FORUM PANGGILAN PERTIWI
STOP. HOME GUARD CHECK POINT.

Please Log In or Register first.
FORUM PANGGILAN PERTIWI

Forum KESELAMATAN::PENGUATKUASAAN::KETENTERAAN
 
HomeHome  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 Ada webpage boleh download drama insurgensi x???

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
PaTrioT
Private
Private


Posts : 73
Join date : 16/01/2010
Age : 29

PostSubject: Ada webpage boleh download drama insurgensi x???   Thu Jan 21, 2010 9:23 am

Salam korang ada webpage yang boleh download drama INSURGENSI yang pernah main kt rtm dulu blah petang...wooo aku minat gila cerita tu ,cerita yang hebat dari segi taktikal dan letupan....tapi dia buat setengah je....x habis, kalau ada tu, link kan bleh x??? xpun korang uploadkan heheheheh
Back to top Go down
HangPC2
Sergeant First Class
Sergeant First Class


Posts : 582
Join date : 16/02/2010
Age : 34
Location : Langkasuka

PostSubject: Re: Ada webpage boleh download drama insurgensi x???   Tue Mar 09, 2010 12:11 pm

Back to top Go down
afiq flanker
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3371
Join date : 09/11/2009
Age : 28
Location : atas udara

PostSubject: Re: Ada webpage boleh download drama insurgensi x???   Tue Mar 09, 2010 12:17 pm

aku mmg minat gila dgn cite nie....tp tu la, rtm tayang separuh je, lagu die pon gempak gak, meremang bulu roma klu dengar
Back to top Go down
HangPC2
Sergeant First Class
Sergeant First Class


Posts : 582
Join date : 16/02/2010
Age : 34
Location : Langkasuka

PostSubject: Re: Ada webpage boleh download drama insurgensi x???   Tue Mar 09, 2010 1:28 pm

aku suka dier punya Graphic....


time Ferret APC balas tembak kat Komunis lepas Lori Akar kena Hentam dengan RPG
Back to top Go down
Laksamana Sunan
General
General


Posts : 2044
Join date : 13/09/2009
Age : 42
Location : Ipoh, Perak.

PostSubject: Re: Ada webpage boleh download drama insurgensi x???   Tue Mar 09, 2010 1:38 pm

@HangPC2 wrote:
aku suka dier punya Graphic....


time Ferret APC balas tembak kat Komunis lepas Lori Akar kena Hentam dengan RPG

kasi upload lah comrade.

_________________


"This nation will remain the land of the free
only so long as it is the home of the brave..."
"FREEDOM IS NOT FREE"
Back to top Go down
ggk
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2053
Join date : 22/12/2009
Age : 37

PostSubject: Re: Ada webpage boleh download drama insurgensi x???   Tue Mar 09, 2010 3:00 pm

haritu masa hari kerjaya ATM aku dapat mengipas telur seorang Anggota Kor Risik ni.. dia janji nak burnkan kat aku semua cd drama ni. Masa tu diorang mainkan drama ni kat CD player. Nak jadi cerita dia kena pindah East Malaysia.. so tak dapat la.
Back to top Go down
http://malaysiamilitarypower.blogspot.com/
kudabesi87
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 1400
Join date : 03/10/2009
Age : 29
Location : Chenorbyl

PostSubject: Re: Ada webpage boleh download drama insurgensi x???   Tue Mar 09, 2010 4:01 pm

last episod aku tengok dorang main ragbi..wakil renjer kot

lepas tu si norman hakim ngorat pegawai wanita TD.. Very Happy
Back to top Go down
http://www.malayneum-kudabesi.blogspot.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Ada webpage boleh download drama insurgensi x???   Today at 12:08 pm

Back to top Go down
 
Ada webpage boleh download drama insurgensi x???
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
FORUM PANGGILAN PERTIWI :: FILEM MILITARI-
Jump to: