FORUM PANGGILAN PERTIWI
STOP. HOME GUARD CHECK POINT.

Please Log In or Register first.
FORUM PANGGILAN PERTIWI

Forum KESELAMATAN::PENGUATKUASAAN::KETENTERAAN
 
HomeHome  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 newly updated 1:6 military figs PIX from -Coffee Kompanie-

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
kerianiers
Sergeant First Class
Sergeant First Class


Posts : 569
Join date : 20/08/2010
Age : 35
Location : Bandar Warisan, From Taiping With Love

PostSubject: Re: newly updated 1:6 military figs PIX from -Coffee Kompanie-   Wed Feb 09, 2011 8:42 am


kebanyakan stuff bro.coffe semua versi modern war...satu je la askar jerman ww2 tu..

yang askar u.s punya versi masa kempen di eropah ww2 ada tak? terutama pendaratan di normandy....kalo bro.coffe ada, aku berkenan nak angkat.....
Back to top Go down
coffee
Civilian
Civilian


Posts : 46
Join date : 21/09/2010
Age : 38
Location : kl

PostSubject: Re: newly updated 1:6 military figs PIX from -Coffee Kompanie-   Wed Feb 09, 2011 1:46 pm

@kerianiers wrote:

kebanyakan stuff bro.coffe semua versi modern war...satu je la askar jerman ww2 tu..

yang askar u.s punya versi masa kempen di eropah ww2 ada tak? terutama pendaratan di normandy....kalo bro.coffe ada, aku berkenan nak angkat.....

Dulu aku collect ww2, tapi 1:35th scale. ade sikit je 1:6. Not a bad idea to get a WW2 us g.i during dday landing june 6th tu..hmmm Smile haritu ade keluar Captain Miller"saving private ryan" 2nd rangers tapi tak beli. skang ni harga dia melambung naik tu.
Back to top Go down
generalkiva
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 1656
Join date : 30/04/2010
Age : 36
Location : Penang

PostSubject: Re: newly updated 1:6 military figs PIX from -Coffee Kompanie-   Wed Feb 09, 2011 1:55 pm

@The-Shepherd wrote:
chaittt...bro coffee, hang tlg buat satu mcm GK punya bleh? kasi hebat skit hehehe
oit...haha

Kitbash aku custom woo...campur2... kepala pun pakai vasili zeitsev dari enemy at the gate....hehe Very Happy



hehe Razz

Back to top Go down
coffee
Civilian
Civilian


Posts : 46
Join date : 21/09/2010
Age : 38
Location : kl

PostSubject: Re: newly updated 1:6 military figs PIX from -Coffee Kompanie-   Wed Feb 09, 2011 2:43 pm

Gkiva, hehehe. sama la, sebab tu mahai buat kitbash ni. yg aku buat Project CRYE tu pun melambung gak costnya. ni baru je sampai a few more stuff untuk si mamat CRYE tu.

Fig panglima hitam ni kalau nak yg box set- (figure not included) ada pre-order dah! based on SAS COD4 kaptain Price, cuma kene tuko skit gear dia.. harga 230-240 tak masuk badan dan headsculp.

check this out...kalau ade rezeki aku nak beli ni juga. (ini product reference je, aku belum beli)


Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: newly updated 1:6 military figs PIX from -Coffee Kompanie-   Today at 2:42 am

Back to top Go down
 
newly updated 1:6 military figs PIX from -Coffee Kompanie-
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
FORUM PANGGILAN PERTIWI :: COLLECTOR'S ITEM-
Jump to: