FORUM PANGGILAN PERTIWI
STOP. HOME GUARD CHECK POINT.

Please Log In or Register first.
FORUM PANGGILAN PERTIWI

Forum KESELAMATAN::PENGUATKUASAAN::KETENTERAAN
 
HomeHome  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 Drama Bersiri INSURGENSI

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
AuthorMessage
mr. kurien
Warrant Officer
Warrant Officer


Posts : 5986
Join date : 20/12/2009
Age : 37
Location : in an office under the basement

PostSubject: Re: Drama Bersiri INSURGENSI   Thu May 20, 2010 12:58 am




_________________
Back to top Go down
http://mrkurien.blogspot.com/
mr. kurien
Warrant Officer
Warrant Officer


Posts : 5986
Join date : 20/12/2009
Age : 37
Location : in an office under the basement

PostSubject: Re: Drama Bersiri INSURGENSI   Thu May 20, 2010 1:00 am

@jimio wrote:
no wonder la dia membakar je kat pp, jangan sampai tahap melotup dah..he he he
den ada vcd episod 1 sampai 13 je he he he he

bak sini no akaun bank

_________________
Back to top Go down
http://mrkurien.blogspot.com/
Mejarbee
AHLI FORUM KEHORMAT - AHLI MANGKU NEGARA
AHLI FORUM KEHORMAT - AHLI MANGKU NEGARA


Posts : 3254
Join date : 28/04/2010
Age : 53
Location : Kangaq, Perghelih Indra Kayangan

PostSubject: Re: Drama Bersiri INSURGENSI   Thu May 20, 2010 1:03 am

@jimio wrote:
wa org sejarah so wa kumpul je la he he he he den terkozut ni tn wan takde copy cd, isk isk pakar letupan depa tak kasik tak patut betul...hi hi hi

Depa ade bg, Hardisk wa crash la... wa x sempat copy balik dlm DVD...

_________________

Panggilan Pertiwi - Teratak Sang Gagah. Garisan Terakhir Pertahanan
Back to top Go down
syark the ghost
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3678
Join date : 29/12/2009
Age : 31
Location : Shah Alam

PostSubject: Re: Drama Bersiri INSURGENSI   Thu May 20, 2010 2:34 am



bangga tgk muka abah dlm utusan tue...nk nangis pun ada...bangga cik ngan abah...hehehehe
Back to top Go down
kudabesi87
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 1400
Join date : 03/10/2009
Age : 29
Location : Chenorbyl

PostSubject: Re: Drama Bersiri INSURGENSI   Thu May 20, 2010 3:03 am

steady la mejar..pakar letup-letup

kalau dapat habis tgk citer nih..mesti terharu btol Very Happy

contohnya dapat ke prebet lakonan Jason Chong tu balas dendam utk abg dia?

adakah leftenan lakonan norman hakim dapat ngorat pegawai wanita tu?
Back to top Go down
http://www.malayneum-kudabesi.blogspot.com
kuk
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2938
Join date : 17/09/2009
Age : 39
Location : Kelantan

PostSubject: Re: Drama Bersiri INSURGENSI   Thu May 20, 2010 8:39 am

Tuan Jimio,

Boleh copy ke cite tu kat saya satu. Kos copy dan penghantaran akan saya tanggung sepenuhnya Very Happy
Back to top Go down
jimio
PINGAT PERKHIDMATAN SETIA
PINGAT PERKHIDMATAN SETIA


Posts : 880
Join date : 09/04/2010
Age : 45
Location : Talipendek

PostSubject: Re: Drama Bersiri INSURGENSI   Thu May 20, 2010 8:52 am

he he he... Laughing
lama tu nak copy and comply, 13 disc ouchhhhh...
bagi den menung2 dulu mengurangkan kesan kebakaran dulu he he he
Back to top Go down
http://www.gariswaktu.net
kuk
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2938
Join date : 17/09/2009
Age : 39
Location : Kelantan

PostSubject: Re: Drama Bersiri INSURGENSI   Thu May 20, 2010 9:00 am

Tak apa, kalau terbakar kuat sangat, saya boleh mintak bomba airport tolong pegi padam. Siap pakai foam lagi. Confirm padam Razz
Back to top Go down
Mejarbee
AHLI FORUM KEHORMAT - AHLI MANGKU NEGARA
AHLI FORUM KEHORMAT - AHLI MANGKU NEGARA


Posts : 3254
Join date : 28/04/2010
Age : 53
Location : Kangaq, Perghelih Indra Kayangan

PostSubject: Re: Drama Bersiri INSURGENSI   Thu May 20, 2010 9:06 am

@jimio wrote:
he he he... Laughing
lama tu nak copy and comply, 13 disc ouchhhhh...
bagi den menung2 dulu mengurangkan kesan kebakaran dulu he he he

Ang mai kangaq x bawak CD tu, MoU Chinook akan di review balik [via blackmail] Twisted Evil

_________________

Panggilan Pertiwi - Teratak Sang Gagah. Garisan Terakhir Pertahanan
Back to top Go down
HelangRimba
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2817
Join date : 30/04/2010
Age : 33
Location : Cheras, Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Drama Bersiri INSURGENSI   Thu May 20, 2010 9:25 am

@jimio wrote:
he he he... Laughing
lama tu nak copy and comply, 13 disc ouchhhhh...
bagi den menung2 dulu mengurangkan kesan kebakaran dulu he he he

jimio aku nak sama benda 2.. ko cakap jer berapa harga.. aku bayar..
Back to top Go down
http://bertiwi.blogspot.com
tomcat tiram
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3195
Join date : 14/12/2009
Age : 26

PostSubject: Re: Drama Bersiri INSURGENSI   Thu May 20, 2010 9:33 am

x syak lagi aku merupekan salah seorang yang berminat untuk mendapatkan salinan cd Insurgensi....

masukkan name aku skali yea...
Back to top Go down
kuk
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2938
Join date : 17/09/2009
Age : 39
Location : Kelantan

PostSubject: Re: Drama Bersiri INSURGENSI   Thu May 20, 2010 9:38 am

Ang mai kangaq x bawak CD tu, MoU Chinook akan di review balik [via blackmail] Twisted Evil[/quote]


Aii???

Tuan mejar pun dah jadi macam amareka? Siap ugut2 lagi Suspect
Back to top Go down
mr. kurien
Warrant Officer
Warrant Officer


Posts : 5986
Join date : 20/12/2009
Age : 37
Location : in an office under the basement

PostSubject: Re: Drama Bersiri INSURGENSI   Thu May 20, 2010 9:47 am

mr. jimio... hang burn citer tu kite kasi tukar sama wa punye motor... motor dah le sebabnya major dah bagi chinook. amacam?

_________________
Back to top Go down
http://mrkurien.blogspot.com/
tomcat tiram
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3195
Join date : 14/12/2009
Age : 26

PostSubject: Re: Drama Bersiri INSURGENSI   Thu May 20, 2010 9:51 am

wah....

motor pe 2 kurien?

ori ka die cast?
heheee
Back to top Go down
PaTrioT
Private
Private


Posts : 73
Join date : 16/01/2010
Age : 29

PostSubject: Re: Drama Bersiri INSURGENSI   Thu May 20, 2010 10:02 am

wei korang upload la dlm youtube... bleh tgk sama2...he2 kesian kt aku yg dok jauh ni heheheh woi2
Back to top Go down
PaTrioT
Private
Private


Posts : 73
Join date : 16/01/2010
Age : 29

PostSubject: Re: Drama Bersiri INSURGENSI   Thu May 20, 2010 10:03 am

brapa kos jimio...ko sebat ktne cerita tu ????
Back to top Go down
Mejarbee
AHLI FORUM KEHORMAT - AHLI MANGKU NEGARA
AHLI FORUM KEHORMAT - AHLI MANGKU NEGARA


Posts : 3254
Join date : 28/04/2010
Age : 53
Location : Kangaq, Perghelih Indra Kayangan

PostSubject: Re: Drama Bersiri INSURGENSI   Thu May 20, 2010 10:22 am

@kuk wrote:
Ang mai kangaq x bawak CD tu, MoU Chinook akan di review balik [via blackmail] Twisted Evil

Aii???

Tuan mejar pun dah jadi macam amareka? Siap ugut2 lagi Suspect

Bang Caq skali skala tunjuk power... Laughing

_________________

Panggilan Pertiwi - Teratak Sang Gagah. Garisan Terakhir Pertahanan
Back to top Go down
jimio
PINGAT PERKHIDMATAN SETIA
PINGAT PERKHIDMATAN SETIA


Posts : 880
Join date : 09/04/2010
Age : 45
Location : Talipendek

PostSubject: Re: Drama Bersiri INSURGENSI   Thu May 20, 2010 10:37 am

isk isk ini mcm rundingan pakej negara jiran je niiihh mana aci....
Back to top Go down
http://www.gariswaktu.net
Laksamana Sunan
General
General


Posts : 2044
Join date : 13/09/2009
Age : 42
Location : Ipoh, Perak.

PostSubject: Re: Drama Bersiri INSURGENSI   Thu May 20, 2010 10:39 am

Mej(B) wrote:
@jimio wrote:
he he he... Laughing
lama tu nak copy and comply, 13 disc ouchhhhh...
bagi den menung2 dulu mengurangkan kesan kebakaran dulu he he he

Ang mai kangaq x bawak CD tu, MoU Chinook akan di review balik [via blackmail] Twisted Evil

Kakaka... MejarB dah kasi warning tu. Kalau jimio tak bawak cd tu, kira Chinook tu jual kat saya sajalah mejarB. Nak start collect 1/48 pulak ni.

_________________


"This nation will remain the land of the free
only so long as it is the home of the brave..."
"FREEDOM IS NOT FREE"
Back to top Go down
jimio
PINGAT PERKHIDMATAN SETIA
PINGAT PERKHIDMATAN SETIA


Posts : 880
Join date : 09/04/2010
Age : 45
Location : Talipendek

PostSubject: Re: Drama Bersiri INSURGENSI   Thu May 20, 2010 10:47 am

wooit general nak ngelat lak, he he hehhh
jangan general cukup la dgn Long Bow dulu he hehe hee
Den kalau MOU CHINOOK batal den terus shoot pi Hadyai terus oooooo..

Kurien, motor dulu den main, tapi dah tak carry on la he he semenjak den jadi pilot heli nih..he he he
Back to top Go down
http://www.gariswaktu.net
ggk
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2053
Join date : 22/12/2009
Age : 37

PostSubject: Re: Drama Bersiri INSURGENSI   Thu May 20, 2010 11:01 am

jimio... bak maih hang punya alamat? kita tukar misi merentas waktu kerumah hang plak.
Back to top Go down
http://malaysiamilitarypower.blogspot.com/
jimio
PINGAT PERKHIDMATAN SETIA
PINGAT PERKHIDMATAN SETIA


Posts : 880
Join date : 09/04/2010
Age : 45
Location : Talipendek

PostSubject: Re: Drama Bersiri INSURGENSI   Thu May 20, 2010 11:14 am

patriot, ada la koleksi kecik kecilan, versi yang melampau dan terlampau lampau pon ade he he heheh heehhh

GGK, nak mai umah kena submit nama kat MKN dulu utk tapisan keselamatan khusus he he heee
Back to top Go down
http://www.gariswaktu.net
Laksamana Sunan
General
General


Posts : 2044
Join date : 13/09/2009
Age : 42
Location : Ipoh, Perak.

PostSubject: Re: Drama Bersiri INSURGENSI   Thu May 20, 2010 11:29 am

@jimio wrote:
wooit general nak ngelat lak, he he hehhh
jangan general cukup la dgn Long Bow dulu he hehe hee
Den kalau MOU CHINOOK batal den terus shoot pi Hadyai terus oooooo..

Kurien, motor dulu den main, tapi dah tak carry on la he he semenjak den jadi pilot heli nih..he he he

Jangan salah pulak comrade jimio. Long Bow tu bukan saya punya. Kalau saya bagi tau siapa punya, nanti mejarB akan batalkan MOU Thunderbirds saya tu. Bahaya...

_________________


"This nation will remain the land of the free
only so long as it is the home of the brave..."
"FREEDOM IS NOT FREE"
Back to top Go down
ggk
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2053
Join date : 22/12/2009
Age : 37

PostSubject: Re: Drama Bersiri INSURGENSI   Thu May 20, 2010 11:34 am

jadi bagaimanakah untuk mendapatkan 13 episod itu..ada cadangan?
Back to top Go down
http://malaysiamilitarypower.blogspot.com/
Laksamana Sunan
General
General


Posts : 2044
Join date : 13/09/2009
Age : 42
Location : Ipoh, Perak.

PostSubject: Re: Drama Bersiri INSURGENSI   Thu May 20, 2010 11:42 am

Nanti aku cuba pujuk mejarB supaya kenakan syarat ketat pada jimio untuk urusan pembeliat pesawat chinook tu. Kalay tak ada timbal balas yang berupakan cd drama insurgensi 13 epison tu, MOU akan terbatal dengan serta merta. Kakaka...

Give jimio some time to prepare the things comrade. Saya confident he won't let us down.

_________________


"This nation will remain the land of the free
only so long as it is the home of the brave..."
"FREEDOM IS NOT FREE"
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Drama Bersiri INSURGENSI   Today at 2:26 am

Back to top Go down
 
Drama Bersiri INSURGENSI
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 5Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
FORUM PANGGILAN PERTIWI :: FILEM MILITARI-
Jump to: