FORUM PANGGILAN PERTIWI
STOP. HOME GUARD CHECK POINT.

Please Log In or Register first.
FORUM PANGGILAN PERTIWI

Forum KESELAMATAN::PENGUATKUASAAN::KETENTERAAN
 
HomeHome  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 Majlis Berbuka Puasa PP Pertama

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16  Next
AuthorMessage
mike zulu
Sergeant Major
Sergeant Major


Posts : 962
Join date : 21/12/2009
Age : 26
Location : Semenanjung Tanah Melayu

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP Pertama    Thu Aug 12, 2010 2:00 am

@afiq flanker wrote:
@mike zulu wrote:
@afiq flanker wrote:
@paskau_x wrote:
aku cadangkan kite buat BBQ kat dlm hutan...kos beli arang jer..kite tangkap la binatang2 hutan seperti ikan..pelanduk..baru mcm survival...baru la panggilan pertiwi...ehehee

wakakaka...nak tunggu dapat ikan or pelanduk mau xberbuka pose geng2 nie... ape kata wat kat kedai makan tentera tu..apenama aku lupa daa..save zone ke..eh bukan, save zone tu tempat kt dalam paintball...huhuhu..

hampa nk mmburu pakai marker ka???

wat geli binatang tu boleh la mike..hahaha

nghahahaha!!!
pallete xsampai g dh lari dh mnatang tu..
Back to top Go down
http://mikevisualizer.blogspot.com/
gafaro
Command Sergeant Major
Command Sergeant Major


Posts : 1196
Join date : 07/05/2010
Age : 33
Location : KLANG

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP Pertama    Thu Aug 12, 2010 8:21 am

so kat intekma shah alam la majlis kita?
Back to top Go down
syark the ghost
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3678
Join date : 29/12/2009
Age : 31
Location : Shah Alam

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP Pertama    Thu Aug 12, 2010 12:16 pm

Yup kawan2 x pun kat hotel UiTM...so bagi aku confrim kan dulu ek..pas buka..blh rmi g semayang terawih kat masjid negeri..bagi muncul sikit tompok putih2 dalam hati kita kakakakaaka
Back to top Go down
afiq flanker
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3371
Join date : 09/11/2009
Age : 28
Location : atas udara

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP Pertama    Thu Aug 12, 2010 12:20 pm

@syark the ghost wrote:
Yup kawan2 x pun kat hotel UiTM...so bagi aku confrim kan dulu ek..pas buka..blh rmi g semayang terawih kat masjid negeri..bagi muncul sikit tompok putih2 dalam hati kita kakakakaaka

harem btol..nie semua modal2 utk kluarkan cerita bil air
Back to top Go down
egoskynetz
Private First Class
Private First Class


Posts : 134
Join date : 11/08/2010
Age : 25

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP Pertama    Thu Aug 12, 2010 12:26 pm

@mike zulu wrote:
@afiq flanker wrote:
@mike zulu wrote:
@afiq flanker wrote:
@paskau_x wrote:
aku cadangkan kite buat BBQ kat dlm hutan...kos beli arang jer..kite tangkap la binatang2 hutan seperti ikan..pelanduk..baru mcm survival...baru la panggilan pertiwi...ehehee

wakakaka...nak tunggu dapat ikan or pelanduk mau xberbuka pose geng2 nie... ape kata wat kat kedai makan tentera tu..apenama aku lupa daa..save zone ke..eh bukan, save zone tu tempat kt dalam paintball...huhuhu..

hampa nk mmburu pakai marker ka???

wat geli binatang tu boleh la mike..hahaha

nghahahaha!!!
pallete xsampai g dh lari dh mnatang tu..

humakaih~~
affraid
Back to top Go down
kuk
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2938
Join date : 17/09/2009
Age : 39
Location : Kelantan

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP Pertama    Thu Aug 12, 2010 1:14 pm

Aku takut syark makan terlebih nanti. Terawih kemana, titik putih kemana heheheheh Razz
Back to top Go down
afiq flanker
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3371
Join date : 09/11/2009
Age : 28
Location : atas udara

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP Pertama    Thu Aug 12, 2010 1:16 pm

@kuk wrote:
Aku takut syark makan terlebih nanti. Terawih kemana, titik putih kemana heheheheh Razz

hahaha...so member2 yang join nanti tu tolong2 la stopkan si syark nie ye
Back to top Go down
syark the ghost
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3678
Join date : 29/12/2009
Age : 31
Location : Shah Alam

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP Pertama    Thu Aug 12, 2010 1:20 pm

hahahhahah kuang di ajar hampa berdua
Back to top Go down
afiq flanker
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3371
Join date : 09/11/2009
Age : 28
Location : atas udara

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP Pertama    Thu Aug 12, 2010 1:32 pm

@syark the ghost wrote:
hahahhahah kuang di ajar hampa berdua

hahaha...
Back to top Go down
kuk
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2938
Join date : 17/09/2009
Age : 39
Location : Kelantan

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP Pertama    Thu Aug 12, 2010 1:47 pm

hahaha...so member2 yang join nanti tu tolong2 la stopkan si syark nie ye[/quote]




Afiq,

Aku rasa awek dia je yang boleh halang si syark ni. Dia kan selalu cakap yang dia sayang awek sampai sanggup terjun gaung lol! lol! pirat
Back to top Go down
afiq flanker
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3371
Join date : 09/11/2009
Age : 28
Location : atas udara

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP Pertama    Thu Aug 12, 2010 1:49 pm

@kuk wrote:
hahaha...so member2 yang join nanti tu tolong2 la stopkan si syark nie ye




Afiq,

Aku rasa awek dia je yang boleh halang si syark ni. Dia kan selalu cakap yang dia sayang awek sampai sanggup terjun gaung lol! lol! pirat [/quote]

kehkehkeh
Back to top Go down
HelangRimba
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2817
Join date : 30/04/2010
Age : 33
Location : Cheras, Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP Pertama    Thu Aug 12, 2010 2:11 pm

hoi.. walaupun aku buka tuan tanah.. dah melarut panjang ni... ni bulan puasa la.. karang seekor2 aku tembak dengan paintball karang...

syark.. buat list and tetapkan poster terus.. adoi.. geram!!! bounce bounce
Back to top Go down
http://bertiwi.blogspot.com
ggk
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2053
Join date : 22/12/2009
Age : 37

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP Pertama    Thu Aug 12, 2010 2:34 pm

@kuk wrote:
Aku takut syark makan terlebih nanti. Terawih kemana, titik putih kemana heheheheh Razz

silap tu... setengah titik putih
Back to top Go down
http://malaysiamilitarypower.blogspot.com/
syark the ghost
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3678
Join date : 29/12/2009
Age : 31
Location : Shah Alam

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP Pertama    Thu Aug 12, 2010 3:02 pm

hahahahah kuk, suka ko yer..ko pun apa kurang nya..dok merenyam kat airport je memanjang..pantang kakakaka...
Back to top Go down
gunnerz
PERKHIDMATAN AM
PERKHIDMATAN AM


Posts : 867
Join date : 29/03/2010
Age : 35

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP Pertama    Thu Aug 12, 2010 5:13 pm

@syark the ghost wrote:
hahahahah kuk, suka ko yer..ko pun apa kurang nya..dok merenyam kat airport je memanjang..pantang kakakaka...

btol tu syark,
KUK hari2 bersama gadis2 cantik di airport..cuci mata dan merenyam je kejenye hehehe.. What a Face
mcm keje aku ni ermmm ngadap jantan je la...
Back to top Go down
airborne_boyz
Corporal
Corporal


Posts : 278
Join date : 22/05/2010
Age : 46

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP Pertama    Thu Aug 12, 2010 5:35 pm

@gunnerz wrote:
@syark the ghost wrote:
hahahahah kuk, suka ko yer..ko pun apa kurang nya..dok merenyam kat airport je memanjang..pantang kakakaka...

btol tu syark,
KUK hari2 bersama gadis2 cantik di airport..cuci mata dan merenyam je kejenye hehehe.. What a Face
mcm keje aku ni ermmm ngadap jantan je la...

samala kita...
Back to top Go down
HelangRimba
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2817
Join date : 30/04/2010
Age : 33
Location : Cheras, Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP Pertama    Thu Aug 12, 2010 5:41 pm

Kecian kat KUK tau.. aku tahu dier ni berdedikasi tau jalankan tugas... ko syark mmg pandai nak alihkan perhatian dari ko yer...
Back to top Go down
http://bertiwi.blogspot.com
afiq flanker
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3371
Join date : 09/11/2009
Age : 28
Location : atas udara

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP Pertama    Thu Aug 12, 2010 5:48 pm

@airborne_boyz wrote:
@gunnerz wrote:
@syark the ghost wrote:
hahahahah kuk, suka ko yer..ko pun apa kurang nya..dok merenyam kat airport je memanjang..pantang kakakaka...

btol tu syark,
KUK hari2 bersama gadis2 cantik di airport..cuci mata dan merenyam je kejenye hehehe.. What a Face
mcm keje aku ni ermmm ngadap jantan je la...

samala kita...

haha...yang nie bagus...trus mengaku...kan sonang tu...wakakaa

* just kidding
Back to top Go down
kudabesi87
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 1400
Join date : 03/10/2009
Age : 29
Location : Chenorbyl

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP Pertama    Thu Aug 12, 2010 6:24 pm

cam menarik idea nih..huhu
Back to top Go down
http://www.malayneum-kudabesi.blogspot.com
leyha
Master Sergeant
Master Sergeant


Posts : 603
Join date : 20/01/2010
Age : 27
Location : cheras, KL

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP Pertama    Sun Aug 15, 2010 12:16 am

uit...final date bukak posa bile weh??
Back to top Go down
asm@m
Sergeant First Class
Sergeant First Class


Posts : 539
Join date : 01/05/2010
Age : 59
Location : not in MY

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP Pertama    Sun Aug 15, 2010 12:29 am

@leyha wrote:
uit...final date bukak posa bile weh??

sehari sebelum raya... tulah hari terakhir kita berbuka pose Sleep
Back to top Go down
syark the ghost
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3678
Join date : 29/12/2009
Age : 31
Location : Shah Alam

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP Pertama    Sun Aug 15, 2010 5:56 am

kakakak...ok kawan2..tadi aku ada TTS ngan naza, ggk dan Paskau X...aku suggest di buat nya Majlis yang mulia nie pada 27.08.10..ada kah anda setuju???????
Back to top Go down
kuk
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2938
Join date : 17/09/2009
Age : 39
Location : Kelantan

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP Pertama    Sun Aug 15, 2010 8:26 am

Geng,

Aku kalau jadi akan turun putrajaya dalam bulan puasa ni. Tak pasti bila tapi kalau jadi, aku plan nak pegi rumah naza ambik F-5 aku dan buka puasa kat area sana. Doakan plan aku jadi. Boleh aku nak join buka puasa dengan korang. (Boleh jugak aku nak pau model syark tanpa pengetahuan si Afiq Kastam tu heheheheheh Twisted Evil )
Back to top Go down
SgtKurtz
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2394
Join date : 05/05/2010
Age : 35

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP Pertama    Sun Aug 15, 2010 5:16 pm

27/8 kurang sesuai lah syark...ade baik je maintain 28/8 tuh...aku ade 3 perkara kene buat jumaat tuh...lebih baik hari sabtu lah bro....sabtu hari yg malas...lagi sesuai..

jika jumaat buat gak, hurm ku kenelah abaikan shj....T_T
Back to top Go down
afiq flanker
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3371
Join date : 09/11/2009
Age : 28
Location : atas udara

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP Pertama    Sun Aug 15, 2010 5:22 pm

@kuk wrote:
Geng,

Aku kalau jadi akan turun putrajaya dalam bulan puasa ni. Tak pasti bila tapi kalau jadi, aku plan nak pegi rumah naza ambik F-5 aku dan buka puasa kat area sana. Doakan plan aku jadi. Boleh aku nak join buka puasa dengan korang. (Boleh jugak aku nak pau model syark tanpa pengetahuan si Afiq Kastam tu heheheheheh Twisted Evil )

oit3...hahaha....setiap item yg ade kat rumah syark tu dh ditanam cip..kalo ade je yang bergerak, secara automatik 3 buah ciksu fully arm akan scramble..wakakakaka
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP Pertama    Today at 10:22 am

Back to top Go down
 
Majlis Berbuka Puasa PP Pertama
View previous topic View next topic Back to top 
Page 4 of 16Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
FORUM PANGGILAN PERTIWI :: RANCANGAN AKTIVITI AHLI FORUM-
Jump to: