FORUM PANGGILAN PERTIWI
STOP. HOME GUARD CHECK POINT.

Please Log In or Register first.
FORUM PANGGILAN PERTIWI

Forum KESELAMATAN::PENGUATKUASAAN::KETENTERAAN
 
HomeHome  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 Drama Bersiri INSURGENSI

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
AuthorMessage
jimio
PINGAT PERKHIDMATAN SETIA
PINGAT PERKHIDMATAN SETIA


Posts : 880
Join date : 09/04/2010
Age : 45
Location : Talipendek

PostSubject: Re: Drama Bersiri INSURGENSI   Thu May 20, 2010 1:26 pm

wokeh general berkompromi nak bolot sumer teknnologi ni...kena ada keseimbangan teknologi nanti takleh nak maintain ha ha ha ha

he he he ingat nak burn suku je citer dia he he he
Back to top Go down
http://www.gariswaktu.net
Laksamana Sunan
General
General


Posts : 2044
Join date : 13/09/2009
Age : 42
Location : Ipoh, Perak.

PostSubject: Re: Drama Bersiri INSURGENSI   Thu May 20, 2010 3:00 pm

@jimio wrote:
wokeh general berkompromi nak bolot sumer teknnologi ni...kena ada keseimbangan teknologi nanti takleh nak maintain ha ha ha ha

he he he ingat nak burn suku je citer dia he he he

Alamak... Jangan la macam ni jimio. Wa main-main saja. Wa janji tak akan rampas pesawat chinook tu. But with condition, jimio boleh gerenti dapat bawak kesemua vcd insurgensi tu.

_________________


"This nation will remain the land of the free
only so long as it is the home of the brave..."
"FREEDOM IS NOT FREE"
Back to top Go down
mr. kurien
Warrant Officer
Warrant Officer


Posts : 5986
Join date : 20/12/2009
Age : 37
Location : in an office under the basement

PostSubject: Re: Drama Bersiri INSURGENSI   Thu May 20, 2010 7:32 pm

taknak motor... ambik motorbot... ok x offer aku ni?

_________________
Back to top Go down
http://mrkurien.blogspot.com/
jimio
PINGAT PERKHIDMATAN SETIA
PINGAT PERKHIDMATAN SETIA


Posts : 880
Join date : 09/04/2010
Age : 45
Location : Talipendek

PostSubject: Re: Drama Bersiri INSURGENSI   Thu May 20, 2010 8:04 pm

Kurien, motorbot??? He he he menarik tu heh he he, boleh urusniaga nih...
Back to top Go down
http://www.gariswaktu.net
mr. kurien
Warrant Officer
Warrant Officer


Posts : 5986
Join date : 20/12/2009
Age : 37
Location : in an office under the basement

PostSubject: Re: Drama Bersiri INSURGENSI   Thu May 20, 2010 8:09 pm

@jimio wrote:
Kurien, motorbot??? He he he menarik tu heh he he, boleh urusniaga nih...



ok tak? hehehehehe

_________________
Back to top Go down
http://mrkurien.blogspot.com/
jimio
PINGAT PERKHIDMATAN SETIA
PINGAT PERKHIDMATAN SETIA


Posts : 880
Join date : 09/04/2010
Age : 45
Location : Talipendek

PostSubject: Re: Drama Bersiri INSURGENSI   Thu May 20, 2010 10:05 pm

boleh wat pi candat sotong tak he he heeeeee
Back to top Go down
http://www.gariswaktu.net
mr. kurien
Warrant Officer
Warrant Officer


Posts : 5986
Join date : 20/12/2009
Age : 37
Location : in an office under the basement

PostSubject: Re: Drama Bersiri INSURGENSI   Thu May 20, 2010 11:33 pm

tu memang bawak pegi candat tu mr. jimio. hehehe... kitaorg lumba sapa smpai dulu. hehehe

_________________
Back to top Go down
http://mrkurien.blogspot.com/
HelangRimba
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2817
Join date : 30/04/2010
Age : 33
Location : Cheras, Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Drama Bersiri INSURGENSI   Fri May 21, 2010 12:09 pm

harap2 jangan dier letak perangkap mas akorag datang nanti sudah...
Back to top Go down
http://bertiwi.blogspot.com
jimio
PINGAT PERKHIDMATAN SETIA
PINGAT PERKHIDMATAN SETIA


Posts : 880
Join date : 09/04/2010
Age : 45
Location : Talipendek

PostSubject: Re: Drama Bersiri INSURGENSI   Fri May 21, 2010 8:33 pm

salam,
berkenaan cd tu saya dah cuba copy rasanya ada sedikit problemo dgn burner tu, so it will take some time...anyway sempat copy 6 episod 4 copy je he hehhehe
Back to top Go down
http://www.gariswaktu.net
Mejarbee
AHLI FORUM KEHORMAT - AHLI MANGKU NEGARA
AHLI FORUM KEHORMAT - AHLI MANGKU NEGARA


Posts : 3254
Join date : 28/04/2010
Age : 53
Location : Kangaq, Perghelih Indra Kayangan

PostSubject: Re: Drama Bersiri INSURGENSI   Fri May 21, 2010 8:35 pm

@jimio wrote:
salam,
berkenaan cd tu saya dah cuba copy rasanya ada sedikit problemo dgn burner tu, so it will take some time...anyway sempat copy 6 episod 4 copy je he hehhehe

Wa punye OK tak? What a Face

_________________

Panggilan Pertiwi - Teratak Sang Gagah. Garisan Terakhir Pertahanan
Back to top Go down
jimio
PINGAT PERKHIDMATAN SETIA
PINGAT PERKHIDMATAN SETIA


Posts : 880
Join date : 09/04/2010
Age : 45
Location : Talipendek

PostSubject: Re: Drama Bersiri INSURGENSI   Fri May 21, 2010 8:49 pm

tn punya mesti jaga, psl dah mou dgn chinook ha ha ha hahhaaa
Back to top Go down
http://www.gariswaktu.net
mr. kurien
Warrant Officer
Warrant Officer


Posts : 5986
Join date : 20/12/2009
Age : 37
Location : in an office under the basement

PostSubject: Re: Drama Bersiri INSURGENSI   Sat May 22, 2010 12:00 am

@jimio wrote:
salam,
berkenaan cd tu saya dah cuba copy rasanya ada sedikit problemo dgn burner tu, so it will take some time...anyway sempat copy 6 episod 4 copy je he hehhehe

aku ada burner spare... bagi alamat, nanti aku hantar sekali dengan 80 keping cd tu. DVD lagi... hehehehe... kira ON je la ye

_________________
Back to top Go down
http://mrkurien.blogspot.com/
jimio
PINGAT PERKHIDMATAN SETIA
PINGAT PERKHIDMATAN SETIA


Posts : 880
Join date : 09/04/2010
Age : 45
Location : Talipendek

PostSubject: Re: Drama Bersiri INSURGENSI   Sat May 22, 2010 9:30 am

kurien, apa kata den subcon kat u je, nanti i kirim full set kat u burn dah agih kat kekawan setuju, 100% setuju he he he
Back to top Go down
http://www.gariswaktu.net
tomcat tiram
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3195
Join date : 14/12/2009
Age : 26

PostSubject: Re: Drama Bersiri INSURGENSI   Sat May 22, 2010 10:15 am

tuan jimio...

kalau sub-con bagi kt kurien,abis smua coz tkot la kurien flamethrower smua 2...

hahahaaa!
Back to top Go down
mr. kurien
Warrant Officer
Warrant Officer


Posts : 5986
Join date : 20/12/2009
Age : 37
Location : in an office under the basement

PostSubject: Re: Drama Bersiri INSURGENSI   Sat May 22, 2010 3:04 pm

pucuk dicita ulam mendatang... tapi lepas ni klau sesapa nak, kena pg cari la aku smpai jumpa sebabnya akan menghilangkan diri bersama2 item tak ternilai. hahaha

_________________
Back to top Go down
http://mrkurien.blogspot.com/
tomcat tiram
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3195
Join date : 14/12/2009
Age : 26

PostSubject: Re: Drama Bersiri INSURGENSI   Sat May 22, 2010 6:23 pm

@mr. kurien wrote:
pucuk dicita ulam mendatang... tapi lepas ni klau sesapa nak, kena pg cari la aku smpai jumpa sebabnya akan menghilangkan diri bersama2 item tak ternilai. hahaha

tengok 2...

blum bagi lagi dah de niat bukan2...

kuish...memang kene elakkan cd ni dari sampai ke tangan kurien....
punah smuanye,...

hahahaa!
Back to top Go down
kuk
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2938
Join date : 17/09/2009
Age : 39
Location : Kelantan

PostSubject: Re: Drama Bersiri INSURGENSI   Sat May 22, 2010 7:13 pm

Kurien,

Demo jange buak go tu. Malu kawe kat kb nih Very Happy
Back to top Go down
SgtKurtz
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2394
Join date : 05/05/2010
Age : 35

PostSubject: Re: Drama Bersiri INSURGENSI   Sat May 22, 2010 7:36 pm

alahai susahlah camnie, Tn Jimio klu saya dtg sendiri copy citer tuh boleh x?....lain hari lain bulan lah
Back to top Go down
ggk
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2053
Join date : 22/12/2009
Age : 37

PostSubject: Re: Drama Bersiri INSURGENSI   Sat May 22, 2010 9:30 pm

apa solution nya.. jejaka kacak Jimio tinggal dimana ehem
Back to top Go down
http://malaysiamilitarypower.blogspot.com/
Oberstgruppenfuhrer Anwar
Master Sergeant
Master Sergeant


Posts : 642
Join date : 16/05/2010
Age : 26
Location : Salam Families's PMC,Waffen SS HQ,Malacca Detachment,Malacca,Malaysia

PostSubject: Re: Drama Bersiri INSURGENSI   Sat May 22, 2010 9:32 pm

burnkan juga drama itu utk saya please~~~~~~~~
Back to top Go down
mr. kurien
Warrant Officer
Warrant Officer


Posts : 5986
Join date : 20/12/2009
Age : 37
Location : in an office under the basement

PostSubject: Re: Drama Bersiri INSURGENSI   Sat May 22, 2010 11:57 pm

@tomcat tiram wrote:
@mr. kurien wrote:
pucuk dicita ulam mendatang... tapi lepas ni klau sesapa nak, kena pg cari la aku smpai jumpa sebabnya akan menghilangkan diri bersama2 item tak ternilai. hahaha

tengok 2...

blum bagi lagi dah de niat bukan2...

kuish...memang kene elakkan cd ni dari sampai ke tangan kurien....
punah smuanye,...

hahahaa!

@kuk wrote:
Kurien,

Demo jange buak go tu. Malu kawe kat kb nih Very Happy

muahahahaha

@ggk wrote:
apa solution nya.. jejaka kacak Jimio tinggal dimana ehem

lain macam je aku baca ayat ngko ni mat. hahahaha
Twisted Evil

_________________
Back to top Go down
http://mrkurien.blogspot.com/
tomcat tiram
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3195
Join date : 14/12/2009
Age : 26

PostSubject: Re: Drama Bersiri INSURGENSI   Sun May 23, 2010 12:03 am

aku dapat rase ggk akan menggunakan segala muslihat dan taktik yang die belajar kt PULPAK dlu untuk dapatkan cd 2 dari tuan Jimio..

hahahaa
Back to top Go down
mr. kurien
Warrant Officer
Warrant Officer


Posts : 5986
Join date : 20/12/2009
Age : 37
Location : in an office under the basement

PostSubject: Re: Drama Bersiri INSURGENSI   Sun May 23, 2010 12:08 am

@tomcat tiram wrote:
aku dapat rase ggk akan menggunakan segala muslihat dan taktik yang die belajar kt PULPAK dlu untuk dapatkan cd 2 dari tuan Jimio..

hahahaa

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.... brrrrrr... seriau bulu roma.

_________________
Back to top Go down
http://mrkurien.blogspot.com/
tomcat tiram
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3195
Join date : 14/12/2009
Age : 26

PostSubject: Re: Drama Bersiri INSURGENSI   Sun May 23, 2010 12:10 am

@mr. kurien wrote:
@tomcat tiram wrote:
aku dapat rase ggk akan menggunakan segala muslihat dan taktik yang die belajar kt PULPAK dlu untuk dapatkan cd 2 dari tuan Jimio..

hahahaa

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.... brrrrrr... seriau bulu roma.

kahkahkah...... affraid
Back to top Go down
PaTrioT
Private
Private


Posts : 73
Join date : 16/01/2010
Age : 29

PostSubject: Re: Drama Bersiri INSURGENSI   Sun May 23, 2010 10:59 am

woi korang upload la cite tu dlm youtube....demi pertiwi ini...cite melayu paling best dengan letupan yg hebat oleh mejar .....waaaaa....dh berjanggut aku tunggu....dah aku dlm ops...dok jauh2....xkan aku nk p markas jimio plak...kapal laut bkn leh naik atas darat...hehehhehe
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Drama Bersiri INSURGENSI   Today at 11:59 pm

Back to top Go down
 
Drama Bersiri INSURGENSI
View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 5Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
FORUM PANGGILAN PERTIWI :: FILEM MILITARI-
Jump to: