FORUM PANGGILAN PERTIWI
STOP. HOME GUARD CHECK POINT.

Please Log In or Register first.
FORUM PANGGILAN PERTIWI

Forum KESELAMATAN::PENGUATKUASAAN::KETENTERAAN
 
HomeHome  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 MISI MERENTAS WAKTU 1

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
AuthorMessage
afiq flanker
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3371
Join date : 09/11/2009
Age : 28
Location : atas udara

PostSubject: Re: MISI MERENTAS WAKTU 1   Sat Mar 13, 2010 6:58 am

hari yang ditunggu2 telah tiba ( ayat skema )....xsabo nak pegi perak nie....huhuhu, T_K, jumpa disana....disana...disana...hehehe cheers
Back to top Go down
Laksamana Sunan
General
General


Posts : 2044
Join date : 13/09/2009
Age : 42
Location : Ipoh, Perak.

PostSubject: Re: MISI MERENTAS WAKTU 1   Sat Mar 13, 2010 8:02 am

drive safely guys.

_________________


"This nation will remain the land of the free
only so long as it is the home of the brave..."
"FREEDOM IS NOT FREE"
Back to top Go down
afiq flanker
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3371
Join date : 09/11/2009
Age : 28
Location : atas udara

PostSubject: Re: MISI MERENTAS WAKTU 1   Sat Mar 13, 2010 8:55 am

trooper_knife wrote:
drive safely guys.

tengah tggu syark...
Back to top Go down
paskau_x
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 1990
Join date : 13/01/2010
Age : 41
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: MISI MERENTAS WAKTU 1   Sat Mar 13, 2010 11:38 am

aiseh..aku ade kerja la besok kalo free bole follow..aku ade tgk gamba2 dlm blog shah paskal..Afiq kasi ambik gamba byk2..
Back to top Go down
Laksamana Sunan
General
General


Posts : 2044
Join date : 13/09/2009
Age : 42
Location : Ipoh, Perak.

PostSubject: Re: MISI MERENTAS WAKTU 1   Sat Mar 13, 2010 1:33 pm


ini adalah rupa cenderahati untuk aktiviti esok. ini adalah projek pertama forum. jadi, kami amat mengalu-alukan sebarang cadangan pembaikan.

_________________


"This nation will remain the land of the free
only so long as it is the home of the brave..."
"FREEDOM IS NOT FREE"
Back to top Go down
Laksamana Sunan
General
General


Posts : 2044
Join date : 13/09/2009
Age : 42
Location : Ipoh, Perak.

PostSubject: Re: MISI MERENTAS WAKTU 1   Sun Mar 14, 2010 12:47 am

baru lepas lepak dgn admin, redknot, syark, kadiax n afiq flanker. ngantuknya... harap2 diaorang tak terlajak bangun pagi esok.

_________________


"This nation will remain the land of the free
only so long as it is the home of the brave..."
"FREEDOM IS NOT FREE"
Back to top Go down
mr. kurien
Warrant Officer
Warrant Officer


Posts : 5986
Join date : 20/12/2009
Age : 37
Location : in an office under the basement

PostSubject: Re: MISI MERENTAS WAKTU 1   Sun Mar 14, 2010 1:12 am

walaupun aku tak dapat nak turut serta... sampaikan salam aku kepada mereka berdua.

_________________
Back to top Go down
http://mrkurien.blogspot.com/
paskau_x
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 1990
Join date : 13/01/2010
Age : 41
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: MISI MERENTAS WAKTU 1   Sun Mar 14, 2010 2:55 am

All the best guys..save journey..Kitorang tunggu feedback saja di sini... Laughing
Back to top Go down
Akmal3110
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3101
Join date : 25/11/2009
Age : 27
Location : Bravo, Tango and Bravo, Kilo

PostSubject: Re: MISI MERENTAS WAKTU 1   Sun Mar 14, 2010 9:47 am

Selamat berjaya kepada semua yang menyertai misi ini. All the best, guys.
Back to top Go down
afiq flanker
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3371
Join date : 09/11/2009
Age : 28
Location : atas udara

PostSubject: Re: MISI MERENTAS WAKTU 1   Mon Mar 15, 2010 2:22 am

yezza...baru sampai dari perak...best btol misi kali ini...laporan akan dibuat sedikit masa lagi....tunggu....
Back to top Go down
totttis
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2393
Join date : 17/12/2009
Age : 42
Location : Lepak-Lepak Bersama Sang Saka Biru iaitu Encik Kucing

PostSubject: Re: MISI MERENTAS WAKTU 1   Mon Mar 15, 2010 3:04 pm

Aku dah nengok gambir-gambir dari komputer Admin, perghhhhh bravo-bravo...tunggu la sampai di up dalam forum nanti...

afiq, waaaahhhhh bukan main bergaya dengan jaket pilot si Knife tu ye...
Back to top Go down
ggk
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2053
Join date : 22/12/2009
Age : 37

PostSubject: Re: MISI MERENTAS WAKTU 1   Mon Mar 15, 2010 3:26 pm

bes l;a wok dapat tengok dulu.... (kena penyakit apa aku hari ni)
Back to top Go down
http://malaysiamilitarypower.blogspot.com/
totttis
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2393
Join date : 17/12/2009
Age : 42
Location : Lepak-Lepak Bersama Sang Saka Biru iaitu Encik Kucing

PostSubject: Re: MISI MERENTAS WAKTU 1   Mon Mar 15, 2010 3:29 pm

penyakit WOKWOK...kakakakaka
Back to top Go down
paskau_x
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 1990
Join date : 13/01/2010
Age : 41
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: MISI MERENTAS WAKTU 1   Mon Mar 15, 2010 5:51 pm

waah..tak sabar mau tgk nih..bilaa?bilaa?
Back to top Go down
afiq flanker
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3371
Join date : 09/11/2009
Age : 28
Location : atas udara

PostSubject: Re: MISI MERENTAS WAKTU 1   Mon Mar 15, 2010 5:59 pm

@totttis wrote:
Aku dah nengok gambir-gambir dari komputer Admin, perghhhhh bravo-bravo...tunggu la sampai di up dalam forum nanti...

afiq, waaaahhhhh bukan main bergaya dengan jaket pilot si Knife tu ye...

mestila...tuan die bagi permission pkai jela..hehehehe, siap ambik topi dlm almari lg suruh aku pakai dgn jaket tu.. bounce cheers
Back to top Go down
Laksamana Sunan
General
General


Posts : 2044
Join date : 13/09/2009
Age : 42
Location : Ipoh, Perak.

PostSubject: Re: MISI MERENTAS WAKTU 1   Mon Mar 15, 2010 6:14 pm

Syukur Alhamdulillah. Misi ini telah berjalan dengan baik. Tq to all members yg dah berikan kerjasama n komitmen yg tinggi. Lepas ni, satu thread khas akan dibuka kat dlm thread laporan khas utk tatapan warga2 lain. Buat warga yg telah turut serta misi ini, ada diminta memberikan maklum balas mengenai misi ini agar kita dpt lakukan penilaian agar dpt dilakukan pembaikan dimasa hadapan.

** p/s. Muka aku, admin n shahpaskal tlg blenko, k.

_________________


"This nation will remain the land of the free
only so long as it is the home of the brave..."
"FREEDOM IS NOT FREE"
Back to top Go down
afiq flanker
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3371
Join date : 09/11/2009
Age : 28
Location : atas udara

PostSubject: Re: MISI MERENTAS WAKTU 1   Mon Mar 15, 2010 6:20 pm

trooper_knife wrote:
Syukur Alhamdulillah. Misi ini telah berjalan dengan baik. Tq to all members yg dah berikan kerjasama n komitmen yg tinggi. Lepas ni, satu thread khas akan dibuka kat dlm thread laporan khas utk tatapan warga2 lain. Buat warga yg telah turut serta misi ini, ada diminta memberikan maklum balas mengenai misi ini agar kita dpt lakukan penilaian agar dpt dilakukan pembaikan dimasa hadapan.

** p/s. Muka aku, admin n shahpaskal tlg blenko, k.

blenko smua skali la...bru best..hahahaha
Back to top Go down
orangmuda
Specialist
Specialist


Posts : 173
Join date : 06/01/2010
Age : 39

PostSubject: Re: MISI MERENTAS WAKTU 1   Mon Mar 15, 2010 9:04 pm

maner yobb.. x sabau nie.. ate lame bebonor nak nengok gambo tu..
Back to top Go down
afiq flanker
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3371
Join date : 09/11/2009
Age : 28
Location : atas udara

PostSubject: Re: MISI MERENTAS WAKTU 1   Mon Mar 15, 2010 9:07 pm

hahaha....
Back to top Go down
syark the ghost
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3678
Join date : 29/12/2009
Age : 31
Location : Shah Alam

PostSubject: Re: MISI MERENTAS WAKTU 1   Tue Mar 16, 2010 12:12 am

hehehe korang pujuk laaa admin buat cepat2 hehehe
Back to top Go down
leyha
Master Sergeant
Master Sergeant


Posts : 603
Join date : 20/01/2010
Age : 27
Location : cheras, KL

PostSubject: Re: MISI MERENTAS WAKTU 1   Thu Mar 18, 2010 12:49 am

askum.

untuk warga forum sekalian, terutama yang mengikuti misi merentas waktu ini.

saya difahamkan, salah seorang ahli forum ini iaitu Jebat2000 merupakan salah seorang yang terlibat dalam menghasilkan artikel bagi majalah Perajurit. oleh itu, saya mencadangkan agar salah seorang yang terlibat ( sesiapa sahaja yang mengikuti misi ) untuk berbincang dengan beliau sama ada majalah Perajurit dapat menerbitkan artikel / laporan berkaitan aktiviti yang dijalankan. adalah lebih baik jika segala aktiviti yang dirancang dapat dikongsi dengn lebih ramai lagi yang berada diluar...tq...=)

untuk perbincangan boleh lah terus berhubung dengan beliau melalui email dibawah....

haycal1515@yahoo.com




p/s : pkcik jebat jarang bukk PP sebb sibuk, so better email die terus je...=)
[i]
Back to top Go down
MR. STARK
Forum Administrator


Posts : 1798
Join date : 19/12/2008
Location : Tatooine

PostSubject: Re: MISI MERENTAS WAKTU 1   Thu Mar 18, 2010 1:01 am

syark wrote:
hehehe korang pujuk laaa admin buat cepat2 hehehe

aku dah contribute gambar2 dr kamera aku kat afiq..afiq masih lg menggarap ayat2 gamaknya...sabor ye..bagi dia sedikit masa lagi. What a Face

_________________
"if you are not with me, then you are my enemy"

Back to top Go down
http://www.encikkacangtoys.blogspot.com
totttis
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2393
Join date : 17/12/2009
Age : 42
Location : Lepak-Lepak Bersama Sang Saka Biru iaitu Encik Kucing

PostSubject: Re: MISI MERENTAS WAKTU 1   Thu Mar 18, 2010 9:29 am

ko bagi kat afiq? abih aaaaa...abih aaaaa...kang semua gambar tu dia superimpose gambo dia pegang sijil...
Back to top Go down
afiq flanker
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3371
Join date : 09/11/2009
Age : 28
Location : atas udara

PostSubject: Re: MISI MERENTAS WAKTU 1   Thu Mar 18, 2010 10:24 am

member2 semua, aku kene tulis balik semua cerita misi merentas waktu coz member aku tutup aku punye laptop...semua hilang...hampeh betul, aku tengah recall balik cerita yang aku tulis tu...fuh...
Back to top Go down
Laksamana Sunan
General
General


Posts : 2044
Join date : 13/09/2009
Age : 42
Location : Ipoh, Perak.

PostSubject: Re: MISI MERENTAS WAKTU 1   Thu Mar 18, 2010 10:33 am

@afiq flanker wrote:
member2 semua, aku kene tulis balik semua cerita misi merentas waktu coz member aku tutup aku punye laptop...semua hilang...hampeh betul, aku tengah recall balik cerita yang aku tulis tu...fuh...

xpe comrade afiq. kami akan menunggu dgn sabar.

_________________


"This nation will remain the land of the free
only so long as it is the home of the brave..."
"FREEDOM IS NOT FREE"
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: MISI MERENTAS WAKTU 1   Today at 2:42 am

Back to top Go down
 
MISI MERENTAS WAKTU 1
View previous topic View next topic Back to top 
Page 4 of 5Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
FORUM PANGGILAN PERTIWI :: RANCANGAN AKTIVITI AHLI FORUM-
Jump to: