FORUM PANGGILAN PERTIWI
STOP. HOME GUARD CHECK POINT.

Please Log In or Register first.
FORUM PANGGILAN PERTIWI

Forum KESELAMATAN::PENGUATKUASAAN::KETENTERAAN
 
HomeHome  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 counter strike condition zero

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
mohdashraf5b
Civilian
Civilian


Posts : 45
Join date : 16/03/2010
Age : 2015

PostSubject: counter strike condition zero   Tue Apr 06, 2010 8:54 pm

heat shoot baby Evil or Very Mad
Back to top Go down
joewings
Command Sergeant Major
Command Sergeant Major


Posts : 1244
Join date : 28/12/2009
Age : 36
Location : Uniform-Tango-Hotel-Mike, Bravo Papa.

PostSubject: Re: counter strike condition zero   Tue Apr 06, 2010 9:19 pm

@mohdashraf5b wrote:
heat shoot baby Evil or Very Mad

Lama tak main, sebab filenya corrupt nak reinstall, tapi banyak kenangan.....

Lawan ngan member kawan; Din PPT, terrer sniper tapi kalah ngan shotgun Benelli XM1014, ala2 gerila................

Kdang2 kawan beli HK USP ngan flash bang, flash bangkan dia pastu tembak 2-3 das, pastu layan ngan pisau............

dia punya suka bila kawan tengah reaload, pastu dia datang ngan pisau, tikam 2-3 kali pasti kawan mati........................cilakatoi............

Trade mark kawan, kalau dah bunuh musuh (human not bot), spray gambar ayam pastu tikam2 mayat orang tu ngan pisau............habis semua member ikut buat cenggitu..........

Time kat office dulu, waktu LAN dibuka tanpa fire wall, ramai yang main, dapat join, macam2 perangai, tapi hanya kawan je yang reti guna shotgun..jimat...murah dan jarak dekat lebih merbahaya dari M249 (LMG).................kalau kawan mati je, diorang takkan nak rampas shotgun punya....rata

Kalau lawan geng2 PALAPES, depa terrer pada strategi, buat 'laluan maut'.........berkubu ngan hostage (kalau main kat Cs MILITAlah) tapi..............kalah ngan serangan gerila.......pernah kawan bunuh 4 orang musuh bersenjata SMG, AK47 dan HK G3SG1 dengan serangan 'kilat' baling flash bang dan tembak sehingga habis peluru, shotgun kalau tak ye...ye.........8 buck shot boleh tumbangkan 4 orang tapi ngan syarat, aim kepala, guna versi XM 1014 dan gunakan flash bang...................

sekarang tinggal kenangan...................

Tapi PALAPES kalau main ngan dia, depa suka main kat Militia..........
Back to top Go down
mohdashraf5b
Civilian
Civilian


Posts : 45
Join date : 16/03/2010
Age : 2015

PostSubject: Re: counter strike condition zero   Wed Apr 14, 2010 3:46 pm

sapa tahu cheat cscz
Back to top Go down
wufi
Command Sergeant Major
Command Sergeant Major


Posts : 1123
Join date : 11/03/2010
Age : 36

PostSubject: Re: counter strike condition zero   Thu Apr 15, 2010 3:51 pm

main 5 minit ble jadi muntah aku dengan game camnih, tak leh terima btol.. kena telan 2 panadol dulo baru ble main cket.. kalo tak pening kapla... game2 camnih, kalo melibatkan nampak senjata dan tangan je, mmg aku serender...

apapon kipidap...
Back to top Go down
http://majapatih.blogspot.com/
mohdashraf5b
Civilian
Civilian


Posts : 45
Join date : 16/03/2010
Age : 2015

PostSubject: Re: counter strike condition zero   Fri Apr 16, 2010 3:16 pm

nak main lan macamana
Back to top Go down
wufi
Command Sergeant Major
Command Sergeant Major


Posts : 1123
Join date : 11/03/2010
Age : 36

PostSubject: Re: counter strike condition zero   Fri Apr 16, 2010 4:21 pm

configure le LAN setting...
Back to top Go down
http://majapatih.blogspot.com/
sharivan
Sergeant
Sergeant


Posts : 306
Join date : 30/03/2010
Age : 41
Location : Ipoh

PostSubject: Re: counter strike condition zero   Fri Apr 16, 2010 6:52 pm

best oo main counter ni, sampai pening aku
aku paling suka pakai ssg2 sniper
Back to top Go down
mohdashraf5b
Civilian
Civilian


Posts : 45
Join date : 16/03/2010
Age : 2015

PostSubject: Re: counter strike condition zero   Fri Apr 16, 2010 6:57 pm

aku suka tempat de_vertigodan aku suka weapon m4 carbine
Back to top Go down
generalkiva
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 1656
Join date : 30/04/2010
Age : 36
Location : Penang

PostSubject: Re: counter strike condition zero   Wed Jun 02, 2010 1:59 pm

layan... creative betul Very Happy

Back to top Go down
katon
Sergeant Major
Sergeant Major


Posts : 809
Join date : 05/10/2009
Age : 41
Location : puchong

PostSubject: Re: counter strike condition zero   Wed Jun 02, 2010 2:17 pm

@wufi wrote:
main 5 minit ble jadi muntah aku dengan game camnih, tak leh terima btol.. kena telan 2 panadol dulo baru ble main cket.. kalo tak pening kapla... game2 camnih, kalo melibatkan nampak senjata dan tangan je, mmg aku serender...

apapon kipidap...


hahaha, aku mula2 dulu cam tu gak. Aku try main sniper dulu sbb slow and steady tak la kalut sgt.
Back to top Go down
acapcs
Civilian
Civilian


Posts : 14
Join date : 10/05/2010
Age : 30
Location : 3°20′N 101°30′E

PostSubject: Re: counter strike condition zero   Fri Jun 04, 2010 10:35 am

buat server sorang. pastu join ramai2. Smile

Rindu main CS kat WCG dulu.
Back to top Go down
http://www.facebook.com/farysa.asyraf
tomcat tiram
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3195
Join date : 14/12/2009
Age : 26

PostSubject: Re: counter strike condition zero   Fri Jun 04, 2010 10:39 am

@katon wrote:
@wufi wrote:
main 5 minit ble jadi muntah aku dengan game camnih, tak leh terima btol.. kena telan 2 panadol dulo baru ble main cket.. kalo tak pening kapla... game2 camnih, kalo melibatkan nampak senjata dan tangan je, mmg aku serender...

apapon kipidap...


hahaha, aku mula2 dulu cam tu gak. Aku try main sniper dulu sbb slow and steady tak la kalut sgt.


hahaa...

aku terbalik lak...

aku rase lagi pening kalau men "third person shooter"@nampak watak kite 2....

tapi xde la sampai telan panadol...hahahaa
Back to top Go down
generalkiva
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 1656
Join date : 30/04/2010
Age : 36
Location : Penang

PostSubject: Re: counter strike condition zero   Fri Jun 04, 2010 10:40 am

aku main farcry 2...masa dia makan panadol...aku pun makan panadol gak Very Happy
Back to top Go down
tomcat tiram
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3195
Join date : 14/12/2009
Age : 26

PostSubject: Re: counter strike condition zero   Fri Jun 04, 2010 10:49 am

@generalkiva wrote:
layan... creative betul Very Happy



wah!

kreatif gle!
Back to top Go down
totttis
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2393
Join date : 17/12/2009
Age : 42
Location : Lepak-Lepak Bersama Sang Saka Biru iaitu Encik Kucing

PostSubject: Re: counter strike condition zero   Fri Jun 04, 2010 11:53 am

yang aku selalu main, map Matrix...best
Back to top Go down
generalkiva
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 1656
Join date : 30/04/2010
Age : 36
Location : Penang

PostSubject: Re: counter strike condition zero   Mon Oct 25, 2010 3:00 pm

Counterstrike for kids...yeah... Razz

Back to top Go down
mike zulu
Sergeant Major
Sergeant Major


Posts : 962
Join date : 21/12/2009
Age : 26
Location : Semenanjung Tanah Melayu

PostSubject: Re: counter strike condition zero   Mon Oct 25, 2010 3:31 pm

still xsswai..
xD
Back to top Go down
http://mikevisualizer.blogspot.com/
tomcat tiram
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3195
Join date : 14/12/2009
Age : 26

PostSubject: Re: counter strike condition zero   Mon Oct 25, 2010 8:36 pm

haha!
ada yg bebudak baling puppy betul2...

flashbang tu ala2 mercun bola pun ada...
kih3!

senapang n bantal boleh kena darah kalau tembak/libas..
masih bukan untuk kanak2...
Back to top Go down
mike zulu
Sergeant Major
Sergeant Major


Posts : 962
Join date : 21/12/2009
Age : 26
Location : Semenanjung Tanah Melayu

PostSubject: Re: counter strike condition zero   Mon Oct 25, 2010 8:43 pm

totally..
Back to top Go down
http://mikevisualizer.blogspot.com/
Sponsored content




PostSubject: Re: counter strike condition zero   Today at 12:09 pm

Back to top Go down
 
counter strike condition zero
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
FORUM PANGGILAN PERTIWI :: ULASAN PERMAINAN VIDEO MILITARI-
Jump to: