FORUM PANGGILAN PERTIWI
STOP. HOME GUARD CHECK POINT.

Please Log In or Register first.
FORUM PANGGILAN PERTIWI

Forum KESELAMATAN::PENGUATKUASAAN::KETENTERAAN
 
HomeHome  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 Peralatan dan kelengkapan Persekutuan THUNDER

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
AuthorMessage
gafaro
Command Sergeant Major
Command Sergeant Major


Posts : 1196
Join date : 07/05/2010
Age : 33
Location : KLANG

PostSubject: Re: Peralatan dan kelengkapan Persekutuan THUNDER   Fri Oct 15, 2010 10:44 am

BMW= business,money and woman.

gempurwira:gadis gempurwiraland senang kena ayat....ajak ronda ronda pusing bandar je dah terjebak....mungkin kaum lelaki gempurwiraland kurang kacak jika dbandingkan dengan warga negara lain... What a Face
Back to top Go down
GEMPURWIRA
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2246
Join date : 24/09/2010
Age : 30
Location : MALAYSIA BERDAULAT

PostSubject: Re: Peralatan dan kelengkapan Persekutuan THUNDER   Fri Oct 15, 2010 11:01 am

@gafaro wrote:
BMW= business,money and woman.

gempurwira:gadis gempurwiraland senang kena ayat....ajak ronda ronda pusing bandar je dah terjebak....mungkin kaum lelaki gempurwiraland kurang kacak jika dbandingkan dengan warga negara lain... What a Face

dari gempurwiraland...

emmmm.... maklumat yang kurang tepat tu gafaro.... hengsem lagi tau macam pak arab campur omputeh hasilnya macam leonardi di cappriuk....

bukan apa biasala negara gempurwiraland punya gadis ramai cute woooo... yang di seludup masuk ke lombok pun ramai...
Back to top Go down
syark the ghost
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3678
Join date : 29/12/2009
Age : 31
Location : Shah Alam

PostSubject: Re: Peralatan dan kelengkapan Persekutuan THUNDER   Fri Oct 15, 2010 11:02 am

Negara kami negara demokrasi dan terbuka...x macam VOJAYER..pompuan2 di negara mereka di jadikan sebagai hamba sebab terikat dengan budaya kabilah dan berpuak2 yang telah lama wujud dalam VOJAYER
Back to top Go down
GEMPURWIRA
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2246
Join date : 24/09/2010
Age : 30
Location : MALAYSIA BERDAULAT

PostSubject: Re: Peralatan dan kelengkapan Persekutuan THUNDER   Fri Oct 15, 2010 11:08 am

dari gempurwira...

apa shark!!!!(pakatan thunder) sampai begitu sekali mereka memperlakukan gadis2 mereka (terutama yang cutela yg tak cute takpe) oleh pakatan voyager?..

ada lagi sistem mcm tu kat dunia ni!!!...(dengan nada mengapi apikan suasana agar pakatan thunder dan pakatan voyager semakin bergaduh seperti talam 4 muka).... lol!
Back to top Go down
wufi
Command Sergeant Major
Command Sergeant Major


Posts : 1123
Join date : 11/03/2010
Age : 36

PostSubject: Re: Peralatan dan kelengkapan Persekutuan THUNDER   Fri Oct 15, 2010 11:10 am

itu semua propaganda pakatan thunder....
Back to top Go down
http://majapatih.blogspot.com/
syark the ghost
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3678
Join date : 29/12/2009
Age : 31
Location : Shah Alam

PostSubject: Re: Peralatan dan kelengkapan Persekutuan THUNDER   Fri Oct 15, 2010 11:11 am

hehehehe anyway diorng kan negara mengamalkan satu ideologi N*** Jerman depa...furher obessssssfafa apa ntah...so dari situ kita dah lihat satu bentuk budaya lama dan silam kekekek
Back to top Go down
gafaro
Command Sergeant Major
Command Sergeant Major


Posts : 1196
Join date : 07/05/2010
Age : 33
Location : KLANG

PostSubject: Re: Peralatan dan kelengkapan Persekutuan THUNDER   Fri Oct 15, 2010 11:28 am

`kami dari pihak militan Al-Gafaro berasa malu dengan perilaku buruk, huduh dan tidak bertamadun pihak Vojayer terhadap gadis gadis genit di tanah jajahan mereka...'

`Saya menyeru pihak Thunder dan negara negara berkecuali mengecam diskriminasi terhadap gadis gadis genit oleh undang undang negara pakatan vojayer.'- Antara ucapan pemimpin tertinggi Al- Gafaro ketika hadir dalam PERSIDANGAN AGUNG MEMBELA WANITA TERTINDAS



antara deligasi yang hadir dalam PERSIDANGAN AGUNG MEMBELA WANITA TERTINDAS


Last edited by gafaro on Fri Oct 15, 2010 11:31 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
mike zulu
Sergeant Major
Sergeant Major


Posts : 962
Join date : 21/12/2009
Age : 26
Location : Semenanjung Tanah Melayu

PostSubject: Re: Peralatan dan kelengkapan Persekutuan THUNDER   Fri Oct 15, 2010 11:28 am

@MR. STARK wrote:


STARK..STARK..
plzz be advise..
Pakatan THUNDER tiada kena mngena dengan logo industri/peribadi anda..
jika ada kesamaan,anggap saja kita sbgai pakatan utama trutama dalam pembelian aset..
Very Happy[/quote]

setelah difikirkan semula...stark membatalkan saman. oleh itu mari kita berhibur
[/quote]

good choice MR.STARK..
kalo anda berbaik2 ngn kami,R&D kami,boley kami kongsi ngn anda..
Very Happy
Back to top Go down
http://mikevisualizer.blogspot.com/
wufi
Command Sergeant Major
Command Sergeant Major


Posts : 1123
Join date : 11/03/2010
Age : 36

PostSubject: Re: Peralatan dan kelengkapan Persekutuan THUNDER   Fri Oct 15, 2010 11:33 am

@gafaro wrote:
kami dari pihak militan Al-Gafaro berasa malu dengan perilaku buruk, huduh dan tidak bertamadun pihak Vojayer terhadap gadis gadis genit di tanah jajahan mereka...

Saya menyeru pihak Thunder dan negara negara berkecuali mengecam diskriminasi terhadap gadis gadis genit oleh undang undang negara pakatan vojayer.


itu semua propaganda pakatan thunder.... minta pihak militan al-gafaro lakukan siasatan terlebih dahulu sblom melakukan press conference... amat malu sekiranya pihak pakatan thunder menuduh kami sedemikian rupa...


see you on court mamon...
Back to top Go down
http://majapatih.blogspot.com/
syark the ghost
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3678
Join date : 29/12/2009
Age : 31
Location : Shah Alam

PostSubject: Re: Peralatan dan kelengkapan Persekutuan THUNDER   Fri Oct 15, 2010 11:48 am

gmbr dan bukti sudah diletakkan di BERTIWI
Back to top Go down
skyline
Staff Sergeant
Staff Sergeant


Posts : 444
Join date : 15/09/2009
Age : 36

PostSubject: Re: Peralatan dan kelengkapan Persekutuan THUNDER   Fri Oct 15, 2010 11:59 am

kami dr SkySoft berasa amat bangga dapt menjalinkan hubungan perniagaan dua-hala(entah mana hala) dgn Stark industries..

sebagai timbal-balas kepada kepercayaan penuh yg diberikan Stark Industries kepada kami, kami mengumumkan akan menanawarkan

1)Gates OS untuk di install kepada semua komputer2 yg berada di Stark Industries & juga dewan kongres pakatan Thunder beserta komputer2 suku sakat mereka-percuma
2)menawarkan AppleBerry phone beserta dgn perkhidmatan "remote encryption" kpd ahli2 kongres pakatan Thunder secara percuma
Back to top Go down
SgtKurtz
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2394
Join date : 05/05/2010
Age : 35

PostSubject: Re: Peralatan dan kelengkapan Persekutuan THUNDER   Fri Oct 15, 2010 12:16 pm

huhhhhhh wufi...thanks kerana memberi penjelasan....aku rasa Voyager dah mula terikut2 dengan perangai jelik Thunder mostly aku jugak lah...adalah lebih baik biarlah derang nak bising ke apa ke...lantak korang lah...adalah lebih baik aku tumpukan dan beri perhatian pada pengukuhan aset...

Thunder nie dh bertambah childish....Duke Wufi, jangan lupa ahad ini.
Back to top Go down
wufi
Command Sergeant Major
Command Sergeant Major


Posts : 1123
Join date : 11/03/2010
Age : 36

PostSubject: Re: Peralatan dan kelengkapan Persekutuan THUNDER   Fri Oct 15, 2010 12:39 pm

kurtz, roger that.. hehe
Back to top Go down
http://majapatih.blogspot.com/
syark the ghost
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3678
Join date : 29/12/2009
Age : 31
Location : Shah Alam

PostSubject: Re: Peralatan dan kelengkapan Persekutuan THUNDER   Fri Oct 15, 2010 5:51 pm

Perangai Childish kami laa yang membuat Syarkland memaparkan aset terbaru beliau dari kilang Mejland Bees Kingdom





SA-6 Gainful

Secara rasminya Syarkland memiliki Aset Pertahanan Udara nya..So beware VOJAYAR


AAVP

Kenderaan Pendarat Syark Navy (SSN) bagi kemudahan Syark Marines





Back to top Go down
Mejarbee
AHLI FORUM KEHORMAT - AHLI MANGKU NEGARA
AHLI FORUM KEHORMAT - AHLI MANGKU NEGARA


Posts : 3254
Join date : 28/04/2010
Age : 53
Location : Kangaq, Perghelih Indra Kayangan

PostSubject: Re: Peralatan dan kelengkapan Persekutuan THUNDER   Fri Oct 15, 2010 6:35 pm

Dalam setiap Orang Tua ada sifat "kebudakan" nya.....

Apa heran.....

_________________

Panggilan Pertiwi - Teratak Sang Gagah. Garisan Terakhir Pertahanan
Back to top Go down
yaminz
Command Sergeant Major
Command Sergeant Major


Posts : 1114
Join date : 19/08/2010
Age : 37

PostSubject: Re: Peralatan dan kelengkapan Persekutuan THUNDER   Fri Oct 15, 2010 6:40 pm

@syark the ghost wrote:
Perangai Childish kami laa yang membuat Syarkland memaparkan aset terbaru beliau dari kilang Mejland Bees Kingdom





SA-6 Gainful

Secara rasminya Syarkland memiliki Aset Pertahanan Udara nya..So beware VOJAYAR


AAVP

Kenderaan Pendarat Syark Navy (SSN) bagi kemudahan Syark Marines






owh, hang punyer rupannyer
Back to top Go down
von
Command Sergeant Major
Command Sergeant Major


Posts : 1341
Join date : 20/02/2010
Age : 50
Location : car junk

PostSubject: Re: Peralatan dan kelengkapan Persekutuan THUNDER   Fri Oct 15, 2010 7:07 pm

Mej(B) wrote:
Dalam setiap Orang Tua ada sifat "kebudakan" nya.....

Apa heran.....

Macam yg kita buat dlm 3 thread ni sekarang! hahahahahha stop, sambung lagi...hahahahha!!!!!!!
Back to top Go down
GEMPURWIRA
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2246
Join date : 24/09/2010
Age : 30
Location : MALAYSIA BERDAULAT

PostSubject: Re: Peralatan dan kelengkapan Persekutuan THUNDER   Fri Oct 15, 2010 7:46 pm

dari gempurwira...

nampaknya pakatan thunder mula memperlihatkan aset2 mereka yang semakin panassss.....!!!!!!
Back to top Go down
syark the ghost
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3678
Join date : 29/12/2009
Age : 31
Location : Shah Alam

PostSubject: Re: Peralatan dan kelengkapan Persekutuan THUNDER   Fri Oct 15, 2010 11:35 pm

ada lagi hehehhee..sabar na
Back to top Go down
mike zulu
Sergeant Major
Sergeant Major


Posts : 962
Join date : 21/12/2009
Age : 26
Location : Semenanjung Tanah Melayu

PostSubject: Re: Peralatan dan kelengkapan Persekutuan THUNDER   Sat Oct 16, 2010 11:32 am

syark ada lg yg besepah2 dr ladang..
bkn kata ganas..
xtau la nk ckp cmna apa yg lg ganas dr ganas..
haha!!
Back to top Go down
http://mikevisualizer.blogspot.com/
GEMPURWIRA
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2246
Join date : 24/09/2010
Age : 30
Location : MALAYSIA BERDAULAT

PostSubject: Re: Peralatan dan kelengkapan Persekutuan THUNDER   Sat Oct 16, 2010 1:07 pm

@mike zulu wrote:
syark ada lg yg besepah2 dr ladang..
bkn kata ganas..
xtau la nk ckp cmna apa yg lg ganas dr ganas..
haha!!


dari gempurwira...

ayat yang paling ganas pernah aku lihat dalam hidupku
Back to top Go down
gafaro
Command Sergeant Major
Command Sergeant Major


Posts : 1196
Join date : 07/05/2010
Age : 33
Location : KLANG

PostSubject: Re: Peralatan dan kelengkapan Persekutuan THUNDER   Sat Oct 16, 2010 4:52 pm


Double agent yang dihantar oleh militan Al-Gafaro telah berjaya memitas panggilan telefon diantara wakil Stark Industries dan sebuah negara lain yang mempunyai maklumat sulit mengenai persenjataan WMD yang akan dibangunkan

walau bagaimanapun maklumat itu akan didedahkan untuk pengesahan lebih lanjut.Ia juga mempunyai kaitan dengan rampasan yang berjaya dilakukan oleh militan Al-Gafaro keatas kapal pinoyland tempoh hari...
Back to top Go down
GEMPURWIRA
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2246
Join date : 24/09/2010
Age : 30
Location : MALAYSIA BERDAULAT

PostSubject: Re: Peralatan dan kelengkapan Persekutuan THUNDER   Sat Oct 16, 2010 6:35 pm

GEMPURWIRALAND...

LOGI NUKLEAR di salah sebuah negara dalam PAKATAN THUNDER mengesahkan PAKATAN THUNDER mempunyai keupayaan untuk membuat penguraian uranium untuk membina senjata pemusnah besar-besaran.....(gambar ini diambil dari sebuah kapal pengintip SR71 BLACKBIRD milik gempurwiraland)

Back to top Go down
mike zulu
Sergeant Major
Sergeant Major


Posts : 962
Join date : 21/12/2009
Age : 26
Location : Semenanjung Tanah Melayu

PostSubject: Re: Peralatan dan kelengkapan Persekutuan THUNDER   Sun Oct 17, 2010 11:35 am

Perolehan Inventori Mikeland dari Syarkland..
Half Price,Same Quality,Double The Power.. Cool


Sebagai negara sokongan utama,Mikeland telah memperolehi C-130H sebagai pengangkut barang/ration/alatan/etc kpd THUNDER alliance setiap masa.


MiG-29


F-16 Fighting Falcon


Mirage 2000



Tornado GR. MK1


Sebagai penggempur darat utama,Mikeland telah memperoleh AH-64 Apache bagi mnyerang hendap serta menjahanamkan segala aset darat musuh.


The legendary F-14 Tomcat


Dassult Rafale merupakan fighter kegemaran Mikeland.Fighter ini mampu melemahkan serta 'wooff2'(menganjing) musuh..













Last edited by mike zulu on Sun Oct 17, 2010 1:52 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
http://mikevisualizer.blogspot.com/
MR. STARK
Forum Administrator


Posts : 1798
Join date : 19/12/2008
Location : Tatooine

PostSubject: Re: Peralatan dan kelengkapan Persekutuan THUNDER   Sun Oct 17, 2010 12:23 pm

@gafaro wrote:

Double agent yang dihantar oleh militan Al-Gafaro telah berjaya memitas panggilan telefon diantara wakil Stark Industries dan sebuah negara lain yang mempunyai maklumat sulit mengenai persenjataan WMD yang akan dibangunkan

walau bagaimanapun maklumat itu akan didedahkan untuk pengesahan lebih lanjut.Ia juga mempunyai kaitan dengan rampasan yang berjaya dilakukan oleh militan Al-Gafaro keatas kapal pinoyland tempoh hari...


kelihatan kakitgn wanita Stark Industries sedang sibuk mengesan bagaimana Double agent al-gafaro berjaya memintas..dan sedang mengesan lokasi milita al-gafaro.



mungkinkah ini?..perhatikan double agent gafaro sedang membuat intipan semasa mr. stark sedang berbual melalui radio set spt yg didakwa

_________________
"if you are not with me, then you are my enemy"

Back to top Go down
http://www.encikkacangtoys.blogspot.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Peralatan dan kelengkapan Persekutuan THUNDER   Today at 10:23 am

Back to top Go down
 
Peralatan dan kelengkapan Persekutuan THUNDER
View previous topic View next topic Back to top 
Page 4 of 7Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
FORUM PANGGILAN PERTIWI :: COLLECTOR'S ITEM-
Jump to: