FORUM PANGGILAN PERTIWI
STOP. HOME GUARD CHECK POINT.

Please Log In or Register first.
FORUM PANGGILAN PERTIWI

Forum KESELAMATAN::PENGUATKUASAAN::KETENTERAAN
 
HomeHome  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 PP Paintball Warrior- OPS Batu Cave

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 39  Next
AuthorMessage
jangofett
Sergeant First Class
Sergeant First Class


Posts : 536
Join date : 21/04/2010
Age : 46
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: PP Paintball Warrior- OPS Batu Cave   Fri Oct 15, 2010 3:26 pm

@mr. kurien wrote:
@syark the ghost wrote:
Kurien nk datang sebagai permerhati???????..x caya den kekekekeke

kalau nak lawan geng2 daisy_duke tu mungkin aku tak pegi la syark. biar dianggap sebagai pengecut tapi aku masih ada maruah perlu dipertahankan. bukan dengan cara nak tunjuk sapa hebat. kalau semua yg main tu geng2 PP vs geng2 yg tahu hormat team lain... aku akan datang. insyaallah

aku setuju ngan hang.. aku rasa kita abaikan je la challenge dari daisy_duck tu.. kita2 je la main..!!
Back to top Go down
http://www.facebook.com/arifadhley
SgtKurtz
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2394
Join date : 05/05/2010
Age : 35

PostSubject: Re: PP Paintball Warrior- OPS Batu Cave   Fri Oct 15, 2010 3:29 pm

@nikman wrote:
@SgtKurtz wrote:
@nikman wrote:
Senarai nama yg akan mengikuti OPS Batu Cave

1. Paskau X
2. Syark
3. GGK
4. Kurtz
5. Alphafox
6. Jango Fett (50/50)
7. nikman


akhirnya dapatlah aku melunaskan hutang dendam

Dendam pun berhutang ke kurtz..? Ahaks3...tolong senarai org yg berhutang dgn anda..hehehe

sahabat karib paling best...syark dan ggk..
Back to top Go down
EpulSPDRM
Corporal
Corporal


Posts : 237
Join date : 15/07/2010
Age : 37
Location : KL

PostSubject: Re: PP Paintball Warrior- OPS Batu Cave   Fri Oct 15, 2010 3:29 pm

Korang replace lah team.....panggil je team UTK ganti korang...korang pulak jadi pemerhati n ambik gambar jeee (itu pun kalau boleh lah)......

Tak perlu sahut.....biarkan daisy dunkin donut ni.....tak dapat ape pun kalau pegi pun.....
Back to top Go down
mr. kurien
Warrant Officer
Warrant Officer


Posts : 5986
Join date : 20/12/2009
Age : 37
Location : in an office under the basement

PostSubject: Re: PP Paintball Warrior- OPS Batu Cave   Fri Oct 15, 2010 3:35 pm

@jangofett wrote:
@mr. kurien wrote:
@syark the ghost wrote:
Kurien nk datang sebagai permerhati???????..x caya den kekekekeke

kalau nak lawan geng2 daisy_duke tu mungkin aku tak pegi la syark. biar dianggap sebagai pengecut tapi aku masih ada maruah perlu dipertahankan. bukan dengan cara nak tunjuk sapa hebat. kalau semua yg main tu geng2 PP vs geng2 yg tahu hormat team lain... aku akan datang. insyaallah

aku setuju ngan hang.. aku rasa kita abaikan je la challenge dari daisy_duck tu.. kita2 je la main..!!

abaikan sebab bagi aku takde gunanya melayan mereka yang bodoh sombong dan berlagak hebat. apa gunanya main kalau hati tak senang.

@EpulSPDRM wrote:
Korang replace lah team.....panggil je team UTK ganti korang...korang pulak jadi pemerhati n ambik gambar jeee (itu pun kalau boleh lah)......

Tak perlu sahut.....biarkan daisy dunkin donut ni.....tak dapat ape pun kalau pegi pun.....

ngko tlg la ejas geng2 UTK tu. hahahahaha

_________________
Back to top Go down
http://mrkurien.blogspot.com/
EpulSPDRM
Corporal
Corporal


Posts : 237
Join date : 15/07/2010
Age : 37
Location : KL

PostSubject: Re: PP Paintball Warrior- OPS Batu Cave   Fri Oct 15, 2010 3:36 pm

@mr. kurien wrote:
@jangofett wrote:
@mr. kurien wrote:
@syark the ghost wrote:
Kurien nk datang sebagai permerhati???????..x caya den kekekekeke

kalau nak lawan geng2 daisy_duke tu mungkin aku tak pegi la syark. biar dianggap sebagai pengecut tapi aku masih ada maruah perlu dipertahankan. bukan dengan cara nak tunjuk sapa hebat. kalau semua yg main tu geng2 PP vs geng2 yg tahu hormat team lain... aku akan datang. insyaallah

aku setuju ngan hang.. aku rasa kita abaikan je la challenge dari daisy_duck tu.. kita2 je la main..!!

abaikan sebab bagi aku takde gunanya melayan mereka yang bodoh sombong dan berlagak hebat. apa gunanya main kalau hati tak senang.

@EpulSPDRM wrote:
Korang replace lah team.....panggil je team UTK ganti korang...korang pulak jadi pemerhati n ambik gambar jeee (itu pun kalau boleh lah)......

Tak perlu sahut.....biarkan daisy dunkin donut ni.....tak dapat ape pun kalau pegi pun.....

ngko tlg la ejas geng2 UTK tu. hahahahaha

Hahahaha kurien kang tak cukup tanah si daisy ni lari kang....tau2 maker dah letak kat dahi die....baru je start dan kalah..susah pulak...
Back to top Go down
mr. kurien
Warrant Officer
Warrant Officer


Posts : 5986
Join date : 20/12/2009
Age : 37
Location : in an office under the basement

PostSubject: Re: PP Paintball Warrior- OPS Batu Cave   Fri Oct 15, 2010 3:40 pm

ngkorang nak pakai marker ke? aku ingatkan korang nak bawak hak real punya? hahahahaha

_________________
Back to top Go down
http://mrkurien.blogspot.com/
EpulSPDRM
Corporal
Corporal


Posts : 237
Join date : 15/07/2010
Age : 37
Location : KL

PostSubject: Re: PP Paintball Warrior- OPS Batu Cave   Fri Oct 15, 2010 3:48 pm

@mr. kurien wrote:
ngkorang nak pakai marker ke? aku ingatkan korang nak bawak hak real punya? hahahahaha

hahahahahah naya kurien........kesian die jugak...kang tak nampak dunia dah...
Back to top Go down
mr. kurien
Warrant Officer
Warrant Officer


Posts : 5986
Join date : 20/12/2009
Age : 37
Location : in an office under the basement

PostSubject: Re: PP Paintball Warrior- OPS Batu Cave   Fri Oct 15, 2010 3:51 pm

tak thrill la beb... hahahaha

_________________
Back to top Go down
http://mrkurien.blogspot.com/
EpulSPDRM
Corporal
Corporal


Posts : 237
Join date : 15/07/2010
Age : 37
Location : KL

PostSubject: Re: PP Paintball Warrior- OPS Batu Cave   Fri Oct 15, 2010 3:58 pm

Hahahahahahahahahaha
Back to top Go down
paskau_x
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 1990
Join date : 13/01/2010
Age : 41
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: PP Paintball Warrior- OPS Batu Cave   Fri Oct 15, 2010 4:49 pm

Aku pun dah takder rase nk main dgn team daisy bapok tu...utk 24hb ni kite combine dgn MT pastu bg 2 group..kite praktis tactical dgn diorg..pastu ader keje skett sambil main tu..tabur sulfur ehehee..dan aku jg plan damai tu nanti bakal jadi command centre utk Grup Paintball kita..amacam?kalo nk tau detail dtg la 24hb tu....
Back to top Go down
mr. kurien
Warrant Officer
Warrant Officer


Posts : 5986
Join date : 20/12/2009
Age : 37
Location : in an office under the basement

PostSubject: Re: PP Paintball Warrior- OPS Batu Cave   Fri Oct 15, 2010 4:52 pm

aku kena jogging 10km dulu

_________________
Back to top Go down
http://mrkurien.blogspot.com/
syark the ghost
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3678
Join date : 29/12/2009
Age : 31
Location : Shah Alam

PostSubject: Re: PP Paintball Warrior- OPS Batu Cave   Fri Oct 15, 2010 4:54 pm

aku setuju..klu daisy nie main...mau tiba2 angin2 lembut digunakan kekekekekeke
Back to top Go down
mr. kurien
Warrant Officer
Warrant Officer


Posts : 5986
Join date : 20/12/2009
Age : 37
Location : in an office under the basement

PostSubject: Re: PP Paintball Warrior- OPS Batu Cave   Fri Oct 15, 2010 4:58 pm

pinjam 2k syark... aku nak rembat G36C. aku dengar ngko tgh kaya sekarang ni

_________________
Back to top Go down
http://mrkurien.blogspot.com/
syark the ghost
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3678
Join date : 29/12/2009
Age : 31
Location : Shah Alam

PostSubject: Re: PP Paintball Warrior- OPS Batu Cave   Fri Oct 15, 2010 5:02 pm

heheheh skrg aku dan kura2 dah geaaaaaaar up awayyyyy heheheheh
Back to top Go down
skyline
Staff Sergeant
Staff Sergeant


Posts : 444
Join date : 15/09/2009
Age : 36

PostSubject: Re: PP Paintball Warrior- OPS Batu Cave   Fri Oct 15, 2010 5:03 pm

kawan2
macam menarik(duit pon dh ada nk join korang)...tapi kan

hari tu birthday aku lak huhuhuhu(pg tpt lain celebrate)
Back to top Go down
daisy_duke
Civilian
Civilian


Posts : 29
Join date : 30/05/2010
Age : 30
Location : Pondok kopi Jawa Timur

PostSubject: Re: PP Paintball Warrior- OPS Batu Cave   Fri Oct 15, 2010 5:07 pm

cakap banyak tak guna..
tembak tak kena..

So jadik ke tak nk lawan team aku? Klau tak jadik, bgtahu x jadik. FULL STOP..

Klu sukhoi katakan sukhoi
tidak hamba katakan mig29
klu berkut katakan berkut
tidak hamba anggap ada yang penakut..

Jgn lah marah.. gurau2 aje k.

Back to top Go down
syark the ghost
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3678
Join date : 29/12/2009
Age : 31
Location : Shah Alam

PostSubject: Re: PP Paintball Warrior- OPS Batu Cave   Fri Oct 15, 2010 5:16 pm

Ok daisy fine..kita stop disini Very Happy
Back to top Go down
mr. kurien
Warrant Officer
Warrant Officer


Posts : 5986
Join date : 20/12/2009
Age : 37
Location : in an office under the basement

PostSubject: Re: PP Paintball Warrior- OPS Batu Cave   Fri Oct 15, 2010 5:21 pm

@skyline wrote:
kawan2
macam menarik(duit pon dh ada nk join korang)...tapi kan

hari tu birthday aku lak huhuhuhu(pg tpt lain celebrate)

ishhhh... datang je. ada la geng2 ni bagi surprise ke ngko. ntah2 ngko akan dapat frozen pellet sebagai birthday gift.

_________________
Back to top Go down
http://mrkurien.blogspot.com/
jangofett
Sergeant First Class
Sergeant First Class


Posts : 536
Join date : 21/04/2010
Age : 46
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: PP Paintball Warrior- OPS Batu Cave   Fri Oct 15, 2010 5:38 pm

@mr. kurien wrote:
@skyline wrote:
kawan2
macam menarik(duit pon dh ada nk join korang)...tapi kan

hari tu birthday aku lak huhuhuhu(pg tpt lain celebrate)

ishhhh... datang je. ada la geng2 ni bagi surprise ke ngko. ntah2 ngko akan dapat frozen pellet sebagai birthday gift.

Bro.. apa barang Frozen pallete.. nanti cair.. baik ko pakai solid resin round.. baru mantop..!!
Back to top Go down
http://www.facebook.com/arifadhley
alphafoxsierra
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 1927
Join date : 10/08/2010
Age : 34
Location : Bangi/Putrajaya/Lumut

PostSubject: Re: PP Paintball Warrior- OPS Batu Cave   Fri Oct 15, 2010 5:45 pm

@jangofett wrote:
@mr. kurien wrote:
@skyline wrote:
kawan2
macam menarik(duit pon dh ada nk join korang)...tapi kan

hari tu birthday aku lak huhuhuhu(pg tpt lain celebrate)

ishhhh... datang je. ada la geng2 ni bagi surprise ke ngko. ntah2 ngko akan dapat frozen pellet sebagai birthday gift.

Bro.. apa barang Frozen pallete.. nanti cair.. baik ko pakai solid resin round.. baru mantop..!!

ballbearing pun ok jugak..

tapi mana nak cari yg .65 caliber nyer haaa..

(babi hutan mengganas belakang rumah aku)
Back to top Go down
jangofett
Sergeant First Class
Sergeant First Class


Posts : 536
Join date : 21/04/2010
Age : 46
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: PP Paintball Warrior- OPS Batu Cave   Fri Oct 15, 2010 5:47 pm

kat ebay ada jual solid resin round & pepper round.. sesuai untuk paintball marker..!!
Back to top Go down
http://www.facebook.com/arifadhley
afiq flanker
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3371
Join date : 09/11/2009
Age : 28
Location : atas udara

PostSubject: Re: PP Paintball Warrior- OPS Batu Cave   Fri Oct 15, 2010 5:59 pm

@mr. kurien wrote:
@skyline wrote:
kawan2
macam menarik(duit pon dh ada nk join korang)...tapi kan

hari tu birthday aku lak huhuhuhu(pg tpt lain celebrate)

ishhhh... datang je. ada la geng2 ni bagi surprise ke ngko. ntah2 ngko akan dapat frozen pellet sebagai birthday gift.

datang je...macam aku aritu..haha...
Back to top Go down
black
Private
Private


Posts : 69
Join date : 11/01/2010
Age : 36
Location : kl-keramat-bintulu/srwk

PostSubject: Re: PP Paintball Warrior- OPS Batu Cave   Fri Oct 15, 2010 6:36 pm

pakai je la guli yg budak2 slalu maen.. senang.. abes maen boleh kutip guna balik.. wakaka..
aku nk join tp aku mcm jangofett.. 50-50.. ermm.. kalau ade yg bwk marker sendiri naya ar yg pakai in house marker.. hehehe..
Back to top Go down
paskau_x
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 1990
Join date : 13/01/2010
Age : 41
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: PP Paintball Warrior- OPS Batu Cave   Fri Oct 15, 2010 9:16 pm

takder naya nyerr..black turun jerr..
Back to top Go down
ggk
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2053
Join date : 22/12/2009
Age : 37

PostSubject: Re: PP Paintball Warrior- OPS Batu Cave   Fri Oct 15, 2010 10:03 pm

korang bincang la kuat2 pasal nak letak menda illegal dalam paintball marker tu... memang bagus tu.
Back to top Go down
http://malaysiamilitarypower.blogspot.com/
Sponsored content




PostSubject: Re: PP Paintball Warrior- OPS Batu Cave   Today at 4:39 am

Back to top Go down
 
PP Paintball Warrior- OPS Batu Cave
View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 39Go to page : Previous  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 39  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
FORUM PANGGILAN PERTIWI :: RANCANGAN AKTIVITI AHLI FORUM-
Jump to: