FORUM PANGGILAN PERTIWI
STOP. HOME GUARD CHECK POINT.

Please Log In or Register first.
FORUM PANGGILAN PERTIWI

Forum KESELAMATAN::PENGUATKUASAAN::KETENTERAAN
 
HomeHome  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 ULTIMATE WOODSBALL LEAGUE

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
mr. kurien
Warrant Officer
Warrant Officer


Posts : 5986
Join date : 20/12/2009
Age : 37
Location : in an office under the basement

PostSubject: Re: ULTIMATE WOODSBALL LEAGUE   Mon May 10, 2010 4:05 pm

kehkehkehkeh... sempat lagi tu

_________________
Back to top Go down
http://mrkurien.blogspot.com/
totttis
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2393
Join date : 17/12/2009
Age : 42
Location : Lepak-Lepak Bersama Sang Saka Biru iaitu Encik Kucing

PostSubject: Re: ULTIMATE WOODSBALL LEAGUE   Mon May 10, 2010 6:46 pm

anyway, as usual Marshall takkan lepas dari pellet kena badan & aku bawak balik 6-7 kesan tembakan yang berjaya kena sampai blue black kulit aku...kiri & kanan peha, belakang 3, tangan & kiri kanan...

yang kena tapi tak pecah tu banyak, sakit cam haram jadah cuma dia tinggalkan kesan merah cam kena nyamuk...ada sebijik kena tepi anu aku jer...nasib aku letak beg air kat depan cover anu...huhu kalau tak, kuar suara zaitun sameon aku bila aku bercakap...
Back to top Go down
afiq flanker
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3371
Join date : 09/11/2009
Age : 28
Location : atas udara

PostSubject: Re: ULTIMATE WOODSBALL LEAGUE   Mon May 10, 2010 6:49 pm

aku pon same.... nasib kne kat pounch bag aku..kalo tak..hahaha, mau kluar sebijik lg..kakakaka....
Back to top Go down
SgtKurtz
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2394
Join date : 05/05/2010
Age : 35

PostSubject: Re: ULTIMATE WOODSBALL LEAGUE   Mon May 10, 2010 6:59 pm

erkkkk story dr marshall negri giler.....
Back to top Go down
afiq flanker
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3371
Join date : 09/11/2009
Age : 28
Location : atas udara

PostSubject: Re: ULTIMATE WOODSBALL LEAGUE   Mon May 10, 2010 7:07 pm

time game..tangan asyik kt celah kangkang je...hahaha..risau ade yang sesat
Back to top Go down
ggk
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2053
Join date : 22/12/2009
Age : 37

PostSubject: Re: ULTIMATE WOODSBALL LEAGUE   Mon May 10, 2010 8:23 pm

[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:
anyway, as usual Marshall takkan lepas dari pellet kena badan & aku bawak balik 6-7 kesan tembakan yang berjaya kena sampai blue black kulit aku...kiri & kanan peha, belakang 3, tangan & kiri kanan...

yang kena tapi tak pecah tu banyak, sakit cam haram jadah cuma dia tinggalkan kesan merah cam kena nyamuk...ada sebijik kena tepi anu aku jer...nasib aku letak beg air kat depan cover anu...huhu kalau tak, kuar suara zaitun sameon aku bila aku bercakap...

diorang aim ko tu.. ko kan jahat
Back to top Go down
http://malaysiamilitarypower.blogspot.com/
afiq flanker
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3371
Join date : 09/11/2009
Age : 28
Location : atas udara

PostSubject: Re: ULTIMATE WOODSBALL LEAGUE   Mon May 10, 2010 9:21 pm

[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:
[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:
anyway, as usual Marshall takkan lepas dari pellet kena badan & aku bawak balik 6-7 kesan tembakan yang berjaya kena sampai blue black kulit aku...kiri & kanan peha, belakang 3, tangan & kiri kanan...

yang kena tapi tak pecah tu banyak, sakit cam haram jadah cuma dia tinggalkan kesan merah cam kena nyamuk...ada sebijik kena tepi anu aku jer...nasib aku letak beg air kat depan cover anu...huhu kalau tak, kuar suara zaitun sameon aku bila aku bercakap...

diorang aim ko tu.. ko kan jahat

tak puas hati sebab kene kluar kot...huhuhu
Back to top Go down
totttis
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2393
Join date : 17/12/2009
Age : 42
Location : Lepak-Lepak Bersama Sang Saka Biru iaitu Encik Kucing

PostSubject: Re: ULTIMATE WOODSBALL LEAGUE   Mon May 10, 2010 9:39 pm

Dgn aku dieorang tak berani lawan cakap, kompom aku hambat kuar padang...maklum la senior marshall...
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: ULTIMATE WOODSBALL LEAGUE   Today at 11:57 pm

Back to top Go down
 
ULTIMATE WOODSBALL LEAGUE
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
FORUM PANGGILAN PERTIWI :: LAMAN UTAMA & MAKLUMBALAS :: LAPORAN AKTIVITI - 2016 :: LAPORAN KHAS 2009-2011-
Jump to: