FORUM PANGGILAN PERTIWI
STOP. HOME GUARD CHECK POINT.

Please Log In or Register first.
FORUM PANGGILAN PERTIWI

Forum KESELAMATAN::PENGUATKUASAAN::KETENTERAAN
 
HomeHome  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 Majlis Berbuka Puasa PP Pertama

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16  Next
AuthorMessage
asyraff88
Private First Class
Private First Class


Posts : 102
Join date : 22/12/2009
Age : 28
Location : UiTM Shah Alam

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP Pertama    Sun Aug 29, 2010 8:00 pm

trimas and tahniah kepada syark sebab telah menganjurkan sesi berbuka puasa dengan jayanya...best dapat kenal ahli PP yang lain, yang memang selari dengan minat dan passion yang ada...memang terbaikkkk, tambah si mr kurtz yang memang otai tahap gila gaban bab2 anime and sesi memanaskan hati yang memang panas menengok model and jaket tom the cat milik laksa di mana... Very Happy Very Happy Very Happy dah sejuk skit baru post neh, ehehe.
Back to top Go down
nikman
Corporal
Corporal


Posts : 225
Join date : 07/08/2010
Age : 33
Location : bandar diraja klang

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP Pertama    Mon Aug 30, 2010 9:08 am

alhamdulillah syukur, majlis berbuka puasa PP yg pertama telah berjaya dilangsungkan di INTEKMA, SHAH ALAM..thanks to all warga PP dari pelbagai segi , serba dan serbi pengetahuan yang dikongsi..thanks to "mr shark" yang ensem kerna program nih..alangkah lebih indah jika program seperti ini kerap dijalankan =]
Back to top Go down
paskau_x
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 1990
Join date : 13/01/2010
Age : 41
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP Pertama    Mon Aug 30, 2010 9:30 am

Ni gambo dr camera aku..tak byk sbb asyik keja anak aku jerr..ehehee




syark tgh bercakap dgn HR, tak sampai2 lg..ehehee

habess..mcm pirahna masing2 ehehee

sgt tunjuk ape daa tu..

Leyha tgh risau..gate asrama dah nk tutup ehehee


2 mangkuk sekali...ish.ish.
Back to top Go down
afiq flanker
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3371
Join date : 09/11/2009
Age : 28
Location : atas udara

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP Pertama    Mon Aug 30, 2010 9:40 am

tahniah untuk korang semua....
Back to top Go down
Laksamana Sunan
General
General


Posts : 2044
Join date : 13/09/2009
Age : 42
Location : Ipoh, Perak.

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP Pertama    Mon Aug 30, 2010 9:55 am

@paskau_x wrote:

2 mangkuk sekali...ish.ish.

cait!! aku nak pass kat faiq yg duduk kat sebelah aku daa... What a Face

_________________


"This nation will remain the land of the free
only so long as it is the home of the brave..."
"FREEDOM IS NOT FREE"
Back to top Go down
paskau_x
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 1990
Join date : 13/01/2010
Age : 41
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP Pertama    Mon Aug 30, 2010 10:05 am

ahahaa..LS seb baik hang cepat2 deny ingat kan hang melantak smpai 2 mangkuk..si asraf dah 2nd round dah,langsung tak toleh kanan kiri ehehee...
Back to top Go down
Tajau
Sergeant Major
Sergeant Major


Posts : 938
Join date : 19/05/2010
Age : 41
Location : Kota Kinabalu

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP Pertama    Mon Aug 30, 2010 10:47 am

Tahniah kerana dapat mengadakan Majlis Berbuka PP yang Pertama. Sebenarnya nak gak pergi, tapi bajet takder, mungkin tahun depan punya. Insyaallah Very Happy
Back to top Go down
SgtKurtz
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2394
Join date : 05/05/2010
Age : 35

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP Pertama    Mon Aug 30, 2010 10:52 am

@paskau_x wrote:
ahahaa..LS seb baik hang cepat2 deny ingat kan hang melantak smpai 2 mangkuk..si asraf dah 2nd round dah,langsung tak toleh kanan kiri ehehee...

aku yg suruh asryaff amik lebih mini abc tuh kemudian bagi2 kan pada yg lain....jika aku tau LS xnak, patut aku habiskan...
Back to top Go down
paskau_x
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 1990
Join date : 13/01/2010
Age : 41
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP Pertama    Mon Aug 30, 2010 11:11 am

@SgtKurtz wrote:
@paskau_x wrote:
ahahaa..LS seb baik hang cepat2 deny ingat kan hang melantak smpai 2 mangkuk..si asraf dah 2nd round dah,langsung tak toleh kanan kiri ehehee...

aku yg suruh asryaff amik lebih mini abc tuh kemudian bagi2 kan pada yg lain....jika aku tau LS xnak, patut aku habiskan...

ahahaa..LS kan on diet sbb tu die tanak..
Back to top Go down
paskau_x
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 1990
Join date : 13/01/2010
Age : 41
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP Pertama    Mon Aug 30, 2010 11:13 am

@Tajau wrote:
Tahniah kerana dapat mengadakan Majlis Berbuka PP yang Pertama. Sebenarnya nak gak pergi, tapi bajet takder, mungkin tahun depan punya. Insyaallah Very Happy

Bro tajau,takper kalo ade umur,ade rezeki..berjumpa la kite nanti insya'Allah..
Back to top Go down
kuk
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2938
Join date : 17/09/2009
Age : 39
Location : Kelantan

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP Pertama    Mon Aug 30, 2010 11:27 am

Alangkah ruginya aku tak dapat join korang. Kalau aku join, dah tentu lebih meriha kan?
Back to top Go down
Tajau
Sergeant Major
Sergeant Major


Posts : 938
Join date : 19/05/2010
Age : 41
Location : Kota Kinabalu

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP Pertama    Mon Aug 30, 2010 11:32 am

@kuk wrote:
Alangkah ruginya aku tak dapat join korang. Kalau aku join, dah tentu lebih meriha kan?

Mesti meriah tambah hang kat kiri, Aria kat tengah, Gunnerz apit kanan... meriahh woo Very Happy
Back to top Go down
kuk
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2938
Join date : 17/09/2009
Age : 39
Location : Kelantan

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP Pertama    Mon Aug 30, 2010 11:35 am

Lepas buka puasa terus buat "one two som" untuk tengok turn siapa boleh dating dengan aria dulu hehehehehe
Back to top Go down
Tajau
Sergeant Major
Sergeant Major


Posts : 938
Join date : 19/05/2010
Age : 41
Location : Kota Kinabalu

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP Pertama    Mon Aug 30, 2010 11:38 am

@kuk wrote:
Lepas buka puasa terus buat "one two som" untuk tengok turn siapa boleh dating dengan aria dulu hehehehehe

Kan lebih adil kalau yang empunya hati dibagi chan untuk memilih sapa yang dia nak? Mana tau nak 2 in 1? Razz
Back to top Go down
SgtKurtz
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2394
Join date : 05/05/2010
Age : 35

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP Pertama    Mon Aug 30, 2010 11:39 am

@kuk wrote:
Alangkah ruginya aku tak dapat join korang. Kalau aku join, dah tentu lebih meriha kan?

baguslah ko tak dapat datang...sekurang2 tak dapatlah aku nak memperli ko setahap KLCC...hahahaha insya-allah akan datang jika dibuat lagi....lariiiiiii
Back to top Go down
SgtKurtz
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2394
Join date : 05/05/2010
Age : 35

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP Pertama    Mon Aug 30, 2010 11:40 am

@kuk wrote:
Lepas buka puasa terus buat "one two som" untuk tengok turn siapa boleh dating dengan aria dulu hehehehehe

nyahahahaha jika aria, gunnerz dan KUK ada....aku akan racuni pemikiran aria supaya g dating ngan gunnerz...ahahaha ayat cam haram nye skill
Back to top Go down
paskau_x
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 1990
Join date : 13/01/2010
Age : 41
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP Pertama    Mon Aug 30, 2010 11:42 am

Sgt baik ko ayat aria tu dating ngan ko...baru la melopong kuk ngan gunnerz..dgn kitorang sekali ahahaha Razz
Back to top Go down
SgtKurtz
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2394
Join date : 05/05/2010
Age : 35

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP Pertama    Mon Aug 30, 2010 11:46 am

owhhh x boleh sbb dh janji ngan gunnerz....jika aria dating ngan aku nnt susah sbb aku nak solo selamanya....tapi jika ajak berborak bolehlah tahan 24 jam
Back to top Go down
kuk
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2938
Join date : 17/09/2009
Age : 39
Location : Kelantan

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP Pertama    Mon Aug 30, 2010 11:52 am

@SgtKurtz wrote:
owhhh x boleh sbb dh janji ngan gunnerz....jika aria dating ngan aku nnt susah sbb aku nak solo selamanya....tapi jika ajak berborak bolehlah tahan 24 jam



Pigidah!!!!!!

Nak solo selamanya konon. Kita tengok sejauh mana kebenarannya nanti
Back to top Go down
SgtKurtz
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2394
Join date : 05/05/2010
Age : 35

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP Pertama    Mon Aug 30, 2010 11:56 am

eee hihihihi....boleh aje...aku takut ko je yg tak tahan nnt....almaklumlah wanita yg mempunyai ciri2 wanita asli dan sejati mampu mencair iman seseorang...setahu aku, ko mana tahan tgk wanita kulit putih dr muka hinggalah ke arahhh ******.....

part dia berpeluh, part yg terbaik sekali...hehehe...
Back to top Go down
kuk
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2938
Join date : 17/09/2009
Age : 39
Location : Kelantan

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP Pertama    Mon Aug 30, 2010 12:23 pm

Aku sekadar tengok je kurtz. Umpama daun ditiup angin. Tak ada kesan dalam hati aku
Back to top Go down
leyha
Master Sergeant
Master Sergeant


Posts : 603
Join date : 20/01/2010
Age : 27
Location : cheras, KL

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP Pertama    Mon Aug 30, 2010 3:37 pm

awal2 risau gate asrama nak tutup...tapi kesudahnya aku menepek jugak ke mcd smpai ke sahur...hahha
Back to top Go down
kuk
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2938
Join date : 17/09/2009
Age : 39
Location : Kelantan

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP Pertama    Mon Aug 30, 2010 3:42 pm

@leyha wrote:
awal2 risau gate asrama nak tutup...tapi kesudahnya aku menepek jugak ke mcd smpai ke sahur...hahha


Ko jadi burung hantu la leyha? Atau ko pun jadi hantu
Back to top Go down
afiq flanker
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3371
Join date : 09/11/2009
Age : 28
Location : atas udara

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP Pertama    Mon Aug 30, 2010 3:45 pm

@leyha wrote:
awal2 risau gate asrama nak tutup...tapi kesudahnya aku menepek jugak ke mcd smpai ke sahur...hahha

pergh...pg McD xajak siot....
Back to top Go down
kuk
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2938
Join date : 17/09/2009
Age : 39
Location : Kelantan

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP Pertama    Mon Aug 30, 2010 3:55 pm

pergh...pg McD xajak siot....[/quote]

Kan kan kan?????

Baru je sebut dah jadi betul heheheeheh
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP Pertama    Today at 4:39 am

Back to top Go down
 
Majlis Berbuka Puasa PP Pertama
View previous topic View next topic Back to top 
Page 13 of 16Go to page : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
FORUM PANGGILAN PERTIWI :: RANCANGAN AKTIVITI AHLI FORUM-
Jump to: