FORUM PANGGILAN PERTIWI
STOP. HOME GUARD CHECK POINT.

Please Log In or Register first.
FORUM PANGGILAN PERTIWI

Forum KESELAMATAN::PENGUATKUASAAN::KETENTERAAN
 
HomeHome  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 Tears of the sun

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
kuk
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2938
Join date : 17/09/2009
Age : 39
Location : Kelantan

PostSubject: Re: Tears of the sun   Mon May 24, 2010 12:51 am

Admin@encikTONY STARK wrote:
aku tambah kesian tgk dr. Lena. kalau aku jadi navy seals tu aku dukung dia. cheers



Sempat lagi nak ambik kesempatan tu Twisted Evil
Back to top Go down
tactician
Private
Private


Posts : 58
Join date : 15/04/2010
Age : 24
Location : "Kem Terendak" :-0

PostSubject: Re: Tears of the sun   Wed Jul 14, 2010 6:24 am

Back to top Go down
http://www.facebook.com/forzatigre
Akmal3110
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3101
Join date : 25/11/2009
Age : 27
Location : Bravo, Tango and Bravo, Kilo

PostSubject: Re: Tears of the sun   Wed Jul 14, 2010 7:05 pm

@tactician wrote:

Red and McTavish.
Back to top Go down
generalkiva
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 1656
Join date : 30/04/2010
Age : 36
Location : Penang

PostSubject: Re: Tears of the sun   Wed Jul 14, 2010 7:33 pm

nak tengok balik la...downloading! Laughing
Back to top Go down
airborne_boyz
Corporal
Corporal


Posts : 278
Join date : 22/05/2010
Age : 46

PostSubject: Re: Tears of the sun   Wed Jul 14, 2010 8:09 pm

jalan cerita yg mantap.....

Tak silap saya unit ni USN SEAL Team 8





Back to top Go down
Akmal3110
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3101
Join date : 25/11/2009
Age : 27
Location : Bravo, Tango and Bravo, Kilo

PostSubject: Re: Tears of the sun   Wed Jul 14, 2010 9:32 pm

Pergh!!!! Model tu tuan punya ka???
Back to top Go down
HelangRimba
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2817
Join date : 30/04/2010
Age : 33
Location : Cheras, Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Tears of the sun   Thu Jul 15, 2010 8:45 am

cantik gile model2.. semua ada la..
Back to top Go down
http://bertiwi.blogspot.com
kuk
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2938
Join date : 17/09/2009
Age : 39
Location : Kelantan

PostSubject: Re: Tears of the sun   Thu Jul 15, 2010 9:07 am

Yang satu tu betul2 macam bruce willis la heheheeh
Back to top Go down
airborne_boyz
Corporal
Corporal


Posts : 278
Join date : 22/05/2010
Age : 46

PostSubject: Re: Tears of the sun   Thu Jul 15, 2010 10:00 am

@Akmal3110 wrote:
Pergh!!!! Model tu tuan punya ka???

yup model2 saya
kitbash tu mmg dikeluarkan khas untuk filem ni.

nak tgk lagi nanti saya uploadkan dlm thread collector item saya.
Back to top Go down
afiq flanker
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3371
Join date : 09/11/2009
Age : 28
Location : atas udara

PostSubject: Re: Tears of the sun   Thu Jul 15, 2010 10:03 am

@airborne_boyz wrote:
@Akmal3110 wrote:
Pergh!!!! Model tu tuan punya ka???

yup model2 saya
kitbash tu mmg dikeluarkan khas untuk filem ni.

nak tgk lagi nanti saya uploadkan dlm thread collector item saya.

haha..jaga2 geng...tuan nak wat pembakaran terbuka lg...
Back to top Go down
tomcat tiram
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3195
Join date : 14/12/2009
Age : 26

PostSubject: Re: Tears of the sun   Thu Jul 15, 2010 9:21 pm

bile watak forumer PP akan difilem dan dibuat model..
hehehee
Back to top Go down
HelangRimba
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2817
Join date : 30/04/2010
Age : 33
Location : Cheras, Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Tears of the sun   Fri Jul 16, 2010 9:08 am

@tomcat tiram wrote:
bile watak forumer PP akan difilem dan dibuat model..
hehehee

bair betul.. nak buat cerita apa plak tentang member PP ni.. kalu ada ornag boleh karang novel guna nama forumer ni xpe la...
Back to top Go down
http://bertiwi.blogspot.com
tomcat tiram
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3195
Join date : 14/12/2009
Age : 26

PostSubject: Re: Tears of the sun   Fri Jul 16, 2010 9:44 pm

@HelangRimba wrote:
@tomcat tiram wrote:
bile watak forumer PP akan difilem dan dibuat model..
hehehee

bair betul.. nak buat cerita apa plak tentang member PP ni.. kalu ada ornag boleh karang novel guna nama forumer ni xpe la...

mane tau glemer satu hari nanti...hahaaa

dapatla kite nengok MejB pakai suit bom,Abah dengan full gear,Tuan Jimio dengan suit yang tersendiri....
Back to top Go down
miji
Corporal
Corporal


Posts : 203
Join date : 13/01/2010
Age : 43
Location : somewhere in the nowhere

PostSubject: Re: Tears of the sun   Wed Sep 22, 2010 7:58 pm

@MR. STARK wrote:
aku tambah kesian tgk dr. Lena. kalau aku jadi navy seals tu aku dukung dia. cheers

Dr Lena - sluurrppss! Twisted Evil
Back to top Go down
kerianiers
Sergeant First Class
Sergeant First Class


Posts : 569
Join date : 20/08/2010
Age : 35
Location : Bandar Warisan, From Taiping With Love

PostSubject: Re: Tears of the sun   Wed Oct 13, 2010 11:17 pm

@skuad42 wrote:
aku tgk cerita ni kat wayang....mmg best..aku suka part masa diorang masuk dalam perkampungan nak hapuskan pembenrontak. aku ingat lagi bruce arahkan sniper dia suruh tembak..sniper..zippo first..style... diorang guna siclencer je. Ade gak part sedih kat situ...huhu...

Aku penah tanya kat sorang mamat omputih..apa maksud tears of the sun?? dia dengan selamber je jawab kat aku...hujan !!! haha..dia kata..kalau matahari tu menangis..keluarkan airmata..jadilah hujan...ahaha..cenggitu lak...

setuju...sniper aim dari jarak 500 meter kot tak silap, pakai silencer dan aim dari atas pokok je..steady ah dia cover rakan2 dia...
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Tears of the sun   Today at 2:41 am

Back to top Go down
 
Tears of the sun
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
FORUM PANGGILAN PERTIWI :: FILEM MILITARI-
Jump to: