FORUM PANGGILAN PERTIWI
STOP. HOME GUARD CHECK POINT.

Please Log In or Register first.
FORUM PANGGILAN PERTIWI

Forum KESELAMATAN::PENGUATKUASAAN::KETENTERAAN
 
HomeHome  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 Majlis Berbuka Puasa PP II

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Next
AuthorMessage
paskau_x
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 1990
Join date : 13/01/2010
Age : 41
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Majlis Berbuka Puasa PP II   Mon Aug 30, 2010 11:56 pm

Alhamdulillah..Majlis berbuka puasa pertama PP telah diadakan pada 27hb 8 yg lalu, telah disambut baik oleh ahli PP, kepada yg belum lagi berkesempatan untuk berbuka bersama, kali ini dengan sukacitanya kita akan mengadakan lg majlis berbuka puasa buat kali ke 2, kepada rakan2 yang ingin berbuka bersama buat kali ke 2 kehadiran anda amat di alu-alukan demi merapatkan lg silaturahim antara kita warga forum PP, untuk keterangan lanjut boleh menghubungi saya terus 012.218.5106 sms/call dan juga sila lihat maklumat yg tertera di bawah ini;

Majlis Berbuka Puasa PP II

Tarikh: 6hb September,2010
Jam : 1800
Tempat: Bangsar, K.L (Restoran akan di beritahu kelak, ala carte bkn buffet)


Untuk memudahkan urusan tempahan meja, sila confirm kan kehadiran anda sebelum atau pada Jam 1500 JUMAAT 3hb September, 2010. Jika gagal berbuat demikian dikuatiri nanti anda tidak ada tempat duduk jika datang tanpa membuat tempahan terlebih dahulu dan juga untuk memastikan keselesaan kita bersama.

Sekian, Terima Kasih.

Berkhidmat Untuk PP.


Very Happy [b]
Back to top Go down
Geng 21
Private First Class
Private First Class


Posts : 127
Join date : 14/08/2010
Age : 28
Location : LONG GRAVE

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP II   Tue Aug 31, 2010 12:06 am

KAT ALI CAFE BANGSAR BEST JUGA...HEHEHE...TP TEMPAT AGAK TERHAD...KAT MANA?? MAHAL X??...SAYA KAT AREA BANGSAR NIE...
Back to top Go down
paskau_x
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 1990
Join date : 13/01/2010
Age : 41
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP II   Tue Aug 31, 2010 12:13 am

geng21, area memang kat bangsar..tempat masih belum confirm lagi,kalo hang dah dekat area tu ape lg turun la bole suai kenal dengan kawan2 semua..ehehee
Back to top Go down
afiq flanker
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3371
Join date : 09/11/2009
Age : 28
Location : atas udara

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP II   Tue Aug 31, 2010 12:17 am

@paskau_x wrote:
geng21, area memang kat bangsar..tempat masih belum confirm lagi,kalo hang dah dekat area tu ape lg turun la bole suai kenal dengan kawan2 semua..ehehee

bestnye....hurm tp aku still xleh nak join la
Back to top Go down
Geng 21
Private First Class
Private First Class


Posts : 127
Join date : 14/08/2010
Age : 28
Location : LONG GRAVE

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP II   Tue Aug 31, 2010 12:21 am

@paskau_x wrote:
geng21, area memang kat bangsar..tempat masih belum confirm lagi,kalo hang dah dekat area tu ape lg turun la bole suai kenal dengan kawan2 semua..ehehee

berhampiran dengan UM...boleh2...nk ajak kudabesi87 sekali nie...
Back to top Go down
paskau_x
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 1990
Join date : 13/01/2010
Age : 41
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP II   Tue Aug 31, 2010 12:22 am

ko blk kg ke afiq?ke ada kursus ape lg? Question
Back to top Go down
paskau_x
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 1990
Join date : 13/01/2010
Age : 41
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP II   Tue Aug 31, 2010 12:24 am

@Geng 21 wrote:
@paskau_x wrote:
geng21, area memang kat bangsar..tempat masih belum confirm lagi,kalo hang dah dekat area tu ape lg turun la bole suai kenal dengan kawan2 semua..ehehee

berhampiran dengan UM...boleh2...nk ajak kudabesi87 sekali nie...

cantekk...so confirm la nie?! buat la list...senang nanti nk kire2..korang smoke ke takk?nk kena tau gak..senang nk cari meja..kalo bole yg open lah..
Back to top Go down
afiq flanker
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3371
Join date : 09/11/2009
Age : 28
Location : atas udara

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP II   Tue Aug 31, 2010 12:28 am

@paskau_x wrote:
ko blk kg ke afiq?ke ada kursus ape lg? Question

balik sane la..jumpa ciksu...hehee
Back to top Go down
Geng 21
Private First Class
Private First Class


Posts : 127
Join date : 14/08/2010
Age : 28
Location : LONG GRAVE

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP II   Tue Aug 31, 2010 12:31 am

@paskau_x wrote:
@Geng 21 wrote:
@paskau_x wrote:
geng21, area memang kat bangsar..tempat masih belum confirm lagi,kalo hang dah dekat area tu ape lg turun la bole suai kenal dengan kawan2 semua..ehehee

berhampiran dengan UM...boleh2...nk ajak kudabesi87 sekali nie...

cantekk...so confirm la nie?! buat la list...senang nanti nk kire2..korang smoke ke takk?nk kena tau gak..senang nk cari meja..kalo bole yg open lah..

#kudabesi87 n geng 21 x smoke...haha...
#Afiq rindu cik su....
Back to top Go down
alphafoxsierra
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 1927
Join date : 10/08/2010
Age : 34
Location : Bangi/Putrajaya/Lumut

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP II   Tue Aug 31, 2010 12:42 am

Aiyoh, bangsar ker? Aku dah ternampak jem yg sgt teruk skrg ni
Back to top Go down
paskau_x
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 1990
Join date : 13/01/2010
Age : 41
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP II   Tue Aug 31, 2010 12:46 am

tu la tu..harap2 tak jem sgt..lgpun mungkin kete dah kurang sbb org dah mula start bercuti..
Back to top Go down
alphafoxsierra
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 1927
Join date : 10/08/2010
Age : 34
Location : Bangi/Putrajaya/Lumut

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP II   Tue Aug 31, 2010 12:52 am

Hmmmm... Aku nak bincang dgn mem aku dulu. Klu dia kata ok, aku dgn mem aku join. Peluang cerah kot sebab dia keje kat menara rebung.. So, dekat jugak la tu.. Hehehe...
Back to top Go down
afiq flanker
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3371
Join date : 09/11/2009
Age : 28
Location : atas udara

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP II   Tue Aug 31, 2010 12:53 am

@Geng 21 wrote:
@paskau_x wrote:
@Geng 21 wrote:
@paskau_x wrote:
geng21, area memang kat bangsar..tempat masih belum confirm lagi,kalo hang dah dekat area tu ape lg turun la bole suai kenal dengan kawan2 semua..ehehee

berhampiran dengan UM...boleh2...nk ajak kudabesi87 sekali nie...

cantekk...so confirm la nie?! buat la list...senang nanti nk kire2..korang smoke ke takk?nk kena tau gak..senang nk cari meja..kalo bole yg open lah..

#kudabesi87 n geng 21 x smoke...haha...
#Afiq rindu cik su....

sape xrindu isteri wei....wakakaka.....
Back to top Go down
paskau_x
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 1990
Join date : 13/01/2010
Age : 41
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP II   Tue Aug 31, 2010 12:59 am

@alphafoxsierra wrote:
Hmmmm... Aku nak bincang dgn mem aku dulu. Klu dia kata ok, aku dgn mem aku join. Peluang cerah kot sebab dia keje kat menara rebung.. So, dekat jugak la tu.. Hehehe...

Ajak mem skali berbuka..supaya die kenal dgn sape husband die berforum tgh2 mlm mcm nie ehehee..
Back to top Go down
alphafoxsierra
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 1927
Join date : 10/08/2010
Age : 34
Location : Bangi/Putrajaya/Lumut

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP II   Tue Aug 31, 2010 1:01 am

Aku memang buat mcm tu.. So, lenkali senang la aku nak pegi TTS atau woodsball dgn korang semua.. Hehehe..
Back to top Go down
paskau_x
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 1990
Join date : 13/01/2010
Age : 41
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP II   Tue Aug 31, 2010 1:10 am

@alphafoxsierra wrote:
Aku memang buat mcm tu.. So, lenkali senang la aku nak pegi TTS atau woodsball dgn korang semua.. Hehehe..
ahahaa..k bro nanti confirm blk by friday..
Back to top Go down
alphafoxsierra
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 1927
Join date : 10/08/2010
Age : 34
Location : Bangi/Putrajaya/Lumut

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP II   Tue Aug 31, 2010 1:13 am

Bereh bos..
Back to top Go down
afiq flanker
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3371
Join date : 09/11/2009
Age : 28
Location : atas udara

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP II   Tue Aug 31, 2010 1:15 am

@paskau_x wrote:
@alphafoxsierra wrote:
Hmmmm... Aku nak bincang dgn mem aku dulu. Klu dia kata ok, aku dgn mem aku join. Peluang cerah kot sebab dia keje kat menara rebung.. So, dekat jugak la tu.. Hehehe...

Ajak mem skali berbuka..supaya die kenal dgn sape husband die berforum tgh2 mlm mcm nie ehehee..

betul tu...so takde la die pikir lain nanti....hehehe
Back to top Go down
alphafoxsierra
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 1927
Join date : 10/08/2010
Age : 34
Location : Bangi/Putrajaya/Lumut

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP II   Tue Aug 31, 2010 1:26 am

Baru kawen mcm tu la afiq.. Payah nak berenggang.. Asyek nak berkepit jer..

Kadang2 tu nak mengeteh dgn kawan2 pun susah..

Tapi nak buat mcmana.. Saper x sayang bini oi.. Smile
Back to top Go down
paskau_x
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 1990
Join date : 13/01/2010
Age : 41
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP II   Tue Aug 31, 2010 1:32 am

senarai ahli PP yg bakal hadir pada hari tersebut (sila update dan confirmkan pada hari JUMAAT)

1. paskau_x
2. Syark
3. GGK
4. Laksamana Sunan
5. Jimio
6. Geng21
7. KudaBesi
8. AlfaFox + Wifey

P/S- Persembahan gymrama special oleh syark featuring ggk..jgn lepaskan peluang ini dan daftar la skrang supaya tidak melepasss...ehehee*
Back to top Go down
wufi
Command Sergeant Major
Command Sergeant Major


Posts : 1123
Join date : 11/03/2010
Age : 36

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP II   Tue Aug 31, 2010 1:35 am

6/9 bukan ke hari isnin?
Back to top Go down
http://majapatih.blogspot.com/
paskau_x
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 1990
Join date : 13/01/2010
Age : 41
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP II   Tue Aug 31, 2010 1:36 am

@alphafoxsierra wrote:
Baru kawen mcm tu la afiq.. Payah nak berenggang.. Asyek nak berkepit jer..

Kadang2 tu nak mengeteh dgn kawan2 pun susah..

Tapi nak buat mcmana.. Saper x sayang bini oi.. Smile

takper la kalo miss bini tu tak kesah melepak skali..bwk je lah..tp biasa la..mens nyer topic ehehee lg2 forum kita ni memang cite military..leyha jer yg sanggup pasang telinge ekekeee...err leyha join takk?
Back to top Go down
paskau_x
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 1990
Join date : 13/01/2010
Age : 41
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP II   Tue Aug 31, 2010 1:38 am

@wufi wrote:
6/9 bukan ke hari isnin?

iyer en wufi..ari tu hang melepas kann?meh lerr joinkali nie...sbb ape isnin..itu jer date yg sesuai utk Majlis berbuka special edition kita kali nih...mau ngakk?
Back to top Go down
alphafoxsierra
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 1927
Join date : 10/08/2010
Age : 34
Location : Bangi/Putrajaya/Lumut

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP II   Tue Aug 31, 2010 1:38 am

@paskau_x wrote:
senarai ahli PP yg bakal hadir pada hari tersebut (sila update dan confirmkan pada hari JUMAAT)

1. paskau_x
2. Syark
3. GGK
4. Laksamana Sunan
5. Jimio
6. Geng21
7. KudaBesi
8. AlfaFox + Wifey

P/S- Persembahan gymrama special oleh syark featuring ggk..jgn lepaskan peluang ini dan daftar la skrang supaya tidak melepasss...ehehee*

bro, persembahan gymrama tu makesure jangan over sangat.. Aku takut tak lalu makan jer nanti.. Pastu dapat nightmare pulak.. Susah tu nanti.. Hehehe..
Back to top Go down
syark the ghost
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3678
Join date : 29/12/2009
Age : 31
Location : Shah Alam

PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP II   Tue Aug 31, 2010 3:44 am

hahahahah siooooooooooot paskau x..mentang2 aku ngan GGK ada misi lain..hang suka2 na hahahaha...aku mcm biasa laaa...misi dan aktiviti PP insyaallah aku akan join Very Happy
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Majlis Berbuka Puasa PP II   Today at 12:34 am

Back to top Go down
 
Majlis Berbuka Puasa PP II
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 11Go to page : 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
FORUM PANGGILAN PERTIWI :: RANCANGAN AKTIVITI AHLI FORUM-
Jump to: