FORUM PANGGILAN PERTIWI
STOP. HOME GUARD CHECK POINT.

Please Log In or Register first.
FORUM PANGGILAN PERTIWI

Forum KESELAMATAN::PENGUATKUASAAN::KETENTERAAN
 
HomeHome  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 Tembakan istiadat oleh BATERI A :: Rejimen ke-6 Artileri Diraja

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3
AuthorMessage
kerianiers
Sergeant First Class
Sergeant First Class


Posts : 569
Join date : 20/08/2010
Age : 35
Location : Bandar Warisan, From Taiping With Love

PostSubject: Re: Tembakan istiadat oleh BATERI A :: Rejimen ke-6 Artileri Diraja    Sun Nov 14, 2010 2:30 pm


Nak tanya tuan Gunnerz, ada pernah ternampak satu iklan pengambilan Askar Wataniah oleh Rej.3 RAD di Taiping..adakah kalo anggota AW di bawah 3 RAD ni akan dijadikan gunner juga menggunakan meriam 105mm tu..sebab sapa2 pun yg lalu kem 3 RAD ni memang kadang2 boleh nampak 105mm disusun sebaris...

kalo ye..best la AW boleh kendalikan 105mm....
Back to top Go down
kuk
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2938
Join date : 17/09/2009
Age : 39
Location : Kelantan

PostSubject: Re: Tembakan istiadat oleh BATERI A :: Rejimen ke-6 Artileri Diraja    Sun Nov 14, 2010 2:33 pm

Rasanya semua anggota berpeluang rasa tembak 105 tu. Sebabnya dalam palapes, semua dapat rasa tembak Carl Gustav. Guna claymore je aku tak pasti
Back to top Go down
HelangRimba
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2817
Join date : 30/04/2010
Age : 33
Location : Cheras, Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Tembakan istiadat oleh BATERI A :: Rejimen ke-6 Artileri Diraja    Sun Nov 14, 2010 2:37 pm

[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:

Nak tanya tuan Gunnerz, ada pernah ternampak satu iklan pengambilan Askar Wataniah oleh Rej.3 RAD di Taiping..adakah kalo anggota AW di bawah 3 RAD ni akan dijadikan gunner juga menggunakan meriam 105mm tu..sebab sapa2 pun yg lalu kem 3 RAD ni memang kadang2 boleh nampak 105mm disusun sebaris...

kalo ye..best la AW boleh kendalikan 105mm....

yup.. akan jadi gunners gak.. sebab bateri D AW 3 RAD, sebab saya dulu dilatih oleh 3 RAD guna meriam 105 2. sebab 2 sesiapa jadi AW 3RAD akan diserapkan dalm bateri D.. best basuh meriam dan lari angkat meriam..
Back to top Go down
http://bertiwi.blogspot.com
kerianiers
Sergeant First Class
Sergeant First Class


Posts : 569
Join date : 20/08/2010
Age : 35
Location : Bandar Warisan, From Taiping With Love

PostSubject: Re: Tembakan istiadat oleh BATERI A :: Rejimen ke-6 Artileri Diraja    Sun Nov 14, 2010 2:41 pm


wah.best tu..tn.HR dulu join PKBM under 3 RAD gak kan..ada gak ke buat kerja2 tu..maknanya AW bawah 3 RAD ni akan trainning kat dalam kem tu jagk la?..pasal ada lagi satu kem 506 AW kat taiping sebelah pejabat pelajaran tu....
Back to top Go down
joewings
Command Sergeant Major
Command Sergeant Major


Posts : 1244
Join date : 28/12/2009
Age : 36
Location : Uniform-Tango-Hotel-Mike, Bravo Papa.

PostSubject: Re: Tembakan istiadat oleh BATERI A :: Rejimen ke-6 Artileri Diraja    Sun Nov 14, 2010 3:08 pm

[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:
Rasanya semua anggota berpeluang rasa tembak 105 tu. Sebabnya dalam palapes, semua dapat rasa tembak Carl Gustav. Guna claymore je aku tak pasti

RAsa terberak siut angkat Carl Gustav ni....
Back to top Go down
Mejarbee
AHLI FORUM KEHORMAT - AHLI MANGKU NEGARA
AHLI FORUM KEHORMAT - AHLI MANGKU NEGARA


Posts : 3254
Join date : 28/04/2010
Age : 53
Location : Kangaq, Perghelih Indra Kayangan

PostSubject: Re: Tembakan istiadat oleh BATERI A :: Rejimen ke-6 Artileri Diraja    Sun Nov 14, 2010 3:10 pm

[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:
[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:
Rasanya semua anggota berpeluang rasa tembak 105 tu. Sebabnya dalam palapes, semua dapat rasa tembak Carl Gustav. Guna claymore je aku tak pasti

RAsa terberak siut angkat Carl Gustav ni....

dOK AH....

_________________

Panggilan Pertiwi - Teratak Sang Gagah. Garisan Terakhir Pertahanan
Back to top Go down
joewings
Command Sergeant Major
Command Sergeant Major


Posts : 1244
Join date : 28/12/2009
Age : 36
Location : Uniform-Tango-Hotel-Mike, Bravo Papa.

PostSubject: Re: Tembakan istiadat oleh BATERI A :: Rejimen ke-6 Artileri Diraja    Sun Nov 14, 2010 3:26 pm

[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:
[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:
[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:
Rasanya semua anggota berpeluang rasa tembak 105 tu. Sebabnya dalam palapes, semua dapat rasa tembak Carl Gustav. Guna claymore je aku tak pasti

RAsa terberak siut angkat Carl Gustav ni....

dOK AH....

Biasalah TUan Mej, kawan bukan asal military, pegang M16 pun setahun sekali...hari tu waktu pertandingan ada jugak bukak booth ngan MINIMI, MAG dengan GUSTAV....

Nak cekah MINIMI pun tak kena cara tak tercekah...
Back to top Go down
OneBlack
Civilian
Civilian


Posts : 10
Join date : 14/11/2010
Age : 37

PostSubject: Re: Tembakan istiadat oleh BATERI A :: Rejimen ke-6 Artileri Diraja    Wed Nov 17, 2010 1:30 pm

[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:
dibawah ini adalah video tembakan istiadat utk DYMM Sultan Pahang sempena hari keputeraan baginda oleh 41 Bti Istiadat (unit istiadat artileri yg sebenar bertempat di kem sg buloh) yg menggunakan meriam M102 105mm buatan US. unit 41 Bti Istiadat ini akan TOUR seluruh semenanjung utk menjalankan tugas tembakan istiadat di setiap negeri samada hari keputeraan, kemangkatan, permahsyuran atau lawatan Perdana Menteri negara luar di bangunan parlimen. utk sabah dan sarawak, unit artileri yg berada di sabah dan sarawak sendiri yg akan melaksanakan tugas tembakan istiadat (dgn menggunakan meriam Pack Howitzer 105mm) tanpa perlu mengimport tenaga dari 41 Bti Istiadat tersebut (jimat kos).

dengar bunyi alarm kereta wiwiwiwiw tu. itu adalah kenderaan awam yg degil yg tak mahu mengubah kenderaan jauh (notis telah diberitahu awal dan kawasan tersebut ditutup) dpd tempat tembakan dilaksanakan. byk kali kes cermin kereta pecah, alarm berbunyi2 disebabkan efek tembakan tersebut. sapa suruh degil.

Terbaik la bro....
Back to top Go down
straw hat
Sergeant
Sergeant


Posts : 350
Join date : 15/04/2010
Age : 29

PostSubject: Re: Tembakan istiadat oleh BATERI A :: Rejimen ke-6 Artileri Diraja    Wed Nov 17, 2010 2:28 pm

bravo tn gunnerz n admin..mmg unsung hero..jrg2 dpt tgk time menembak meriam istiadat neh
Back to top Go down
joewings
Command Sergeant Major
Command Sergeant Major


Posts : 1244
Join date : 28/12/2009
Age : 36
Location : Uniform-Tango-Hotel-Mike, Bravo Papa.

PostSubject: Re: Tembakan istiadat oleh BATERI A :: Rejimen ke-6 Artileri Diraja    Wed Nov 17, 2010 4:15 pm

[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:
[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:
dibawah ini adalah video tembakan istiadat utk DYMM Sultan Pahang sempena hari keputeraan baginda oleh 41 Bti Istiadat (unit istiadat artileri yg sebenar bertempat di kem sg buloh) yg menggunakan meriam M102 105mm buatan US. unit 41 Bti Istiadat ini akan TOUR seluruh semenanjung utk menjalankan tugas tembakan istiadat di setiap negeri samada hari keputeraan, kemangkatan, permahsyuran atau lawatan Perdana Menteri negara luar di bangunan parlimen. utk sabah dan sarawak, unit artileri yg berada di sabah dan sarawak sendiri yg akan melaksanakan tugas tembakan istiadat (dgn menggunakan meriam Pack Howitzer 105mm) tanpa perlu mengimport tenaga dari 41 Bti Istiadat tersebut (jimat kos).

dengar bunyi alarm kereta wiwiwiwiw tu. itu adalah kenderaan awam yg degil yg tak mahu mengubah kenderaan jauh (notis telah diberitahu awal dan kawasan tersebut ditutup) dpd tempat tembakan dilaksanakan. byk kali kes cermin kereta pecah, alarm berbunyi2 disebabkan efek tembakan tersebut. sapa suruh degil.

<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/yxlqbHpj8eA?fs=1&hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/yxlqbHpj8eA?fs=1&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>
Terbaik la bro....

Seb baik peluru tak gugur atas keta dia...hahahahhahaaa
Back to top Go down
tomcat tiram
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3195
Join date : 14/12/2009
Age : 26

PostSubject: Re: Tembakan istiadat oleh BATERI A :: Rejimen ke-6 Artileri Diraja    Wed Nov 17, 2010 6:47 pm

miahahaa

aku pernah g umah sorang ex-tentera...dah memang betul la tu cakap Gun..kelongsong peluru dibuat asthray rokok...ada kelongsong 40mm...


**ekjos kereta tu mesti bunyi kebabommmm setiap kali press...memang seram saingannya..hehhee
Very Happy
Back to top Go down
HelangRimba
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2817
Join date : 30/04/2010
Age : 33
Location : Cheras, Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Tembakan istiadat oleh BATERI A :: Rejimen ke-6 Artileri Diraja    Thu Nov 18, 2010 8:37 am

[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:

wah.best tu..tn.HR dulu join PKBM under 3 RAD gak kan..ada gak ke buat kerja2 tu..maknanya AW bawah 3 RAD ni akan trainning kat dalam kem tu jagk la?..pasal ada lagi satu kem 506 AW kat taiping sebelah pejabat pelajaran tu....

yup.. ada.. 2 dah salah satu perkara wajib bila p ke kem.. hehehe... seronok 2.. latihan semua buat di dalam kem dan kawasan sekitar kem kemunting.. menembak dan rempuh halangan pun dekat kemunting la.. yang kem 506 dlu xsilap dekat kem renjer tapi dah tukar yer.. yang itu adalah kem infanri..xsilap saya la.. kat kem KLJD pun ada satu unit AW untuk diorg..
Back to top Go down
http://bertiwi.blogspot.com
kerianiers
Sergeant First Class
Sergeant First Class


Posts : 569
Join date : 20/08/2010
Age : 35
Location : Bandar Warisan, From Taiping With Love

PostSubject: Re: Tembakan istiadat oleh BATERI A :: Rejimen ke-6 Artileri Diraja    Thu Nov 18, 2010 10:01 pm

..oo...menarik tu..aku macam nak join je AW under 3 RAD ni..pasal aku minat senjata berat..hehe..

opss..ada silap info skit....bukan kem 506..tapi 503 cawangan Taiping punya..sebab 503 induk di Ipoh....506 di Kelantan.sorry tn HR..Smile

kem 503 taiping sekarang kat sebelah pejabat pelajaran daerah taiping..masuk ikut satu jalan sebelah Hospital Taiping...
Back to top Go down
HelangRimba
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2817
Join date : 30/04/2010
Age : 33
Location : Cheras, Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Tembakan istiadat oleh BATERI A :: Rejimen ke-6 Artileri Diraja    Fri Nov 19, 2010 10:05 am

[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:
..oo...menarik tu..aku macam nak join je AW under 3 RAD ni..pasal aku minat senjata berat..hehe..

opss..ada silap info skit....bukan kem 506..tapi 503 cawangan Taiping punya..sebab 503 induk di Ipoh....506 di Kelantan.sorry tn HR..Smile

kem 503 taiping sekarang kat sebelah pejabat pelajaran daerah taiping..masuk ikut satu jalan sebelah Hospital Taiping...

no hal la.. nanti aku cuba tanya member aku kot2 diorg tahu hal ni.. boleh ko join 3 RAD 2... cemburu aku kat ko sebab masuk unit yang aku paling syg sgt.. huhuhu.. sedihnyer
Back to top Go down
http://bertiwi.blogspot.com
alphafoxsierra
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 1927
Join date : 10/08/2010
Age : 34
Location : Bangi/Putrajaya/Lumut

PostSubject: Re: Tembakan istiadat oleh BATERI A :: Rejimen ke-6 Artileri Diraja    Fri Nov 19, 2010 10:34 am

[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:
[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:
..oo...menarik tu..aku macam nak join je AW under 3 RAD ni..pasal aku minat senjata berat..hehe..

opss..ada silap info skit....bukan kem 506..tapi 503 cawangan Taiping punya..sebab 503 induk di Ipoh....506 di Kelantan.sorry tn HR..Smile

kem 503 taiping sekarang kat sebelah pejabat pelajaran daerah taiping..masuk ikut satu jalan sebelah Hospital Taiping...

no hal la.. nanti aku cuba tanya member aku kot2 diorg tahu hal ni.. boleh ko join 3 RAD 2... cemburu aku kat ko sebab masuk unit yang aku paling syg sgt.. huhuhu.. sedihnyer

apa lagik HR.. mintak pindah tepeng laaa.. takyah layan menteri dah..
Back to top Go down
Laksamana Sunan
General
General


Posts : 2044
Join date : 13/09/2009
Age : 42
Location : Ipoh, Perak.

PostSubject: Re: Tembakan istiadat oleh BATERI A :: Rejimen ke-6 Artileri Diraja    Fri Nov 19, 2010 11:26 am

memang terbaik gambar-gambar tu admin. Very Happy

_________________


"This nation will remain the land of the free
only so long as it is the home of the brave..."
"FREEDOM IS NOT FREE"
Back to top Go down
HelangRimba
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2817
Join date : 30/04/2010
Age : 33
Location : Cheras, Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Tembakan istiadat oleh BATERI A :: Rejimen ke-6 Artileri Diraja    Fri Nov 19, 2010 11:41 am

[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:
[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:
[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:
..oo...menarik tu..aku macam nak join je AW under 3 RAD ni..pasal aku minat senjata berat..hehe..

opss..ada silap info skit....bukan kem 506..tapi 503 cawangan Taiping punya..sebab 503 induk di Ipoh....506 di Kelantan.sorry tn HR..Smile

kem 503 taiping sekarang kat sebelah pejabat pelajaran daerah taiping..masuk ikut satu jalan sebelah Hospital Taiping...

no hal la.. nanti aku cuba tanya member aku kot2 diorg tahu hal ni.. boleh ko join 3 RAD 2... cemburu aku kat ko sebab masuk unit yang aku paling syg sgt.. huhuhu.. sedihnyer

apa lagik HR.. mintak pindah tepeng laaa.. takyah layan menteri dah..

kalu la boleh aku dapat.. dah lama aku pindah bro.. huhuhu.. ni sebab aku xboleh.. kalu boss aku xjadi menteri baru la ku boleh nak pohon kat mne2.. lagipun pun kena tuggu 3 tahun dlu bau boleh minta pindah
Back to top Go down
http://bertiwi.blogspot.com
alphafoxsierra
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 1927
Join date : 10/08/2010
Age : 34
Location : Bangi/Putrajaya/Lumut

PostSubject: Re: Tembakan istiadat oleh BATERI A :: Rejimen ke-6 Artileri Diraja    Fri Nov 19, 2010 11:48 am

[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:
[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:
[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:
[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:
..oo...menarik tu..aku macam nak join je AW under 3 RAD ni..pasal aku minat senjata berat..hehe..

opss..ada silap info skit....bukan kem 506..tapi 503 cawangan Taiping punya..sebab 503 induk di Ipoh....506 di Kelantan.sorry tn HR..Smile

kem 503 taiping sekarang kat sebelah pejabat pelajaran daerah taiping..masuk ikut satu jalan sebelah Hospital Taiping...

no hal la.. nanti aku cuba tanya member aku kot2 diorg tahu hal ni.. boleh ko join 3 RAD 2... cemburu aku kat ko sebab masuk unit yang aku paling syg sgt.. huhuhu.. sedihnyer

apa lagik HR.. mintak pindah tepeng laaa.. takyah layan menteri dah..

kalu la boleh aku dapat.. dah lama aku pindah bro.. huhuhu.. ni sebab aku xboleh.. kalu boss aku xjadi menteri baru la ku boleh nak pohon kat mne2.. lagipun pun kena tuggu 3 tahun dlu bau boleh minta pindah

kesimpulan nyer, masuk TA kat sg.besi dulu.. cukup 3tahun, hang pindah tepeng, masuk TA tepeng lak..
Back to top Go down
kerianiers
Sergeant First Class
Sergeant First Class


Posts : 569
Join date : 20/08/2010
Age : 35
Location : Bandar Warisan, From Taiping With Love

PostSubject: Re: Tembakan istiadat oleh BATERI A :: Rejimen ke-6 Artileri Diraja    Sun Nov 21, 2010 6:27 pm


orait tn.HR, tanya2kan kawan tn tu bila 3 RAD nak buat pengambilan AW lagi, dan syarat2 dia or lain2 la..

dan nak tanya tn.HR...sebenarnya dalam satu bateri ada berapa meriam?? 3 or lebih or satu je dah boleh dipanggil bateri??
Back to top Go down
HelangRimba
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2817
Join date : 30/04/2010
Age : 33
Location : Cheras, Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Tembakan istiadat oleh BATERI A :: Rejimen ke-6 Artileri Diraja    Mon Nov 22, 2010 10:27 am

[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:

orait tn.HR, tanya2kan kawan tn tu bila 3 RAD nak buat pengambilan AW lagi, dan syarat2 dia or lain2 la..

dan nak tanya tn.HR...sebenarnya dalam satu bateri ada berapa meriam?? 3 or lebih or satu je dah boleh dipanggil bateri??

kawan dan xde pun kat sana.. cuma boleh tanya member2 kat tepeng la.. tentang berapa meriam satu bateri 2, ko boleh tanya dengan gunnerz dia lagi mahir.. xsilap aku la.. 5 ke 6 biji bagi satu bateri..
Back to top Go down
http://bertiwi.blogspot.com
blackhawker
AHLI FORUM KEHORMAT - KEPUJIAN PERUTUSAN KEBERANIAN
AHLI FORUM KEHORMAT - KEPUJIAN PERUTUSAN KEBERANIAN


Posts : 21
Join date : 18/08/2010
Age : 45

PostSubject: Re: Tembakan istiadat oleh BATERI A :: Rejimen ke-6 Artileri Diraja    Mon Nov 22, 2010 1:57 pm

utk pengetahuan semua, satu bateri meriam= 6 laras meriam.
Back to top Go down
gafaro
Command Sergeant Major
Command Sergeant Major


Posts : 1196
Join date : 07/05/2010
Age : 33
Location : KLANG

PostSubject: Re: Tembakan istiadat oleh BATERI A :: Rejimen ke-6 Artileri Diraja    Mon Nov 22, 2010 2:12 pm

[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:
utk pengetahuan semua, satu bateri meriam= 6 laras meriam.

terima kasih info bang....

**lama tak nampak?
Back to top Go down
kerianiers
Sergeant First Class
Sergeant First Class


Posts : 569
Join date : 20/08/2010
Age : 35
Location : Bandar Warisan, From Taiping With Love

PostSubject: Re: Tembakan istiadat oleh BATERI A :: Rejimen ke-6 Artileri Diraja    Wed Nov 24, 2010 8:32 pm


selain mengoperasikan meriam oto melara howitzer pack 105 mm, apa lagi yg unit 3 RAD ada sebagai aset tempurnya..

sebab aku terperasan trak penarik meriam 155 mm la...

meriam 155 mm nya aku tak nampak..

trak penariknya ada..( amat dikenali sebab biasa dilihat di TV semasa perarakan dan dalam majalah perajurit pun ada )

sesapa tau nama dan jenis trak penarik tu...yg meriamnya 155mm tu G5 kan..
Back to top Go down
HelangRimba
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2817
Join date : 30/04/2010
Age : 33
Location : Cheras, Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Tembakan istiadat oleh BATERI A :: Rejimen ke-6 Artileri Diraja    Thu Nov 25, 2010 9:49 am

[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:

selain mengoperasikan meriam oto melara howitzer pack 105 mm, apa lagi yg unit 3 RAD ada sebagai aset tempurnya..

sebab aku terperasan trak penarik meriam 155 mm la...

meriam 155 mm nya aku tak nampak..

trak penariknya ada..( amat dikenali sebab biasa dilihat di TV semasa perarakan dan dalam majalah perajurit pun ada )

sesapa tau nama dan jenis trak penarik tu...yg meriamnya 155mm tu G5 kan..

dlu xsilap aku la... unit 22 RAD ditumpangkan ke 3 RAD kerana kem 22 RAD xsiap lagi. Sebab tu lori 2 ada dlu kat sana..

hanya meriam pack howitzer dioperasi 3 RAD kerana dia merupakan battalion bantuan rapat..

xsilap saya la..

1 RAD - Batalion Bantuan Rapat Para

2 RAD-7 RAD(xsilap saya la) - Batalion Bantuan Rapat

21 RAD - 22 RAD - Meriam Medan (155MM)

31 RAD- 34 RAD - GAPU

41 bateri - Istiadat (M102)

51 RAD - 52 RAD - battalion Roket

61 RAD - BAttalion Pengesan

kalu silap tolong betulkan
Back to top Go down
http://bertiwi.blogspot.com
PaTrioT
Private
Private


Posts : 73
Join date : 16/01/2010
Age : 29

PostSubject: Re: Tembakan istiadat oleh BATERI A :: Rejimen ke-6 Artileri Diraja    Thu Nov 25, 2010 11:15 am

huihhh lama x singgah...asyik kt laut....tn stark?? bau meriam oto melara tu best x???? ........hahahha
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Tembakan istiadat oleh BATERI A :: Rejimen ke-6 Artileri Diraja    Today at 11:53 am

Back to top Go down
 
Tembakan istiadat oleh BATERI A :: Rejimen ke-6 Artileri Diraja
View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
FORUM PANGGILAN PERTIWI :: LAMAN UTAMA & MAKLUMBALAS :: LAPORAN AKTIVITI - 2016 :: LAPORAN KHAS 2009-2011-
Jump to: