FORUM PANGGILAN PERTIWI
STOP. HOME GUARD CHECK POINT.

Please Log In or Register first.
FORUM PANGGILAN PERTIWI

Forum KESELAMATAN::PENGUATKUASAAN::KETENTERAAN
 
HomeHome  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 DERMA IKHLAS TABUNG KOS OPERASI FORUM PP

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3
AuthorMessage
syark the ghost
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3678
Join date : 29/12/2009
Age : 31
Location : Shah Alam

PostSubject: Re: DERMA IKHLAS TABUNG KOS OPERASI FORUM PP    Fri Jan 21, 2011 2:14 am

terima kasih kepada hamba allah yang menyumbang 500..jasa baik sedara sangat kami hargai..
Back to top Go down
jimio
PINGAT PERKHIDMATAN SETIA
PINGAT PERKHIDMATAN SETIA


Posts : 880
Join date : 09/04/2010
Age : 45
Location : Talipendek

PostSubject: Re: DERMA IKHLAS TABUNG KOS OPERASI FORUM PP    Fri Jan 21, 2011 9:26 am

@MR. STARK wrote:
@Reza Su-30MKM wrote:
aku cadangkan sekiranya rakan2 forum agak keberatan nak sumbang RM30/bulan,aku cadangkan RM20/bulan je..cara yg sesuai bagi derma tiap2 bulan ni dibuat secara IBFT (melalui mesin ATM)..so bila dah bank-in duit tu,boleh terus sms pd Admin..yg nak sumbang lebih pun takpe..pd aku jumlah tu mungkin tak berat sgt kut,tak tau la kalau2 Admin syorkan sumbangan bulanan dari ahli2 forum adalah sebanyak RM10...sekadar cadangan

salam...saya nk respon sikit atas cadangan brader reza..

secara asasnya..saya memandang positif atas cadangan ini..yang penting ia mendapat persetujuan dan sokongan dr rakan2 pp yang lain..jumlah sumbangan terpulang kepada anda semua agar tiada rasa terbeban..yang penting ia dimaklumkan utk tujuan rekod dan kemaskini di forum..


salam,
saya berpandangan bila kita quote term derma, mean setiap ahli adalah ikhlas utk menderma bila bila masa apabila berkemampuan tanpa jumlah yang ditetapkan dan perlu diuruskawal dan rekod seperti mana dinyatakan oleh Admin. Untuk menyatakan setiap ahli perlu menderma setiap bulan x kisah apa figurnya adalah tidak bersesuaian saya rasa pada masa ini, melainkan kes seperti kutipan derma utk menyiapkan laman web baru kerana ia mempunyai misi khas dan tidak sebagai long term tanpa mengetahui asas penggunaannya. Sekiranya Panggilan Pertiwi bertranformasi kepada sebuah pertubuhan badan bukan kerajaan seperti dibincangkan masa tts or mmw maka ketetapan yuran khusus perlu ditetapkan mengikut ketetapan bersama yg dipersetujui.
Sekadar lontaran idea dan ingatan bersama.
Back to top Go down
http://www.gariswaktu.net
asidburn
Private
Private


Posts : 73
Join date : 19/11/2010
Age : 34

PostSubject: Re: DERMA IKHLAS TABUNG KOS OPERASI FORUM PP    Fri Jan 21, 2011 3:06 pm

@kudabesi87 wrote:
forum nih tak leh pasang iklan macam Nuffnang ke?

boleh gak tambah2..sebab kita punye visitor ramai juga

Good idea juga~ Smile
Back to top Go down
MR. STARK
Forum Administrator


Posts : 1798
Join date : 19/12/2008
Location : Tatooine

PostSubject: Re: DERMA IKHLAS TABUNG KOS OPERASI FORUM PP    Thu May 05, 2011 9:27 am

Salam rakan2 PP yang dihormati sekalian...

Kita memerlukan sumbangan rm700 dalam tempoh yang terdekat ni untuk membayar tunggakan kepada webmaster...perkara ini ade diutarakan oleh beliau sendiri semasa sesi perbualan di chatbox pp dalam suasana aman beberapa hari lepas...

untuk pengetahuan, beliau sendiri pun segan untuk meminta jumlah sebanyak itu dalam tempoh yang singkat,..mungkin ada keperluan kecemasan yang perlu diselesaikan oleh beliau.

jadi..sebarangan sumbangan segera dari anda semua amat dihargai..sekian terima kasih


_________________
"if you are not with me, then you are my enemy"

Back to top Go down
http://www.encikkacangtoys.blogspot.com
skyline
Staff Sergeant
Staff Sergeant


Posts : 444
Join date : 15/09/2009
Age : 36

PostSubject: Re: DERMA IKHLAS TABUNG KOS OPERASI FORUM PP    Tue May 10, 2011 12:32 am

@MR. STARK wrote:
Salam rakan2 PP yang dihormati sekalian...

Kita memerlukan sumbangan rm700 dalam tempoh yang terdekat ni untuk membayar tunggakan kepada webmaster...perkara ini ade diutarakan oleh beliau sendiri semasa sesi perbualan di chatbox pp dalam suasana aman beberapa hari lepas...

untuk pengetahuan, beliau sendiri pun segan untuk meminta jumlah sebanyak itu dalam tempoh yang singkat,..mungkin ada keperluan kecemasan yang perlu diselesaikan oleh beliau.

jadi..sebarangan sumbangan segera dari anda semua amat dihargai..sekian terima kasih

wrong timing
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: DERMA IKHLAS TABUNG KOS OPERASI FORUM PP    Today at 2:42 am

Back to top Go down
 
DERMA IKHLAS TABUNG KOS OPERASI FORUM PP
View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
FORUM PANGGILAN PERTIWI :: JUALAN & SUMBANGAN AMAL UNTUK TABUNG PANGGILAN PERTIWI-
Jump to: