FORUM PANGGILAN PERTIWI
STOP. HOME GUARD CHECK POINT.

Please Log In or Register first.
FORUM PANGGILAN PERTIWI

Forum KESELAMATAN::PENGUATKUASAAN::KETENTERAAN
 
HomeHome  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 Misi Merentas Waktu 2

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11
AuthorMessage
Laksamana Sunan
General
General


Posts : 2044
Join date : 13/09/2009
Age : 42
Location : Ipoh, Perak.

PostSubject: Re: Misi Merentas Waktu 2   Wed Jun 09, 2010 7:43 pm

Mej(B) wrote:
Serious sya katakan, Saya dn Isteri sangat gumbira dgn kehadiran tuan2 ahli PP semua, dia siap tanya lg apa PP tu dn siap tanya sorang2 tu.

Jangan kata my wife jiran2 pun mula menanya petang semalam. Depa ingat ade birthday party lah, parti tupperware lah, party MLM lah...

apa lagi majorB, ajak lah jiran-jiran join forum PP. hehehe...

_________________


"This nation will remain the land of the free
only so long as it is the home of the brave..."
"FREEDOM IS NOT FREE"
Back to top Go down
afiq flanker
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3371
Join date : 09/11/2009
Age : 28
Location : atas udara

PostSubject: Re: Misi Merentas Waktu 2   Wed Jun 09, 2010 7:46 pm

Mej(B) wrote:
Serious sya katakan, Saya dn Isteri sangat gumbira dgn kehadiran tuan2 ahli PP semua, dia siap tanya lg apa PP tu dn siap tanya sorang2 tu.

Jangan kata my wife jiran2 pun mula menanya petang semalam. Depa ingat ade birthday party lah, parti tupperware lah, party MLM lah...

jangan parti komunis malaya dah la tuan...wahahaha
Back to top Go down
jimio
PINGAT PERKHIDMATAN SETIA
PINGAT PERKHIDMATAN SETIA


Posts : 880
Join date : 09/04/2010
Age : 45
Location : Talipendek

PostSubject: Re: Misi Merentas Waktu 2   Wed Jun 09, 2010 8:07 pm

ok selamat sampai ke PD, nak reorg dulu barang sehari sebelum proceed next mission. Tn Admin, TQ baju saiz M tu sampai PD lebih awal dari den he he he.

Pada semua Tim MMW2, SYABAS dan WELLDONE diatas komitmen anda...satu pengalaman menarik bersama anda semua di samping dapat berkongsi cerita dari veteran perwira negara kita.

Err tn Mej(B), nak saya upload juga koleksi mou kat PB tu he he he?
Back to top Go down
http://www.gariswaktu.net
Mejarbee
AHLI FORUM KEHORMAT - AHLI MANGKU NEGARA
AHLI FORUM KEHORMAT - AHLI MANGKU NEGARA


Posts : 3254
Join date : 28/04/2010
Age : 53
Location : Kangaq, Perghelih Indra Kayangan

PostSubject: Re: Misi Merentas Waktu 2   Wed Jun 09, 2010 8:21 pm

@jimio wrote:
ok selamat sampai ke PD, nak reorg dulu barang sehari sebelum proceed next mission. Tn Admin, TQ baju saiz M tu sampai PD lebih awal dari den he he he.

Pada semua Tim MMW2, SYABAS dan WELLDONE diatas komitmen anda...satu pengalaman menarik bersama anda semua di samping dapat berkongsi cerita dari veteran perwira negara kita.

Err tn Mej(B), nak saya upload juga koleksi mou kat PB tu he he he?

Boleh juge kalau x keberatan...

_________________

Panggilan Pertiwi - Teratak Sang Gagah. Garisan Terakhir Pertahanan
Back to top Go down
Laksamana Sunan
General
General


Posts : 2044
Join date : 13/09/2009
Age : 42
Location : Ipoh, Perak.

PostSubject: Re: Misi Merentas Waktu 2   Wed Jun 09, 2010 9:12 pm

Upload, jangan tak upload pulak. Dengar cerita dah ada kembaq CIA. Betoi ka??

_________________


"This nation will remain the land of the free
only so long as it is the home of the brave..."
"FREEDOM IS NOT FREE"
Back to top Go down
von
Command Sergeant Major
Command Sergeant Major


Posts : 1341
Join date : 20/02/2010
Age : 50
Location : car junk

PostSubject: Re: Misi Merentas Waktu 2   Thu Jun 10, 2010 2:25 am

Tunggu punya tunggu punya tunggu..tak keluar2 lagi...tapi nasib baik ada gambar hensem mejarB
dgn Sufa Syark beserta kuih talam tu dgn blade heli Rusia tuh.....Bila lagi daaa!!!!!!
Back to top Go down
von
Command Sergeant Major
Command Sergeant Major


Posts : 1341
Join date : 20/02/2010
Age : 50
Location : car junk

PostSubject: Re: Misi Merentas Waktu 2   Sat Jun 12, 2010 1:19 am

HQ to time travel 2, Over!
HQ to time travel 2, Over!!
WE need the report now, Over!!
It's urgent..Over!!
The enemy at the gate now..Over!!
Pse handover said report n the photo asap..over!!
We can't hold the situation...Ove.......argghhhhhh...kebabooommmmm!!!!!
Back to top Go down
jimio
PINGAT PERKHIDMATAN SETIA
PINGAT PERKHIDMATAN SETIA


Posts : 880
Join date : 09/04/2010
Age : 45
Location : Talipendek

PostSubject: Re: Misi Merentas Waktu 2   Sat Jun 12, 2010 1:33 am

den dpt intsruction fm HQ to cancel any upload mission he he he he
Back to top Go down
http://www.gariswaktu.net
von
Command Sergeant Major
Command Sergeant Major


Posts : 1341
Join date : 20/02/2010
Age : 50
Location : car junk

PostSubject: Re: Misi Merentas Waktu 2   Sat Jun 12, 2010 1:50 am

@jimio wrote:
den dpt intsruction fm HQ to cancel any upload mission he he he he

Haa...den raso...ni mesti ada unsur2 'SURPRISE' ni.....
Mesti gempak ni......It's Okay HQ! we will stand still at r bunker...roger n out!!!!
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Misi Merentas Waktu 2   Today at 2:29 am

Back to top Go down
 
Misi Merentas Waktu 2
View previous topic View next topic Back to top 
Page 11 of 11Go to page : Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
FORUM PANGGILAN PERTIWI :: RANCANGAN AKTIVITI AHLI FORUM-
Jump to: