FORUM PANGGILAN PERTIWI
STOP. HOME GUARD CHECK POINT.

Please Log In or Register first.
FORUM PANGGILAN PERTIWI

Forum KESELAMATAN::PENGUATKUASAAN::KETENTERAAN
 
HomeHome  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 TEH TARIK/MINI TOUR SESSION@Kota Kinabalu

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
AuthorMessage
gunnerz
PERKHIDMATAN AM
PERKHIDMATAN AM


Posts : 867
Join date : 29/03/2010
Age : 35

PostSubject: Re: TEH TARIK/MINI TOUR SESSION@Kota Kinabalu   Fri Aug 13, 2010 10:23 am

@Tajau wrote:
@Gunnerz

TTS bila-bila masa pun rasanya saya okay kalau area KK dan sekitarnya ..

bro tajau,
kindly drop me ur phone number plz...
nanti kita aturkan.. Very Happy
Back to top Go down
Tajau
Sergeant Major
Sergeant Major


Posts : 938
Join date : 19/05/2010
Age : 41
Location : Kota Kinabalu

PostSubject: Re: TEH TARIK/MINI TOUR SESSION@Kota Kinabalu   Fri Aug 13, 2010 10:31 am

Bro. Gunnerz

Saya dah PM nombor handphone. Bolehlah nanti kita semua gie minum2... Trims
Back to top Go down
gunnerz
PERKHIDMATAN AM
PERKHIDMATAN AM


Posts : 867
Join date : 29/03/2010
Age : 35

PostSubject: Re: TEH TARIK/MINI TOUR SESSION@Kota Kinabalu   Fri Aug 13, 2010 10:55 am

@Tajau wrote:
Bro. Gunnerz

Saya dah PM nombor handphone. Bolehlah nanti kita semua gie minum2... Trims

tqvm bro.. cheers
Back to top Go down
MR. STARK
Forum Administrator


Posts : 1798
Join date : 19/12/2008
Location : Tatooine

PostSubject: Re: TEH TARIK/MINI TOUR SESSION@Kota Kinabalu   Fri Aug 13, 2010 11:04 am

errr...kita skip saja agenda ke rumah tuan AB terus

kebetulan anda semua tidak dapat melawat rumah sy kerana :

-rumah sedang renovate (habuk nnt korang batuk)
-rumah saya berhantu
-koleksi sy baru 2-3 buah je...buat apa dtg kan? ^_^

_________________
"if you are not with me, then you are my enemy"

Back to top Go down
http://www.encikkacangtoys.blogspot.com
mr. kurien
Warrant Officer
Warrant Officer


Posts : 5986
Join date : 20/12/2009
Age : 37
Location : in an office under the basement

PostSubject: Re: TEH TARIK/MINI TOUR SESSION@Kota Kinabalu   Fri Aug 13, 2010 11:07 am

TONY STARK wrote:
errr...kita skip saja agenda ke rumah tuan AB terus

kebetulan anda semua tidak dapat melawat rumah sy kerana :

-rumah sedang renovate (habuk nnt korang batuk)
-rumah saya berhantu
-koleksi sy baru 2-3 buah je...buat apa dtg kan? ^_^

satu alasan yang cantik menarik tertarik kau memang the bommmmm laaaaa...

_________________
Back to top Go down
http://mrkurien.blogspot.com/
gunnerz
PERKHIDMATAN AM
PERKHIDMATAN AM


Posts : 867
Join date : 29/03/2010
Age : 35

PostSubject: Re: TEH TARIK/MINI TOUR SESSION@Kota Kinabalu   Fri Aug 13, 2010 11:08 am

TONY STARK wrote:
errr...kita skip saja agenda ke rumah tuan AB terus

kebetulan anda semua tidak dapat melawat rumah sy kerana :

-rumah sedang renovate (habuk nnt korang batuk)
-rumah saya berhantu
-koleksi sy baru 2-3 buah je...buat apa dtg kan? ^_^

THE ESCAPISM THEORY rite admin.....hehehe Evil or Very Mad
Back to top Go down
syark the ghost
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3678
Join date : 29/12/2009
Age : 31
Location : Shah Alam

PostSubject: Re: TEH TARIK/MINI TOUR SESSION@Kota Kinabalu   Fri Aug 13, 2010 11:10 am

MMG SESUAI NAK KENA BOM ADMIN..TAU LAA ADA SIMPAN2 MODEL HIDUP2...
Back to top Go down
Tajau
Sergeant Major
Sergeant Major


Posts : 938
Join date : 19/05/2010
Age : 41
Location : Kota Kinabalu

PostSubject: Re: TEH TARIK/MINI TOUR SESSION@Kota Kinabalu   Fri Aug 13, 2010 11:12 am

@gunnerz wrote:
TONY STARK wrote:
errr...kita skip saja agenda ke rumah tuan AB terus

kebetulan anda semua tidak dapat melawat rumah sy kerana :

-rumah sedang renovate (habuk nnt korang batuk)
-rumah saya berhantu
-koleksi sy baru 2-3 buah je...buat apa dtg kan? ^_^

THE ESCAPISM THEORY rite admin.....hehehe Evil or Very Mad

Rumah berhantu tue yang best. lagi hebat aura tarikannya. boleh masuk thread misteri alam wakaka
Back to top Go down
leyha
Master Sergeant
Master Sergeant


Posts : 603
Join date : 20/01/2010
Age : 27
Location : cheras, KL

PostSubject: Re: TEH TARIK/MINI TOUR SESSION@Kota Kinabalu   Sun Aug 15, 2010 12:17 am

EK tipu je tu...korg pegi je serang umah die..hahahaha
Back to top Go down
afiq flanker
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3371
Join date : 09/11/2009
Age : 28
Location : atas udara

PostSubject: Re: TEH TARIK/MINI TOUR SESSION@Kota Kinabalu   Sun Aug 15, 2010 12:25 am

TONY STARK wrote:
errr...kita skip saja agenda ke rumah tuan AB terus

kebetulan anda semua tidak dapat melawat rumah sy kerana :

-rumah sedang renovate (habuk nnt korang batuk)
-rumah saya berhantu
-koleksi sy baru 2-3 buah je...buat apa dtg kan? ^_^

jangan percaya alasan nie...korang serbu je...hahaha
Back to top Go down
gunnerz
PERKHIDMATAN AM
PERKHIDMATAN AM


Posts : 867
Join date : 29/03/2010
Age : 35

PostSubject: Re: TEH TARIK/MINI TOUR SESSION@Kota Kinabalu   Sun Aug 15, 2010 4:27 am

yang paling best sekali hasil pengamatan, risikan dan tinjauan rapat aku ke rumah admin,

1. rumah admin ade smtg yg amat beeest..hehehe..

2. sebelah rumah dia rumah sewa awek2 cun...

3. depan rumah dia port gadis2 chantek (dipercayai MAS crew) lepak..

so aku yg dah 3 kali pergi rumah admin ni ni rasa nak pergi hari2...muahahahahaha! What a Face
Back to top Go down
Laksamana Sunan
General
General


Posts : 2044
Join date : 13/09/2009
Age : 42
Location : Ipoh, Perak.

PostSubject: Re: TEH TARIK/MINI TOUR SESSION@Kota Kinabalu   Sun Aug 15, 2010 5:55 am

cakap la macam tu. nanti betul2 hantu tumpang sekali duduk kat dalam rumah tu baru tau. sekarang pun dah on n off kar ruang atas rumah tu. nanti, permanently stay dengan hang admin, baru padan muka. kakakaka....

_________________


"This nation will remain the land of the free
only so long as it is the home of the brave..."
"FREEDOM IS NOT FREE"
Back to top Go down
MR. STARK
Forum Administrator


Posts : 1798
Join date : 19/12/2008
Location : Tatooine

PostSubject: Re: TEH TARIK/MINI TOUR SESSION@Kota Kinabalu   Sun Aug 15, 2010 8:51 am

@Laksamana Sunan wrote:
cakap la macam tu. nanti betul2 hantu tumpang sekali duduk kat dalam rumah tu baru tau. sekarang pun dah on n off kar ruang atas rumah tu. nanti, permanently stay dengan hang admin, baru padan muka. kakakaka....

kalau ade pun yg ni


vf-142 ghostrider


vf-101 grim reapers

hahaha

_________________
"if you are not with me, then you are my enemy"

Back to top Go down
http://www.encikkacangtoys.blogspot.com
MR. STARK
Forum Administrator


Posts : 1798
Join date : 19/12/2008
Location : Tatooine

PostSubject: Re: TEH TARIK/MINI TOUR SESSION@Kota Kinabalu   Sun Aug 15, 2010 8:53 am

@gunnerz wrote:
yang paling best sekali hasil pengamatan, risikan dan tinjauan rapat aku ke rumah admin,

1. rumah admin ade smtg yg amat beeest..hehehe..

2. sebelah rumah dia rumah sewa awek2 cun...

3. depan rumah dia port gadis2 chantek (dipercayai MAS crew) lepak..

so aku yg dah 3 kali pergi rumah admin ni ni rasa nak pergi hari2...muahahahahaha! What a Face

piii rahhhhh..smlm kata balik terus tido hahahahhahaha

_________________
"if you are not with me, then you are my enemy"

Back to top Go down
http://www.encikkacangtoys.blogspot.com
Laksamana Sunan
General
General


Posts : 2044
Join date : 13/09/2009
Age : 42
Location : Ipoh, Perak.

PostSubject: Re: TEH TARIK/MINI TOUR SESSION@Kota Kinabalu   Sun Aug 15, 2010 9:05 am

Haa... Elok sangat la daj ada tu. Boleh tampal kat jacket tu nanti.

_________________


"This nation will remain the land of the free
only so long as it is the home of the brave..."
"FREEDOM IS NOT FREE"
Back to top Go down
jimio
PINGAT PERKHIDMATAN SETIA
PINGAT PERKHIDMATAN SETIA


Posts : 880
Join date : 09/04/2010
Age : 45
Location : Talipendek

PostSubject: Re: TEH TARIK/MINI TOUR SESSION@Kota Kinabalu   Sun Aug 15, 2010 10:08 am

wah wah waahh nanti wa nak daftar target lah rumah Admin mcm ni, complete bawak NVG tembus dinding he he he he
Back to top Go down
http://www.gariswaktu.net
afiq flanker
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3371
Join date : 09/11/2009
Age : 28
Location : atas udara

PostSubject: Re: TEH TARIK/MINI TOUR SESSION@Kota Kinabalu   Sun Aug 15, 2010 10:30 am

@gunnerz wrote:
yang paling best sekali hasil pengamatan, risikan dan tinjauan rapat aku ke rumah admin,

1. rumah admin ade smtg yg amat beeest..hehehe..

2. sebelah rumah dia rumah sewa awek2 cun...

3. depan rumah dia port gadis2 chantek (dipercayai MAS crew) lepak..

so aku yg dah 3 kali pergi rumah admin ni ni rasa nak pergi hari2...muahahahahaha! What a Face

patot la xbagi pergi...die nak makan sorang...
Back to top Go down
Laksamana Sunan
General
General


Posts : 2044
Join date : 13/09/2009
Age : 42
Location : Ipoh, Perak.

PostSubject: Re: TEH TARIK/MINI TOUR SESSION@Kota Kinabalu   Sun Aug 15, 2010 11:06 am

@jimio wrote:
wah wah waahh nanti wa nak daftar target lah rumah Admin mcm ni, complete bawak NVG tembus dinding he he he he

wohoo..... macam sound best saja. Twisted Evil jimio nak bawak teropong yang boleh tembus dinding tu. ni yang den rasa nak join sekaki ni. hehehe....

_________________


"This nation will remain the land of the free
only so long as it is the home of the brave..."
"FREEDOM IS NOT FREE"
Back to top Go down
leyha
Master Sergeant
Master Sergeant


Posts : 603
Join date : 20/01/2010
Age : 27
Location : cheras, KL

PostSubject: Re: TEH TARIK/MINI TOUR SESSION@Kota Kinabalu   Sun Aug 15, 2010 1:19 pm

@gunnerz wrote:
yang paling best sekali hasil pengamatan, risikan dan tinjauan rapat aku ke rumah admin,

1. rumah admin ade smtg yg amat beeest..hehehe..

2. sebelah rumah dia rumah sewa awek2 cun...

3. depan rumah dia port gadis2 chantek (dipercayai MAS crew) lepak..

so aku yg dah 3 kali pergi rumah admin ni ni rasa nak pergi hari2...muahahahahaha! What a Face


hamboi...mata msing2 x leh blah......hahahhaha
Back to top Go down
kuk
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2938
Join date : 17/09/2009
Age : 39
Location : Kelantan

PostSubject: Re: TEH TARIK/MINI TOUR SESSION@Kota Kinabalu   Sun Aug 15, 2010 1:21 pm

Silap aku tak pi rumah admin masa aku bercuti kat sabah hari tu Razz
Back to top Go down
mr. kurien
Warrant Officer
Warrant Officer


Posts : 5986
Join date : 20/12/2009
Age : 37
Location : in an office under the basement

PostSubject: Re: TEH TARIK/MINI TOUR SESSION@Kota Kinabalu   Sun Aug 15, 2010 1:44 pm

@leyha wrote:
@gunnerz wrote:
yang paling best sekali hasil pengamatan, risikan dan tinjauan rapat aku ke rumah admin,

1. rumah admin ade smtg yg amat beeest..hehehe..

2. sebelah rumah dia rumah sewa awek2 cun...

3. depan rumah dia port gadis2 chantek (dipercayai MAS crew) lepak..

so aku yg dah 3 kali pergi rumah admin ni ni rasa nak pergi hari2...muahahahahaha! What a Face


hamboi...mata msing2 x leh blah......hahahhaha

awek belakang umah aku ada iras2 SALT

_________________
Back to top Go down
http://mrkurien.blogspot.com/
afiq flanker
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3371
Join date : 09/11/2009
Age : 28
Location : atas udara

PostSubject: Re: TEH TARIK/MINI TOUR SESSION@Kota Kinabalu   Sun Aug 15, 2010 2:12 pm

@mr. kurien wrote:
@leyha wrote:
@gunnerz wrote:
yang paling best sekali hasil pengamatan, risikan dan tinjauan rapat aku ke rumah admin,

1. rumah admin ade smtg yg amat beeest..hehehe..

2. sebelah rumah dia rumah sewa awek2 cun...

3. depan rumah dia port gadis2 chantek (dipercayai MAS crew) lepak..

so aku yg dah 3 kali pergi rumah admin ni ni rasa nak pergi hari2...muahahahahaha! What a Face


hamboi...mata msing2 x leh blah......hahahhaha

awek belakang umah aku ada iras2 SALT

ko tak bgtau aku pon aritu ye...hahaha
Back to top Go down
mr. kurien
Warrant Officer
Warrant Officer


Posts : 5986
Join date : 20/12/2009
Age : 37
Location : in an office under the basement

PostSubject: Re: TEH TARIK/MINI TOUR SESSION@Kota Kinabalu   Sun Aug 15, 2010 2:14 pm

mana boleh bagitau... kadang2 macam SALT, kadang2 macam MAK LAMPIR pun ada

_________________
Back to top Go down
http://mrkurien.blogspot.com/
afiq flanker
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3371
Join date : 09/11/2009
Age : 28
Location : atas udara

PostSubject: Re: TEH TARIK/MINI TOUR SESSION@Kota Kinabalu   Sun Aug 15, 2010 2:21 pm

@mr. kurien wrote:
mana boleh bagitau... kadang2 macam SALT, kadang2 macam MAK LAMPIR pun ada

muakakakak
Back to top Go down
leyha
Master Sergeant
Master Sergeant


Posts : 603
Join date : 20/01/2010
Age : 27
Location : cheras, KL

PostSubject: Re: TEH TARIK/MINI TOUR SESSION@Kota Kinabalu   Sun Aug 15, 2010 3:07 pm

ceh!
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: TEH TARIK/MINI TOUR SESSION@Kota Kinabalu   Today at 11:56 am

Back to top Go down
 
TEH TARIK/MINI TOUR SESSION@Kota Kinabalu
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
FORUM PANGGILAN PERTIWI :: RANCANGAN AKTIVITI AHLI FORUM-
Jump to: