOP. HOME GUARD CHECK POINT.

Please Log In or Register first.
FORUM PANGGILAN PERTIWI

Forum KESELAMATAN::PENGUATKUASAAN::KETENTERAAN
 
HomeHome  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 Koleksi Barang Sniper_Gunung

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Sniper_Gunung
Civilian
Civilian


Posts : 32
Join date : 26/12/2009
Age : 51
Location : Sniper Hide

PostSubject: Koleksi Barang Sniper_Gunung   Mon Jan 11, 2010 5:10 am

Ini saya punya koleksi antik punya. Hehe!



Saya ada banyak koleksi ketenteraan nantilah di masa akan datang saya cuba pamerkan.
Back to top Go down
Akmal3110
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3101
Join date : 25/11/2009
Age : 27
Location : Bravo, Tango and Bravo, Kilo

PostSubject: Re: Koleksi Barang Sniper_Gunung   Mon Jan 11, 2010 6:42 am

Nice one, bro. Keep it coming.
Back to top Go down
Sniper_Gunung
Civilian
Civilian


Posts : 32
Join date : 26/12/2009
Age : 51
Location : Sniper Hide

PostSubject: Lagi item saya   Mon Jan 11, 2010 7:15 am

Ini adalah buku Penugasan dan latihan Sniper yang mana saya dapat semasa berkursus dengan tentera US dari 2nd Battalion 5th Special Forces Group.

Back to top Go down
mr. kurien
Warrant Officer
Warrant Officer


Posts : 5986
Join date : 20/12/2009
Age : 37
Location : in an office under the basement

PostSubject: Re: Koleksi Barang Sniper_Gunung   Mon Jan 11, 2010 9:01 am

@Sniper_Gunung wrote:
Ini adalah buku Penugasan dan latihan Sniper yang mana saya dapat semasa berkursus dengan tentera US dari 2nd Battalion 5th Special Forces Group.


buku ni ada tak jual kat mana-mana book store?

_________________
Back to top Go down
http://mrkurien.blogspot.com/
Sniper_Gunung
Civilian
Civilian


Posts : 32
Join date : 26/12/2009
Age : 51
Location : Sniper Hide

PostSubject: Koleksi Barang Sniper_Gunung   Mon Jan 11, 2010 9:23 am

buku ni ada tak jual kat mana-mana book store?[/quote]

Nadai, tiada bawa balik direct dari US.
Back to top Go down
totttis
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2393
Join date : 17/12/2009
Age : 42
Location : Lepak-Lepak Bersama Sang Saka Biru iaitu Encik Kucing

PostSubject: Re: Koleksi Barang Sniper_Gunung   Mon Jan 11, 2010 11:26 am

buku tu bleh dipinjam untuk photostate tak?

huhuhuhuhuh Evil or Very Mad
Back to top Go down
mr. kurien
Warrant Officer
Warrant Officer


Posts : 5986
Join date : 20/12/2009
Age : 37
Location : in an office under the basement

PostSubject: Re: Koleksi Barang Sniper_Gunung   Mon Jan 11, 2010 11:51 am

aduiii... kalau ada bleh la aku belajar cara-cara bagaimana nak jadi sniper.

_________________
Back to top Go down
http://mrkurien.blogspot.com/
paskau_x
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 1990
Join date : 13/01/2010
Age : 41
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Koleksi Barang Sniper_Gunung   Thu Jan 28, 2010 9:34 pm

apa bikin la mau jadi sniper?ahahaa..
Back to top Go down
afiq flanker
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3371
Join date : 09/11/2009
Age : 28
Location : atas udara

PostSubject: Re: Koleksi Barang Sniper_Gunung   Thu Jan 28, 2010 10:09 pm

@Sniper_Gunung wrote:
Ini adalah buku Penugasan dan latihan Sniper yang mana saya dapat semasa berkursus dengan tentera US dari 2nd Battalion 5th Special Forces Group.


fuh.....terbaik nie....
Back to top Go down
Anakpencen
Staff Sergeant
Staff Sergeant


Posts : 411
Join date : 31/12/2009
Age : 36

PostSubject: Re: Koleksi Barang Sniper_Gunung   Fri Jan 29, 2010 2:35 am

alien manual kat atas tu kena simpan kalau terdesak boleh photostate masa darurat.

Tapi Abang Snipergunung saya nak tanya lah kenapa Persatuan2 Menembak kat Negara ni tidak menggunakan kemahiran orang macam Abang Snipergunung untuk bertanding kat Sukan Olimpik.. yang saya faham kebanyakkan ahli2 sukan menembak Negara2 Blok Timur dulu merupakan anggota Sniper Spetznaz dan lain2 bounce
Back to top Go down
totttis
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2393
Join date : 17/12/2009
Age : 42
Location : Lepak-Lepak Bersama Sang Saka Biru iaitu Encik Kucing

PostSubject: Re: Koleksi Barang Sniper_Gunung   Wed Feb 03, 2010 11:45 am

mana bro Sniper Gunung ni, post la lagi koleksi bro...kami nak nengok...
Back to top Go down
khairil
Civilian
Civilian


Posts : 9
Join date : 29/03/2010
Age : 40

PostSubject: Re: Koleksi Barang Sniper_Gunung   Mon Mar 29, 2010 10:20 pm

Nak tanya brader sniper..saya minat gak dengan sniper2 ni..hi hi tapi main guna marker peluru cat je la..kami selalu main dalam hutan..boleh ker... brader fotostat buku tu..leh la saya buat koleksi peribadi..dah lama saya cari benda ni..fotostat pun takpe...senang2 layarilah blog saya...brader tolong komen baju sniper saya ni boleh..saya buat sendiri tu..saya tukang jahit...baru belajar buat baju ni untuk player painballers..
http://jeansrecycle.blogspot.com/
Back to top Go down
wufi
Command Sergeant Major
Command Sergeant Major


Posts : 1123
Join date : 11/03/2010
Age : 36

PostSubject: Re: Koleksi Barang Sniper_Gunung   Wed May 19, 2010 7:58 pm

bz tu, aku pon mau ngk dan dgr gak koleksi kesayangan snniper gunung nih...
Back to top Go down
http://majapatih.blogspot.com/
mr. kurien
Warrant Officer
Warrant Officer


Posts : 5986
Join date : 20/12/2009
Age : 37
Location : in an office under the basement

PostSubject: Re: Koleksi Barang Sniper_Gunung   Thu May 20, 2010 12:31 am

@paskau_x wrote:
apa bikin la mau jadi sniper?ahahaa..

sniping rusa atau kijang. hehehehehehe

_________________
Back to top Go down
http://mrkurien.blogspot.com/
asidburn
Private
Private


Posts : 73
Join date : 19/11/2010
Age : 34

PostSubject: Re: Koleksi Barang Sniper_Gunung   Mon Dec 06, 2010 6:05 pm

@afiq flanker wrote:
@Sniper_Gunung wrote:
Ini adalah buku Penugasan dan latihan Sniper yang mana saya dapat semasa berkursus dengan tentera US dari 2nd Battalion 5th Special Forces Group.


fuh.....terbaik nie....

scan page by page dan kongsi bro~~
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Koleksi Barang Sniper_Gunung   Today at 10:19 am

Back to top Go down
 
Koleksi Barang Sniper_Gunung
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
FORUM PANGGILAN PERTIWI :: COLLECTOR'S ITEM-
Jump to: