FORUM PANGGILAN PERTIWI
STOP. HOME GUARD CHECK POINT.

Please Log In or Register first.
FORUM PANGGILAN PERTIWI

Forum KESELAMATAN::PENGUATKUASAAN::KETENTERAAN
 
HomeHome  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 Misi Merentas Waktu 3 (Wilayah Selatan)

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 9 ... 13, 14, 15
AuthorMessage
sunlay
First Sergeant
First Sergeant


Posts : 711
Join date : 22/12/2009
Age : 42
Location : jugra

PostSubject: Re: Misi Merentas Waktu 3 (Wilayah Selatan)   Wed Dec 29, 2010 3:18 pm

@Reza Su-30MKM wrote:
@kerianiers wrote:

masa makan kat umah bro.reza ada asam pedas ikan pari tak.?....Smile

Menu mlm tu asam pedas daging n mee kari serta ikan keli goreng

perghhh ... memang mantob ..
Back to top Go down
applemints
Staff Sergeant
Staff Sergeant


Posts : 469
Join date : 24/08/2010
Age : 34
Location : Kota Bharu, Kelantan

PostSubject: Re: Misi Merentas Waktu 3 (Wilayah Selatan)   Wed Dec 29, 2010 4:27 pm

MMW 4 seterusnye mai la kelate.....
Back to top Go down
kuk
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2938
Join date : 17/09/2009
Age : 39
Location : Kelantan

PostSubject: Re: Misi Merentas Waktu 3 (Wilayah Selatan)   Wed Dec 29, 2010 4:53 pm

Sdra KUK,

Suspect Viral fever atau demam lain?

[/quote]


Demam dah ok tn. Cuma perasaan kecewa tu masih ada. Nasib baik tak berlarutan. Tapi insyaallah, perancangan untuk ke Bukit Kepong dan kembali semula ke Melaka tetap ada dalam perancangan saya.

LS,

Mana ada rindu sapa2. Kat ninja aku ada la.


Paskau,

Ubat aku dah dapat. Nanti aku upload gambar heheheheheeh What a Face .


Nanti kita plan pegi ke Betong Salien pulak la kot?
Back to top Go down
paskau_x
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 1990
Join date : 13/01/2010
Age : 41
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Misi Merentas Waktu 3 (Wilayah Selatan)   Wed Dec 29, 2010 4:56 pm

takyah gambo..nanti aku pergi sane ko buat Airshow la ehehee..insya'Allah..nanti kite plan..
Back to top Go down
kuk
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2938
Join date : 17/09/2009
Age : 39
Location : Kelantan

PostSubject: Re: Misi Merentas Waktu 3 (Wilayah Selatan)   Wed Dec 29, 2010 5:06 pm

Korang bila pulak nak datang sini? Aku nak belanja makan nasik kukus plak
Back to top Go down
applemints
Staff Sergeant
Staff Sergeant


Posts : 469
Join date : 24/08/2010
Age : 34
Location : Kota Bharu, Kelantan

PostSubject: Re: Misi Merentas Waktu 3 (Wilayah Selatan)   Wed Dec 29, 2010 5:10 pm

@kuk wrote:
Korang bila pulak nak datang sini? Aku nak belanja makan nasik kukus plak

nasi kukus roundbout la tu....mcm tak de tempat lain....
Back to top Go down
Akmal3110
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3101
Join date : 25/11/2009
Age : 27
Location : Bravo, Tango and Bravo, Kilo

PostSubject: Re: Misi Merentas Waktu 3 (Wilayah Selatan)   Wed Dec 29, 2010 5:36 pm

Keh333...Sedap pe nasik tu.
Back to top Go down
sunlay
First Sergeant
First Sergeant


Posts : 711
Join date : 22/12/2009
Age : 42
Location : jugra

PostSubject: Re: Misi Merentas Waktu 3 (Wilayah Selatan)   Wed Dec 29, 2010 5:45 pm

Qlate sedang memanggil ... wakil Qlate apple & kuk ape cadangan?
Back to top Go down
syark the ghost
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3678
Join date : 29/12/2009
Age : 31
Location : Shah Alam

PostSubject: Re: Misi Merentas Waktu 3 (Wilayah Selatan)   Wed Dec 29, 2010 5:46 pm

mana laporan misi nie..x ada sapa buat ke???
Back to top Go down
syark the ghost
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3678
Join date : 29/12/2009
Age : 31
Location : Shah Alam

PostSubject: Re: Misi Merentas Waktu 3 (Wilayah Selatan)   Wed Dec 29, 2010 5:48 pm

klu kelantan tue better kuk bawak kita g lawatan bunker yang ada di airport dia...bagus gak kan.. kat pantai salak ada lagi bunker ke???ke dah tenggelam sbb hakisan?
Back to top Go down
Akmal3110
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3101
Join date : 25/11/2009
Age : 27
Location : Bravo, Tango and Bravo, Kilo

PostSubject: Re: Misi Merentas Waktu 3 (Wilayah Selatan)   Wed Dec 29, 2010 6:16 pm

Pantai Sabak, syark. Bukan pantai salak. Hehehe... Situ time air surut je leh tengok kalau tak silap.
Back to top Go down
applemints
Staff Sergeant
Staff Sergeant


Posts : 469
Join date : 24/08/2010
Age : 34
Location : Kota Bharu, Kelantan

PostSubject: Re: Misi Merentas Waktu 3 (Wilayah Selatan)   Thu Dec 30, 2010 5:06 pm

akmal;

menggerunkan ler bile igt temakan cili yang maha pedas di alam maya kat sana Razz

sunlay:

kene study dulu tempat2 mana yg menarik la kaitan lbe2 yg melibatkan tempat2 yang ada kaitan ngan pertahanan zaman dolu-dolu....hhehehhehhen....br la mencapai misi n visi MMW
Back to top Go down
Akmal3110
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3101
Join date : 25/11/2009
Age : 27
Location : Bravo, Tango and Bravo, Kilo

PostSubject: Re: Misi Merentas Waktu 3 (Wilayah Selatan)   Thu Dec 30, 2010 5:44 pm

Bank Kerapu!!!
Back to top Go down
sunlay
First Sergeant
First Sergeant


Posts : 711
Join date : 22/12/2009
Age : 42
Location : jugra

PostSubject: Re: Misi Merentas Waktu 3 (Wilayah Selatan)   Thu Dec 30, 2010 5:51 pm

bank kerapu je ... nak ambik gambo pun tak leh ...
Back to top Go down
Akmal3110
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3101
Join date : 25/11/2009
Age : 27
Location : Bravo, Tango and Bravo, Kilo

PostSubject: Re: Misi Merentas Waktu 3 (Wilayah Selatan)   Thu Dec 30, 2010 5:54 pm

Tu la. Kena ada kebenaran khas kot. Tuan Jimio kan ada. Hehehe...
Back to top Go down
Reza Su-30MKM
Staff Sergeant
Staff Sergeant


Posts : 468
Join date : 01/02/2010
Age : 40
Location : Selatan Malaysia

PostSubject: Re: Misi Merentas Waktu 3 (Wilayah Selatan)   Mon Jan 03, 2011 11:51 pm

@kuk wrote:
Aku lagi la sedih berbanding korang yang tak dapat pegi. dapat jumpa pak m1g je. Malam tu aku demam teruk. Lepak kat bilik hotel je. Mana tak sedihnya. Sad

Aku pun rasa frust juga tak dpt jumpa Sdr KUK kerana General LS memaklumkan bahawa beliau diserang demam.Seronok dpt bertemu LS n family,Pak Mingle,Sunlay & family dan paling best berjumpa dgn pengantin baru Sdr Admin serta isteri beliau...buat Sdr KUK,InsyaAllah kita akan berjumpa satu masa nanti dlm program yg akan datang.
Back to top Go down
kuk
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2938
Join date : 17/09/2009
Age : 39
Location : Kelantan

PostSubject: Re: Misi Merentas Waktu 3 (Wilayah Selatan)   Tue Jan 04, 2011 4:41 pm

Aku pun rasa frust juga tak dpt jumpa Sdr KUK kerana General LS memaklumkan bahawa beliau diserang demam.Seronok dpt bertemu LS n family,Pak Mingle,Sunlay & family dan paling best berjumpa dgn pengantin baru Sdr Admin serta isteri beliau...buat Sdr KUK,InsyaAllah kita akan berjumpa satu masa nanti dlm program yg akan datang.[/quote]

Bro Reza,

Insyaallah. Nak kata janji tak ada la, tapi saya akan sampai sekali lagi ke Melaka sebab nak sambung misi yang terbantut. Lagipun plan nak ke Bukit Kepong masih belum tercapai
Back to top Go down
syark the ghost
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3678
Join date : 29/12/2009
Age : 31
Location : Shah Alam

PostSubject: Re: Misi Merentas Waktu 3 (Wilayah Selatan)   Tue Jan 04, 2011 5:03 pm

aku nk join kali nie..
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Misi Merentas Waktu 3 (Wilayah Selatan)   Today at 10:24 am

Back to top Go down
 
Misi Merentas Waktu 3 (Wilayah Selatan)
View previous topic View next topic Back to top 
Page 15 of 15Go to page : Previous  1 ... 9 ... 13, 14, 15

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
FORUM PANGGILAN PERTIWI :: RANCANGAN AKTIVITI AHLI FORUM-
Jump to: