FORUM PANGGILAN PERTIWI
STOP. HOME GUARD CHECK POINT.

Please Log In or Register first.
FORUM PANGGILAN PERTIWI

Forum KESELAMATAN::PENGUATKUASAAN::KETENTERAAN
 
HomeHome  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 Majlis Berbuka Puasa PP Pertama

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16  Next
AuthorMessage
nikman
Corporal
Corporal


Posts : 225
Join date : 07/08/2010
Age : 33
Location : bandar diraja klang

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP Pertama    Wed Sep 01, 2010 8:33 am

kena pilih gak pak guard untuk berbaik baik..salah pilih bahaya..nk nk lagi kaum / jenis c leyha tu..hehehe..
Back to top Go down
kuk
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2938
Join date : 17/09/2009
Age : 39
Location : Kelantan

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP Pertama    Wed Sep 01, 2010 8:47 am

Betul tu bri nikman. Spesis baik sekarang ni dah semakin pupus. (Aku ingat ayat kawan aku kat kelantan ni bila kitaorang bincang kenapa wanita kelantan tak kisah kalau kawin dengan suami orang. jawapan dia bagi kat aku, sebab lelaki berkualiti kat kelantan ni semakin pupus....Gulppppp)
Back to top Go down
HelangRimba
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2817
Join date : 30/04/2010
Age : 33
Location : Cheras, Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP Pertama    Wed Sep 01, 2010 8:47 am

no comment... aku takut tau...
Back to top Go down
http://bertiwi.blogspot.com
nikman
Corporal
Corporal


Posts : 225
Join date : 07/08/2010
Age : 33
Location : bandar diraja klang

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP Pertama    Wed Sep 01, 2010 8:55 am

@kuk wrote:
Betul tu bri nikman. Spesis baik sekarang ni dah semakin pupus. (Aku ingat ayat kawan aku kat kelantan ni bila kitaorang bincang kenapa wanita kelantan tak kisah kalau kawin dengan suami orang. jawapan dia bagi kat aku, sebab lelaki berkualiti kat kelantan ni semakin pupus....Gulppppp)

btol btol..kirenye yang baik baik nih dn masih bujang dah jadi "rare dan limited edition" lah ye..boleh lah demand lepas nih...hahahaha...
Back to top Go down
SgtKurtz
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2394
Join date : 05/05/2010
Age : 35

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP Pertama    Wed Sep 01, 2010 9:05 am

huhhhh sungguh merbahaya status lelaki berkualiti...hanya di kelantan shj ke? so makna nya KUK bakal menjadi status lelaki berkualiti yg perlu di cop SIRIM...???? hahahahaha rezeki ko lah KUK...
Back to top Go down
syark the ghost
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3678
Join date : 29/12/2009
Age : 31
Location : Shah Alam

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP Pertama    Wed Sep 01, 2010 9:38 am

@kuk wrote:
Betul tu bri nikman. Spesis baik sekarang ni dah semakin pupus. (Aku ingat ayat kawan aku kat kelantan ni bila kitaorang bincang kenapa wanita kelantan tak kisah kalau kawin dengan suami orang. jawapan dia bagi kat aku, sebab lelaki berkualiti kat kelantan ni semakin pupus....Gulppppp)

aku sokong kuk....sokong sgt2
Back to top Go down
HelangRimba
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2817
Join date : 30/04/2010
Age : 33
Location : Cheras, Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP Pertama    Wed Sep 01, 2010 9:55 am

@syark the ghost wrote:
@kuk wrote:
Betul tu bri nikman. Spesis baik sekarang ni dah semakin pupus. (Aku ingat ayat kawan aku kat kelantan ni bila kitaorang bincang kenapa wanita kelantan tak kisah kalau kawin dengan suami orang. jawapan dia bagi kat aku, sebab lelaki berkualiti kat kelantan ni semakin pupus....Gulppppp)

aku sokong kuk....sokong sgt2

syark ko pun salah sorang lelaki yang berkualiti...

dah habis 2, afiq and kurtz lelaki kualiti xnak kawin.. yang sorang nak kawin dengan besi dan yang sorg lagi dah kemaruk nak kawin dengan orang jepun.. habis rakyat sini nak cari orang mana lagi.. jejaka mcam KUK la..hahahaha Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Back to top Go down
http://bertiwi.blogspot.com
kuk
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2938
Join date : 17/09/2009
Age : 39
Location : Kelantan

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP Pertama    Wed Sep 01, 2010 10:17 am

Apa yang dimaksudkan dengan lelaki berkualiti tu adalah yang bekerjaya dah tak isap piting rokok dan sewaktu dengannya la heheheheh . Tapi aku setuju jugak dengan statement dia tu. sebabnya, korang tengok la sendiri bilangan lelaki melayu yang jadi mat remoit dan doktor tanpa tailiah. Macam tu nak buat pasangan hidup. Mesti pompuan taknak sebab takut terpaksa menjanda diusia muda
Back to top Go down
SgtKurtz
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2394
Join date : 05/05/2010
Age : 35

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP Pertama    Wed Sep 01, 2010 10:30 am

ohhh gitu yg dimaksudkan lelaki berkualiti...hurm....aku lebih suka solo, dan hutang tenat settle, terus g jepun, rembat satu anak gadis kemudian....khawin...hohoho biarpun umur dh lanjut sekali pun...
Back to top Go down
paskau_x
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 1990
Join date : 13/01/2010
Age : 41
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP Pertama    Wed Sep 01, 2010 10:32 am

kalo tanye pompuan memang la itu jawapan diorang..nk laki yg ade kualiti la..ingat laki ni telo ayam ke ade gred A, gred b gred c? yg berkerjaya la..ape lah..yg laki senang je pilih pompuan asal lawa body cantek jer sapu...pastu br check ade kualiti ke tarak ehehee bile takde tu le kena reject..pastu pompuan salahkan lelaki..ckp takde kulaiti la ape lah..
Back to top Go down
kuk
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2938
Join date : 17/09/2009
Age : 39
Location : Kelantan

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP Pertama    Wed Sep 01, 2010 10:34 am

Kurtz, kadang2 kita merancang tapi tuhan dah takdirkan kita punya jodoh macam tu, macam tu la. Aku dulu pernah cakap dengan mak aku yang aku nak kawin dengan anak cina. tapi memang tak ada jodoh walaupun aku pernah ada awek cina. Kelebihan diaorang, tak mampu aku terangkan. Lebih baik dari anak melayu terutama dari segi ambil berat.
Back to top Go down
kuk
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2938
Join date : 17/09/2009
Age : 39
Location : Kelantan

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP Pertama    Wed Sep 01, 2010 10:36 am

paskau,

Pada aku apa yang pentingnya adalah dari hati kita. samada kita ikhlas menyayangi atau tidak
Back to top Go down
SgtKurtz
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2394
Join date : 05/05/2010
Age : 35

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP Pertama    Wed Sep 01, 2010 10:36 am

@paskau_x wrote:
kalo tanye pompuan memang la itu jawapan diorang..nk laki yg ade kualiti la..ingat laki ni telo ayam ke ade gred A, gred b gred c? yg berkerjaya la..ape lah..yg laki senang je pilih pompuan asal lawa body cantek jer sapu...pastu br check ade kualiti ke tarak ehehee bile takde tu le kena reject..pastu pompuan salahkan lelaki..ckp takde kulaiti la ape lah..

perkara sebegini aku sokong 100% paskau....
Back to top Go down
paskau_x
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 1990
Join date : 13/01/2010
Age : 41
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP Pertama    Wed Sep 01, 2010 10:40 am

weii dah lari topic lah..ape kate kalo kite bukak thread baru.. tajuk Soal Hati ehehee sgt kurtz tolong bukakkan eheheee
Back to top Go down
kuk
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2938
Join date : 17/09/2009
Age : 39
Location : Kelantan

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP Pertama    Wed Sep 01, 2010 10:40 am

Aku setuju sangat heheheheh
Back to top Go down
afiq flanker
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3371
Join date : 09/11/2009
Age : 28
Location : atas udara

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP Pertama    Wed Sep 01, 2010 10:46 am

dah lari jauh nie.....majlis bbuka pose dah jadi majlis muzakarah untuk cari jodoh...hahaha

bagi kad dulu

Back to top Go down
SgtKurtz
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2394
Join date : 05/05/2010
Age : 35

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP Pertama    Wed Sep 01, 2010 10:47 am

xnak...sbb aku hanya tlg support shj...melainkan jika kukkies buka, saya akan posting luahan hati...alahai demmit
Back to top Go down
afiq flanker
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3371
Join date : 09/11/2009
Age : 28
Location : atas udara

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP Pertama    Wed Sep 01, 2010 10:47 am

@paskau_x wrote:
weii dah lari topic lah..ape kate kalo kite bukak thread baru.. tajuk Soal Hati ehehee sgt kurtz tolong bukakkan eheheee

kat love story pon boleh..haha
Back to top Go down
syark the ghost
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3678
Join date : 29/12/2009
Age : 31
Location : Shah Alam

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP Pertama    Wed Sep 01, 2010 10:53 am

X LEH LAAA..Love story terlalu penuh dah... afiq buka tread soal nya hati sekarang
Back to top Go down
paskau_x
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 1990
Join date : 13/01/2010
Age : 41
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP Pertama    Wed Sep 01, 2010 10:53 am

ekekeee...referee dah bg kad kuning tu... Laughing
Back to top Go down
paskau_x
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 1990
Join date : 13/01/2010
Age : 41
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP Pertama    Wed Sep 01, 2010 10:55 am

betul tu..tempat geng PP meluahkan perasaan masing2...ehehee diorg ni nampak jer ganas.. sanggup berjuang bagai.. tp hakikatnya..DLM HATI ADA TAMAN BUNGE...
Back to top Go down
syark the ghost
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3678
Join date : 29/12/2009
Age : 31
Location : Shah Alam

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP Pertama    Wed Sep 01, 2010 10:59 am

cakap orang paskau x..anda bagaimana...hari tue aku jumpa dairi hang..sayu je dengar kisah2 love story hang T_T
Back to top Go down
afiq flanker
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3371
Join date : 09/11/2009
Age : 28
Location : atas udara

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP Pertama    Wed Sep 01, 2010 10:59 am

@syark the ghost wrote:
X LEH LAAA..Love story terlalu penuh dah... afiq buka tread soal nya hati sekarang

lupa plak...thread love story tu untuk syark...hahaha...ko la bukak syark... bab2 jiwang nie slalunya engko yang expert...haha
Back to top Go down
SgtKurtz
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2394
Join date : 05/05/2010
Age : 35

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP Pertama    Wed Sep 01, 2010 11:01 am

@paskau_x wrote:
betul tu..tempat geng PP meluahkan perasaan masing2...ehehee diorg ni nampak jer ganas.. sanggup berjuang bagai.. tp hakikatnya..DLM HATI ADA TAMAN BUNGE...

hang dh ada Taman Bunga tersendiri...so bagilah peluang yg lain yg tiada taman bunga istimewa....
Back to top Go down
paskau_x
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 1990
Join date : 13/01/2010
Age : 41
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP Pertama    Wed Sep 01, 2010 11:03 am

@syark the ghost wrote:
cakap orang paskau x..anda bagaimana...hari tue aku jumpa dairi hang..sayu je dengar kisah2 love story hang T_T

Aku dah kawen lain syark..ko bujang2 jer ade diari nih aku dah kawen dah takyah pk2 dah soal hati nie...pk benda lain yg lg penting...ko kena kawen macam aku,ggk,kuk..baru la ko tauu....takder masa la nk g dataran tgk jam nyer ehehee Razz
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP Pertama    Today at 10:21 am

Back to top Go down
 
Majlis Berbuka Puasa PP Pertama
View previous topic View next topic Back to top 
Page 15 of 16Go to page : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
FORUM PANGGILAN PERTIWI :: RANCANGAN AKTIVITI AHLI FORUM-
Jump to: