FORUM PANGGILAN PERTIWI
STOP. HOME GUARD CHECK POINT.

Please Log In or Register first.
FORUM PANGGILAN PERTIWI

Forum KESELAMATAN::PENGUATKUASAAN::KETENTERAAN
 
HomeHome  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 Command & Conqurer Red Alert the Insurgency footage by SgtKurtz /ex-XMM Gunner

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
SgtKurtz
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2394
Join date : 05/05/2010
Age : 35

PostSubject: Re: Command & Conqurer Red Alert the Insurgency footage by SgtKurtz /ex-XMM Gunner   Tue Jun 22, 2010 5:58 pm

http://www.flickr.com/photos/justinpwnedjoo/

lagi gambar masa kat sana gak....dan jgn tgk selepas gambar C & C....
Back to top Go down
SgtKurtz
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2394
Join date : 05/05/2010
Age : 35

PostSubject: Re: Command & Conqurer Red Alert the Insurgency footage by SgtKurtz /ex-XMM Gunner   Tue Jun 22, 2010 6:02 pm

berikut laporan x seberapa aku masa main...

by next month atau this year, aku akan start equip brg pb
aku nak cark mask yg sesuai dan letak fan kat dlm..
nak jugak bli 2 baju berlainan jenis
1. utk CNC baju
2. utk jerseys..

masa balik harituh, aku respek suma yg masuk main
even tho aku ngan justin kat bus stop zoo negara
tunggu our transport, ramai pemain yg naik transport
datang sapa atau just the wave their hand to us
damnlah, I felt lot of respect and admire...
aku salute team COD4 ESP...selain gamer otai COD4, derang jugak otai PB
suma tuh real playa..

masa mandi kat putra lrt kat tandas org cacat
perghhh....krem satu badan... wtf..
sampai kat umah, bhgn lutut suffer worst giler
dia nye pain, nak sembahyang pun susah...
mujur ade anti pain joint...so lekat jerlah..
3 hari baru sembuh....

aku akui mmg aku weak, weak dr segi fizikal but not mental
mungkin equipment aku x serasi ngan aku, tu yg aku lost
last game, Paul dan General Commies minta sesapa yg dh
low ammo, low gas gi support final defensive act
aku respek Paul sbb dia sudi hulurkan extra ammo kat aku dn sniper
so aku pun naik jugaklah
bg support
aku main sembur je, bukan nampak pun
saje bg cuak kan keadaan...
Back to top Go down
SgtKurtz
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2394
Join date : 05/05/2010
Age : 35

PostSubject: Re: Command & Conqurer Red Alert the Insurgency footage by SgtKurtz /ex-XMM Gunner   Tue Jun 22, 2010 6:08 pm

http://syarool.multiply.com/photos/slideshow2/28

lagi link gambar....bentuk flash....yg nie mmg gambar yg tebaik....


syarkk....harap gambar nie memberi gambaran pada ko.....hahahahaha


mana bomba nie, rumah syark terbakar marak sangat.....hoooooooooooooooooooooohhhhhhhh hahahaha
Back to top Go down
SgtKurtz
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2394
Join date : 05/05/2010
Age : 35

PostSubject: Re: Command & Conqurer Red Alert the Insurgency footage by SgtKurtz /ex-XMM Gunner   Tue Jun 22, 2010 6:11 pm

lagi laporan tidak seberapa;

hahahaa...korang even tho pancit
pancit kat tempat event, siap stay kat frontline
aku pulak kat hospital commies...
mana adil... sob sob
punyerlah syok bantai 4 nasi goreng bungkus
plus minum air sungai yg jernih giler tuh
masuk dlm mineral water mmg clear giler
aku minum dlm 4 botol air sungai tuh
hasilnye, aku nyer bila berak, lancar giler
fuhhhh....sungguh selesa

yup Paul ngan general Commies ask 4 assistance
Paul mmg perasaan yg ramai yg lepak kat Medic
pasal low on gas, low on ammo dan KO nye jenis
waktu kemuncak yg mana para kapten and Lt request
for help in any soldier still alive
aku ingat sbb dh cukup rehat ngan sniper
aku answerlah the call, Paul aku ingat waktu tuh
dia dh pancit, but still have plenty ammo dlm 3 bekas full
aku amik satu, sniper 1 dan sorang lagi 1
gi naik atas, just fire jerlah

masa habis match, barulah dpt jumpa mimie dan tiram
yg lain xtau...
masa nak ke field isirimba, aku tunjuk penumbuk
peserta lain pun tunjuk sekali, tumbuk sapa
mmg best aaa sbb walaupun x kenal dan baru kenal
suma memasing give a respect each other
aku rasa macam kehadiran kita most welcome

hahahaha masa 2nd match tuh, aku bole tembak General sbb aku pun defector
tapi sbbkan arahan tiada dibagi oleh ghost, bole diakuilah kan
bole habis cepat....sniper pun ade jugak waktu aku rehat...
General masa kat Medic area tgh takut, sbb dia tahu defector dan spy dh active
hehehehehe tapi not fairlah kalau aku wat camtu...
baik aku dan sniper jdk defector cara jantan...
hahahahaha

waktu lepak tuh, Black Cell ade, General ade, Medic pun ade
Leftenan pun ade gak dan askar commies yg injured...
aku bole bayangkan bole menang mudah if aku amik tindakan
aku reveal diri aku adalah spy..
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Command & Conqurer Red Alert the Insurgency footage by SgtKurtz /ex-XMM Gunner   Today at 6:09 am

Back to top Go down
 
Command & Conqurer Red Alert the Insurgency footage by SgtKurtz /ex-XMM Gunner
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
FORUM PANGGILAN PERTIWI :: RANCANGAN AKTIVITI AHLI FORUM-
Jump to: