FORUM PANGGILAN PERTIWI
STOP. HOME GUARD CHECK POINT.

Please Log In or Register first.
FORUM PANGGILAN PERTIWI

Forum KESELAMATAN::PENGUATKUASAAN::KETENTERAAN
 
HomeHome  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 Paintball PP Big Games

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38  Next
AuthorMessage
gafaro
Command Sergeant Major
Command Sergeant Major


Posts : 1196
Join date : 07/05/2010
Age : 33
Location : KLANG

PostSubject: Re: Paintball PP Big Games   Wed Sep 15, 2010 2:34 am

gua dan (kemungkinan)takeru main...
Back to top Go down
syark the ghost
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3678
Join date : 29/12/2009
Age : 31
Location : Shah Alam

PostSubject: Re: Paintball PP Big Games   Wed Sep 15, 2010 2:38 am

@SgtKurtz wrote:
@gafaro wrote:
tak sabar nak download lagi AV ke?

x sabar nak buat loan peribadi....walaupun bakal memakan diri hanya semata2 nak upgrade habis whole set paintball aku nie....AV tuh still bersambung lagi even skrg sbb ade permintaan dari sahabat kita di sini....

hehehehheheheheh
Back to top Go down
syark the ghost
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3678
Join date : 29/12/2009
Age : 31
Location : Shah Alam

PostSubject: Re: Paintball PP Big Games   Wed Sep 15, 2010 2:40 am

Tadi tottis call aku...dia cakap tim jolly rogers ajak kita perang balik ngan diorng...anyway diorng plan akhir bulan 10 nie..sooo aku rasa bulan 10 nie kita main 2 kali Paintball...ada bran? semua hehehehe
Back to top Go down
gafaro
Command Sergeant Major
Command Sergeant Major


Posts : 1196
Join date : 07/05/2010
Age : 33
Location : KLANG

PostSubject: Re: Paintball PP Big Games   Wed Sep 15, 2010 2:46 am

mondidih ati se donga boghito dari totis tu....

dondam kek ati ni aa monyalo nyalo ghaso ea...

tak cukup marker ,lastik den guno nanti....

silap silap den sewo 3 marker sokali ikat...

Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Back to top Go down
mike zulu
Sergeant Major
Sergeant Major


Posts : 962
Join date : 21/12/2009
Age : 26
Location : Semenanjung Tanah Melayu

PostSubject: Re: Paintball PP Big Games   Wed Sep 15, 2010 3:34 am

paskau x - cntik..dpa pkai marker jnis apa ae??

syark - aku ley join time awl bln ja..ujung bulan pulang sudah ke tanah tumpah darah.. Very Happy
Back to top Go down
http://mikevisualizer.blogspot.com/
mr. kurien
Warrant Officer
Warrant Officer


Posts : 5986
Join date : 20/12/2009
Age : 37
Location : in an office under the basement

PostSubject: Re: Paintball PP Big Games   Wed Sep 15, 2010 9:35 am

3 hb tu hari ahad... tak bleh nak join la... huhuhu... kalau jolly roger buat 30hb hari sabtu mungkin boleh dipertimbangkan lagi

_________________
Back to top Go down
http://mrkurien.blogspot.com/
SgtKurtz
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2394
Join date : 05/05/2010
Age : 35

PostSubject: Re: Paintball PP Big Games   Wed Sep 15, 2010 10:13 am

@syark the ghost wrote:
@SgtKurtz wrote:
@gafaro wrote:
tak sabar nak download lagi AV ke?

x sabar nak buat loan peribadi....walaupun bakal memakan diri hanya semata2 nak upgrade habis whole set paintball aku nie....AV tuh still bersambung lagi even skrg sbb ade permintaan dari sahabat kita di sini....

hehehehheheheheh

ko nye gelak syark ada maksud tersirat...

p/s; besok hang ada x kat umah, aku datang ke shah alam nnt....
Back to top Go down
nikman
Corporal
Corporal


Posts : 225
Join date : 07/08/2010
Age : 33
Location : bandar diraja klang

PostSubject: Re: Paintball PP Big Games   Wed Sep 15, 2010 10:36 am

@syark the ghost wrote:
Tadi tottis call aku...dia cakap tim jolly rogers ajak kita perang balik ngan diorng...anyway diorng plan akhir bulan 10 nie..sooo aku rasa bulan 10 nie kita main 2 kali Paintball...ada bran? semua hehehehe

"Jika anda inginkan sebuah tempat di matahari,bersedialah untuk terbakar. "

on je syark (kalo aku x de event)...
Back to top Go down
nikman
Corporal
Corporal


Posts : 225
Join date : 07/08/2010
Age : 33
Location : bandar diraja klang

PostSubject: Re: Paintball PP Big Games   Wed Sep 15, 2010 10:39 am

@SgtKurtz wrote:
haaaaa.....gitu2 rupanye tapi aku rasa aku x datang main....

lorhh...jgn lah begitu encik SgtKurtz...kedatangan anda ternanti nanti..
Back to top Go down
SgtKurtz
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2394
Join date : 05/05/2010
Age : 35

PostSubject: Re: Paintball PP Big Games   Wed Sep 15, 2010 11:51 am

AAAAAAUUUUUUU~~~~~~~~.......yg lain kan ade....nak pulak 'grup elite serigala PP' tuh kan ade....
Back to top Go down
paskau_x
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 1990
Join date : 13/01/2010
Age : 41
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Paintball PP Big Games   Wed Sep 15, 2010 1:03 pm

@mr. kurien wrote:
3 hb tu hari ahad... tak bleh nak join la... huhuhu... kalau jolly roger buat 30hb hari sabtu mungkin boleh dipertimbangkan lagi

kalu 2hb,ko nk join?

Guys, apa2 pun berita terkini akan di announce mlm nie nk kena meeting dgn LS dan Admin utk dptkan approval......tungguu..
Back to top Go down
mr. kurien
Warrant Officer
Warrant Officer


Posts : 5986
Join date : 20/12/2009
Age : 37
Location : in an office under the basement

PostSubject: Re: Paintball PP Big Games   Thu Sep 16, 2010 12:17 am

insyaallah kalau takde aral melintang aku akan join... team jolly roger gerenti nak repeat scene bas tu. hahahahaha...

_________________
Back to top Go down
http://mrkurien.blogspot.com/
gafaro
Command Sergeant Major
Command Sergeant Major


Posts : 1196
Join date : 07/05/2010
Age : 33
Location : KLANG

PostSubject: Re: Paintball PP Big Games   Thu Sep 16, 2010 5:43 am

@mr. kurien wrote:
insyaallah kalau takde aral melintang aku akan join... team jolly roger gerenti nak repeat scene bas tu. hahahahaha...

cuma jangan jatuh lagi macam dalam rumah hari tu...
Back to top Go down
paskau_x
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 1990
Join date : 13/01/2010
Age : 41
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Paintball PP Big Games   Thu Sep 16, 2010 3:44 pm

sahabat2 yg dirahmati sekelian..utk paintball kita pada 2hb 10 akan dtg, sile ke thread ini. Thx
http://panggilanpertiwi.forumotion.net/rancangan-aktiviti-ahli-forum-f18/paintball-sambutan-aidilfitri-dan-hut-pp-yg-pertama-t863.htm#53002
Back to top Go down
mr. kurien
Warrant Officer
Warrant Officer


Posts : 5986
Join date : 20/12/2009
Age : 37
Location : in an office under the basement

PostSubject: Re: Paintball PP Big Games   Fri Sep 17, 2010 10:43 am

@gafaro wrote:
@mr. kurien wrote:
insyaallah kalau takde aral melintang aku akan join... team jolly roger gerenti nak repeat scene bas tu. hahahahaha...

cuma jangan jatuh lagi macam dalam rumah hari tu...

yang tu kes lari dalam keadaan buta tak nampak menda sebab mask fogging. hahahahaha

_________________
Back to top Go down
http://mrkurien.blogspot.com/
syark the ghost
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3678
Join date : 29/12/2009
Age : 31
Location : Shah Alam

PostSubject: Re: Paintball PP Big Games   Fri Sep 17, 2010 11:40 am

hheheheh lawak ko kurien..kali nie beli double layer lens utk protect mask ko kekeke
Back to top Go down
mr. kurien
Warrant Officer
Warrant Officer


Posts : 5986
Join date : 20/12/2009
Age : 37
Location : in an office under the basement

PostSubject: Re: Paintball PP Big Games   Fri Sep 17, 2010 11:47 am

aku nak bawak helmet KHI aku... hahahaha.

_________________
Back to top Go down
http://mrkurien.blogspot.com/
syark the ghost
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3678
Join date : 29/12/2009
Age : 31
Location : Shah Alam

PostSubject: Re: Paintball PP Big Games   Fri Sep 17, 2010 4:30 pm

kekekek bodoh tul ko kurien kekekeke
Back to top Go down
LimaTangoMike
Specialist
Specialist


Posts : 182
Join date : 16/08/2010
Age : 33

PostSubject: Re: Paintball PP Big Games   Mon Sep 20, 2010 1:58 pm

plan menarik neh..
tapi sayang timing je tak kena...

Quote :
aku nak bawak helmet KHI aku... hahahaha.

Nak pinjam ke?? huhuhuh
Back to top Go down
ggk
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2053
Join date : 22/12/2009
Age : 37

PostSubject: Re: Paintball PP Big Games   Wed Sep 22, 2010 6:01 pm





Back to top Go down
http://malaysiamilitarypower.blogspot.com/
afiq flanker
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3371
Join date : 09/11/2009
Age : 28
Location : atas udara

PostSubject: Re: Paintball PP Big Games   Wed Sep 22, 2010 6:04 pm

@ggk wrote:






haha....GGK pegi buat senjata nie rupanya...patot la hilang dari FB...gempar sekejap warga FB
Back to top Go down
Akmal3110
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3101
Join date : 25/11/2009
Age : 27
Location : Bravo, Tango and Bravo, Kilo

PostSubject: Re: Paintball PP Big Games   Wed Sep 22, 2010 7:17 pm

Gears of War.
Back to top Go down
gafaro
Command Sergeant Major
Command Sergeant Major


Posts : 1196
Join date : 07/05/2010
Age : 33
Location : KLANG

PostSubject: Re: Paintball PP Big Games   Wed Sep 22, 2010 7:21 pm

ini pengaruh avatar la nih
Back to top Go down
KakiMusha
Civilian
Civilian


Posts : 40
Join date : 04/09/2010
Age : 32
Location : K-L-G

PostSubject: Re: Paintball PP Big Games   Wed Oct 13, 2010 1:39 pm

Salam perajurit soldadu paintball PP

Saya ingin menjemput semua ke event Dream Tour yang ke 5.

Buat pengetahuan semua, ia adalah event tahunan yang dibuat oleh team2 paintball terawal di Tanamera. Group page FB, sila klik
http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/group.php?gid=50086355985&v=info

Yang bakal menjelma adalah di Tanamera, 17 Oktober 2010. Sama seperti yang pertama dibuat di PBV, sumbangan disalurkan kepada mangsa2 palestin dan kali ini adalah untuk warga-warga Rumah Bakti Hulu Kelang.

Sesiapa yang berminat, bolehlah rujuk ke group event:
http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/event.php?eid=147812215248814

InshaAllah, perkara-perkara berikut tidak akan berlaku seperti event terdahulu:

1. Wipers
2. Zombies
3. Overshooters
4. Overchrono

Paintball is all about having fun. Not stress after game. Very Happy
Back to top Go down
http://hydrotestpaintball.blogspot.com/
paskau_x
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 1990
Join date : 13/01/2010
Age : 41
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Paintball PP Big Games   Wed Oct 13, 2010 2:06 pm

kakimusha, hang turun takk?aku ngan ggk memang bercadang nk turun ahad ni tp apekan daya tetibe tak dpt kitorang ade hal family lakk.......tp ramai member aku yg turun....
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Paintball PP Big Games   Today at 2:43 am

Back to top Go down
 
Paintball PP Big Games
View previous topic View next topic Back to top 
Page 36 of 38Go to page : Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
FORUM PANGGILAN PERTIWI :: RANCANGAN AKTIVITI AHLI FORUM-
Jump to: