FORUM PANGGILAN PERTIWI
STOP. HOME GUARD CHECK POINT.

Please Log In or Register first.
FORUM PANGGILAN PERTIWI

Forum KESELAMATAN::PENGUATKUASAAN::KETENTERAAN
 
HomeHome  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 1:48 / 1:32 Scale Model (Kit/ Die Cast)

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4
AuthorMessage
kuk
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2938
Join date : 17/09/2009
Age : 39
Location : Kelantan

PostSubject: Re: 1:48 / 1:32 Scale Model (Kit/ Die Cast)   Tue Aug 17, 2010 4:18 pm

gafaro, aku nak kena letak papan tanda la kat thread ni. " INI THREAD KUK YANG PUNYA" hehehehe Laughing
Back to top Go down
gafaro
Command Sergeant Major
Command Sergeant Major


Posts : 1196
Join date : 07/05/2010
Age : 33
Location : KLANG

PostSubject: Re: 1:48 / 1:32 Scale Model (Kit/ Die Cast)   Tue Aug 17, 2010 4:35 pm

@kuk wrote:
gafaro, aku nak kena letak papan tanda la kat thread ni. " INI THREAD KUK YANG PUNYA" hehehehe Laughing

saya rasa tak perlu.......mungkin kelaparan menyebabkan visual mata kurang jelas.......
Back to top Go down
mr. kurien
Warrant Officer
Warrant Officer


Posts : 5986
Join date : 20/12/2009
Age : 37
Location : in an office under the basement

PostSubject: Re: 1:48 / 1:32 Scale Model (Kit/ Die Cast)   Tue Aug 17, 2010 4:46 pm

@kuk wrote:
@mr. kurien wrote:
oiii kuk... bukak la thread ngko sendiri. takkan nak tumpang yg orang kot. punya la banyak model2 yang ada dalam ofis ngko tu, kasi buat thread 1 la... hehehehe


Oi oi oi..... Ko yang masuk thread aku tak bagi salam. Nak halau aku pulak? Belanda betul la ko ni kurien Evil or Very Mad Mad

@syark the ghost wrote:
mau sula si kurien..suka2 sebar khabar angin sempoi2 kakakakaka

@gafaro wrote:
@mr. kurien wrote:
oiii kuk... bukak la thread ngko sendiri. takkan nak tumpang yg orang kot. punya la banyak model2 yang ada dalam ofis ngko tu, kasi buat thread 1 la... hehehehe

hahahahahhahhahhahhahhahahahah........

lawak pukul 4 petang....

thread ngko ye... muahahahahahaha... sori laaa...

sula la... aku tak belanja sate kang baru tau. hahahahaha

_________________
Back to top Go down
http://mrkurien.blogspot.com/
asm@m
Sergeant First Class
Sergeant First Class


Posts : 539
Join date : 01/05/2010
Age : 59
Location : not in MY

PostSubject: Re: 1:48 / 1:32 Scale Model (Kit/ Die Cast)   Tue Aug 17, 2010 5:00 pm

mabuk tuh... haha
Back to top Go down
afiq flanker
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3371
Join date : 09/11/2009
Age : 28
Location : atas udara

PostSubject: Re: 1:48 / 1:32 Scale Model (Kit/ Die Cast)   Tue Aug 17, 2010 5:11 pm

@mr. kurien wrote:
@kuk wrote:
@mr. kurien wrote:
oiii kuk... bukak la thread ngko sendiri. takkan nak tumpang yg orang kot. punya la banyak model2 yang ada dalam ofis ngko tu, kasi buat thread 1 la... hehehehe


Oi oi oi..... Ko yang masuk thread aku tak bagi salam. Nak halau aku pulak? Belanda betul la ko ni kurien Evil or Very Mad Mad

@syark the ghost wrote:
mau sula si kurien..suka2 sebar khabar angin sempoi2 kakakakaka

@gafaro wrote:
@mr. kurien wrote:
oiii kuk... bukak la thread ngko sendiri. takkan nak tumpang yg orang kot. punya la banyak model2 yang ada dalam ofis ngko tu, kasi buat thread 1 la... hehehehe

hahahahahhahhahhahhahhahahahah........

lawak pukul 4 petang....

thread ngko ye... muahahahahahaha... sori laaa...

sula la... aku tak belanja sate kang baru tau. hahahahaha

wakakaka....lawak2... betul2 lapar tahap gaban nie....kakaka
Back to top Go down
gunnerz
PERKHIDMATAN AM
PERKHIDMATAN AM


Posts : 867
Join date : 29/03/2010
Age : 35

PostSubject: Re: 1:48 / 1:32 Scale Model (Kit/ Die Cast)   Tue Aug 17, 2010 11:51 pm

buka baru la 'KUK Gallery' ke 'KUK Museum' ke ape...
ni umum je nama thread ni..sesapa pun boleh post asalkan 1/48 dan 1/32 scale..
wa pun leh tumpang sini kalau mcm tu KUK hehe Laughing
Back to top Go down
mr. kurien
Warrant Officer
Warrant Officer


Posts : 5986
Join date : 20/12/2009
Age : 37
Location : in an office under the basement

PostSubject: Re: 1:48 / 1:32 Scale Model (Kit/ Die Cast)   Tue Aug 17, 2010 11:56 pm

@gunnerz wrote:
buka baru la 'KUK Gallery' ke 'KUK Museum' ke ape...
ni umum je nama thread ni..sesapa pun boleh post asalkan 1/48 dan 1/32 scale..
wa pun leh tumpang sini kalau mcm tu KUK hehe Laughing

bukak thread sendiri la oiiii

_________________
Back to top Go down
http://mrkurien.blogspot.com/
gunnerz
PERKHIDMATAN AM
PERKHIDMATAN AM


Posts : 867
Join date : 29/03/2010
Age : 35

PostSubject: Re: 1:48 / 1:32 Scale Model (Kit/ Die Cast)   Wed Aug 18, 2010 12:14 am

@kuk wrote:
gafaro, aku nak kena letak papan tanda la kat thread ni. " INI THREAD KUK YANG PUNYA" hehehehe Laughing

tukar nama thread ni supaya ada nama kuk dan tak umum sgt..baru la tak dilacurkan..hehe.
Back to top Go down
kuk
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2938
Join date : 17/09/2009
Age : 39
Location : Kelantan

PostSubject: Re: 1:48 / 1:32 Scale Model (Kit/ Die Cast)   Wed Aug 18, 2010 8:47 am

@gunnerz wrote:
@kuk wrote:
gafaro, aku nak kena letak papan tanda la kat thread ni. " INI THREAD KUK YANG PUNYA" hehehehe Laughing

tukar nama thread ni supaya ada nama kuk dan tak umum sgt..baru la tak dilacurkan..hehe.


Korang nak tumpang tu boleh. tapi kena bayar komisyen la heheheheh Razz
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: 1:48 / 1:32 Scale Model (Kit/ Die Cast)   Today at 12:33 am

Back to top Go down
 
1:48 / 1:32 Scale Model (Kit/ Die Cast)
View previous topic View next topic Back to top 
Page 4 of 4Go to page : Previous  1, 2, 3, 4

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
FORUM PANGGILAN PERTIWI :: COLLECTOR'S ITEM-
Jump to: