FORUM PANGGILAN PERTIWI
STOP. HOME GUARD CHECK POINT.

Please Log In or Register first.
FORUM PANGGILAN PERTIWI

Forum KESELAMATAN::PENGUATKUASAAN::KETENTERAAN
 
HomeHome  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 CALL OF DUTY - MODERN WARFARE 2

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AuthorMessage
fauzan_x
Civilian
Civilian


Posts : 36
Join date : 27/12/2009
Age : 25
Location : USM Penang

PostSubject: Re: CALL OF DUTY - MODERN WARFARE 2   Sun Dec 27, 2009 6:52 pm

aq bukan maksudkan depa....akulah yg terkial2.....hahaaha...sory jgn salah faham...cuak sket aaa....tiba2 ada peperangan...
Back to top Go down
Akmal3110
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3101
Join date : 25/11/2009
Age : 27
Location : Bravo, Tango and Bravo, Kilo

PostSubject: Re: CALL OF DUTY - MODERN WARFARE 2   Sun Dec 27, 2009 6:54 pm

Ooo. Hehe...Sori la saya pun salah faham.
Back to top Go down
McKNiGHT512
Private
Private


Posts : 50
Join date : 21/12/2009
Age : 26
Location : Terengganu

PostSubject: Re: CALL OF DUTY - MODERN WARFARE 2   Sun Dec 27, 2009 11:30 pm

@fauzan_x wrote:
aq bukan maksudkan depa....akulah yg terkial2.....hahaaha...sory jgn salah faham...cuak sket aaa....tiba2 ada peperangan...

COD-MW2
great game... improve a lot since the first COD...
just like the real world weapon technology...
with every new one, it just get better and better...
Back to top Go down
MR. STARK
Forum Administrator


Posts : 1798
Join date : 19/12/2008
Location : Tatooine

PostSubject: Re: CALL OF DUTY - MODERN WARFARE 2   Mon Dec 28, 2009 1:26 am



ini lah dia scene kegemaran aku dlm game ni.

kepada yang belum dan x dpt main game ni, sila tonton keganasan ini.

_________________
"if you are not with me, then you are my enemy"

Back to top Go down
http://www.encikkacangtoys.blogspot.com
MT Yassin
Sergeant
Sergeant


Posts : 344
Join date : 28/12/2009
Age : 37

PostSubject: Re: CALL OF DUTY - MODERN WARFARE 2   Mon Dec 28, 2009 10:20 am

Aku dah abis main gak...
Paling aku tak suka bila part operation lam snow, ada anjing...Cis....
Back to top Go down
http://asiandeftech.blogspot.com
fauzan_x
Civilian
Civilian


Posts : 36
Join date : 27/12/2009
Age : 25
Location : USM Penang

PostSubject: Re: CALL OF DUTY - MODERN WARFARE 2   Mon Dec 28, 2009 1:29 pm

hoh....admin minat tang part tu ka?.......bro mmg hati kering aaaa.....hehehe...x leh dbayangkn kalaula aku yg jadik spy dlm geng Makarov tu....apakan daya....demi negara....... Twisted Evil
Back to top Go down
Akmal3110
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3101
Join date : 25/11/2009
Age : 27
Location : Bravo, Tango and Bravo, Kilo

PostSubject: Re: CALL OF DUTY - MODERN WARFARE 2   Mon Dec 28, 2009 1:31 pm

Masa COD4MW, anjing la yang paling saya benci. Kadang-kadang tu sampai tak sempat nak bunuh dia nak bunuh kita dulu.
Back to top Go down
kudusian
Specialist
Specialist


Posts : 179
Join date : 28/12/2009
Age : 29
Location : cheras

PostSubject: Re: CALL OF DUTY - MODERN WARFARE 2   Tue Dec 29, 2009 12:34 am

sape tau mana ada jual COD-MW2 kat kl
aku cr xdpt2
COD5 skali kalo ada
Back to top Go down
MR. STARK
Forum Administrator


Posts : 1798
Join date : 19/12/2008
Location : Tatooine

PostSubject: Re: CALL OF DUTY - MODERN WARFARE 2   Tue Dec 29, 2009 10:28 am

kau pegi cari kat low yatt. ada satu kedai kat tingkat 3 kalau x silap. aku baru nampak kedai tu 2 minggu lepas..dia dekat2 dgn satu kedai toys.

_________________
"if you are not with me, then you are my enemy"

Back to top Go down
http://www.encikkacangtoys.blogspot.com
kudusian
Specialist
Specialist


Posts : 179
Join date : 28/12/2009
Age : 29
Location : cheras

PostSubject: Re: CALL OF DUTY - MODERN WARFARE 2   Tue Dec 29, 2009 11:47 am

cantik bos
Back to top Go down
syark the ghost
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3678
Join date : 29/12/2009
Age : 31
Location : Shah Alam

PostSubject: Re: CALL OF DUTY - MODERN WARFARE 2   Wed Dec 30, 2009 5:36 pm

aku dah habis main game nie

Dah khatam 10 kali dah

Best giler game nie

Mision yang aku paling suke

kat mision Russian invade US

hahahahaahah
Back to top Go down
Sixthieee
Specialist
Specialist


Posts : 188
Join date : 31/12/2009
Age : 32
Location : Saigon

PostSubject: Re: CALL OF DUTY - MODERN WARFARE 2   Tue Jan 05, 2010 8:12 pm

boleh tahan terbaik la game ni. tambahan senjata pun cun. aku suggest kalo nk thrill main expert punya. sbb game2 ni kalo korang main easy mmg tasampai seminggu da bley complete. korang guna xbox, ps3 atau pc ?
Back to top Go down
totttis
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2393
Join date : 17/12/2009
Age : 42
Location : Lepak-Lepak Bersama Sang Saka Biru iaitu Encik Kucing

PostSubject: Re: CALL OF DUTY - MODERN WARFARE 2   Tue Jan 05, 2010 8:17 pm

aku lak suka COD 1st (modern warfare) sebab kita jadi sniper pakai ghillies...tak tau nape aku suka sangat kat menatang CHUBAKA (ghillies) tu...

CODMW2 aku dah main abih dah, now main level tahap tinggi tapi asyik mati jer, so aku maleh nak main untuk sementara waktu...hangpa main kat mana PS3 ke PC?

aku main kat PC jer...
Back to top Go down
Sixthieee
Specialist
Specialist


Posts : 188
Join date : 31/12/2009
Age : 32
Location : Saigon

PostSubject: Re: CALL OF DUTY - MODERN WARFARE 2   Tue Jan 05, 2010 8:23 pm

aku main kt xbox. graphic cun tp control haram sket ar susah. masa mula2 ps3 release dulu game ni. aku nk beli gta4 tu pun da bernanah. inikan cod5. masa tu cod5 ni arga dia rm230 cd dia !! mencanak. selamat la xbox ada pirate punya. hahaa. aku rasa rata2 suma suka no russian tu ar. dgn kt snow. challenging ar
Back to top Go down
totttis
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2393
Join date : 17/12/2009
Age : 42
Location : Lepak-Lepak Bersama Sang Saka Biru iaitu Encik Kucing

PostSubject: Re: CALL OF DUTY - MODERN WARFARE 2   Tue Jan 05, 2010 8:28 pm

aku takdak XBox cuma PS2 jer tapi CODMW takdak untuk PS2... nasib PC ada...
Back to top Go down
Sixthieee
Specialist
Specialist


Posts : 188
Join date : 31/12/2009
Age : 32
Location : Saigon

PostSubject: Re: CALL OF DUTY - MODERN WARFARE 2   Tue Jan 05, 2010 8:37 pm

haha. pc lagi cun. apa2 pun shooting punya game mouse gak terbaik
Back to top Go down
MR. STARK
Forum Administrator


Posts : 1798
Join date : 19/12/2008
Location : Tatooine

PostSubject: Re: CALL OF DUTY - MODERN WARFARE 2   Wed Jan 06, 2010 8:55 am

@totttis wrote:
aku lak suka COD 1st (modern warfare) sebab kita jadi sniper pakai ghillies...tak tau nape aku suka sangat kat menatang CHUBAKA (ghillies) tu...

CODMW2 aku dah main abih dah, now main level tahap tinggi tapi asyik mati jer, so aku maleh nak main untuk sementara waktu...hangpa main kat mana PS3 ke PC?

aku main kat PC jer...

haha..scene jadi sniper pakai ghillies dlm COD 1st...aku suka ulang part ni bnyk kali..

first aku try tembak sesuka hati (biar musuh alert)..nk tgk sejauh mana mampu bertahan..

then kan ada heli buat recon..aku masuk dlm biara tu..kan ada stinger..amik dan tembak heli tu..BERJAYA..haha..sapa turut berjaya mcm ni bgtau aku.


_________________
"if you are not with me, then you are my enemy"

Back to top Go down
http://www.encikkacangtoys.blogspot.com
totttis
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2393
Join date : 17/12/2009
Age : 42
Location : Lepak-Lepak Bersama Sang Saka Biru iaitu Encik Kucing

PostSubject: Re: CALL OF DUTY - MODERN WARFARE 2   Wed Jan 06, 2010 9:31 am

aku time atas padang tu kena menyelinap celah2 kaki musuh, itu part aku suka, aku awal2 stage tu aku dah menyelinap pegi ke pokok tepi belukar tu...pastu aku try tembak musuh...

jauh jugak distance & kalau ikut real life dengan ghillies ni patutnya musuh tak bleh nampak pun, tapi still dieorang tembak aku beramai2...


kalau guna stinger tu aku belum try lagi la...huhuhu kena try ni...
Back to top Go down
Sixthieee
Specialist
Specialist


Posts : 188
Join date : 31/12/2009
Age : 32
Location : Saigon

PostSubject: Re: CALL OF DUTY - MODERN WARFARE 2   Wed Jan 06, 2010 10:15 am

hahaha. sama la. time meniarap tu saja je open fire buat huru haraa
Back to top Go down
MR. STARK
Forum Administrator


Posts : 1798
Join date : 19/12/2008
Location : Tatooine

PostSubject: Re: CALL OF DUTY - MODERN WARFARE 2   Fri Jan 22, 2010 5:30 pm





my fav character in cod modern warfare

_________________
"if you are not with me, then you are my enemy"

Back to top Go down
http://www.encikkacangtoys.blogspot.com
totttis
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2393
Join date : 17/12/2009
Age : 42
Location : Lepak-Lepak Bersama Sang Saka Biru iaitu Encik Kucing

PostSubject: Re: CALL OF DUTY - MODERN WARFARE 2   Fri Jan 22, 2010 6:18 pm

ghostttttt...yeehaaaaa
Back to top Go down
Sixthieee
Specialist
Specialist


Posts : 188
Join date : 31/12/2009
Age : 32
Location : Saigon

PostSubject: Re: CALL OF DUTY - MODERN WARFARE 2   Fri Jan 22, 2010 6:26 pm

haha. ghost tu topeng dia style. tp apakan daya kena bakar deyh last2. hahaaa
Back to top Go down
kudabesi87
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 1400
Join date : 03/10/2009
Age : 29
Location : Chenorbyl

PostSubject: Re: CALL OF DUTY - MODERN WARFARE 2   Fri Jan 22, 2010 10:27 pm

shepard gila perang..jahat..jahat

topeng ghost tu ada jual kat sentul kan..yg org bawak harlie pakai
Back to top Go down
http://www.malayneum-kudabesi.blogspot.com
nasiru
Master Sergeant
Master Sergeant


Posts : 690
Join date : 11/01/2010
Age : 30

PostSubject: Re: CALL OF DUTY - MODERN WARFARE 2   Fri Jan 22, 2010 10:36 pm

pc aku terlampau lemau nak main Laughing
Back to top Go down
kudabesi87
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 1400
Join date : 03/10/2009
Age : 29
Location : Chenorbyl

PostSubject: Re: CALL OF DUTY - MODERN WARFARE 2   Sat Jan 23, 2010 12:44 am

@nasiru wrote:
pc aku terlampau lemau nak main Laughing

sama la aku main guna laptop orang haha..

tuan dia pun agak angin ..nasib la yg no 2 nih kejap jer abis

Laughing
Back to top Go down
http://www.malayneum-kudabesi.blogspot.com
Sponsored content




PostSubject: Re: CALL OF DUTY - MODERN WARFARE 2   Today at 12:01 am

Back to top Go down
 
CALL OF DUTY - MODERN WARFARE 2
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 4Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
FORUM PANGGILAN PERTIWI :: ULASAN PERMAINAN VIDEO MILITARI-
Jump to: