MILITARY FORUM
 
HomeRegisterLog in


Share | 
 

 Prebet Lapuk ( Full story )

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
mr. kurien
Warrant Officer
Warrant Officer


Posts: 5986
Join date: 20/12/2009
Age: 34
Location: in an office under the basement

PostSubject: Prebet Lapuk ( Full story )   Sun Dec 20, 2009 6:41 pm


part 1


part 2


part 3


part 4


part 5


part 6


part 7


part 8


part 9


part 10


part 11


part 12

_________________
Back to top Go down
http://mrkurien.blogspot.com/
payid430
Sergeant Major
Sergeant Major


Posts: 831
Join date: 28/12/2009
Age: 33
Location: Anywhere & everywhere

PostSubject: Re: Prebet Lapuk ( Full story )   Thu Jan 07, 2010 7:43 am

ini mmg faveret aku ms kecik2 dulu..siap leh hafal lg dialog dier....
Back to top Go down
SilentKillerZ
Private First Class
Private First Class


Posts: 111
Join date: 17/09/2009
Age: 39
Location: Lawas

PostSubject: Re: Prebet Lapuk ( Full story )   Thu Jan 21, 2010 7:27 pm

jenuhlah nak donload.... hehhehe
Back to top Go down
http://ibanplanter.blogspot.com
HangPC2
Sergeant First Class
Sergeant First Class


Posts: 582
Join date: 16/02/2010
Age: 31
Location: Langkasuka

PostSubject: Re: Prebet Lapuk ( Full story )   Tue Mar 09, 2010 1:25 pm



Back to top Go down
joewings
Command Sergeant Major
Command Sergeant Major


Posts: 1244
Join date: 28/12/2009
Age: 34
Location: Uniform-Tango-Hotel-Mike, Bravo Papa.

PostSubject: Re: Prebet Lapuk ( Full story )   Tue Mar 09, 2010 1:47 pm

Lagu starting dia memang mengancam beb......
Back to top Go down
SgtKurtz
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts: 2394
Join date: 05/05/2010
Age: 33

PostSubject: Re: Prebet Lapuk ( Full story )   Mon May 10, 2010 9:09 am

kat mana nak carik cerita nie, klu pakai torrent, belum tentu boleh dapat...
Back to top Go down
nazri_sukri
Corporal
Corporal


Posts: 216
Join date: 26/04/2010
Age: 31
Location: Fort Duyong

PostSubject: Re: Prebet Lapuk ( Full story )   Mon May 10, 2010 9:29 am

SgtKurtz wrote:
kat mana nak carik cerita nie, klu pakai torrent, belum tentu boleh dapat...

sy rasa, bro beli cd aja kt kedai. leh wat koleksi. skrg nih dah banyak cerita lama.

ada satu soalan, mana nak dapat siri drama lama tentera seperti Harimau Rimba? mmg rare drama tu..

rendeer
Back to top Go down
SgtKurtz
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts: 2394
Join date: 05/05/2010
Age: 33

PostSubject: Re: Prebet Lapuk ( Full story )   Mon May 10, 2010 9:38 am

klu sesapa dapat rekemonkan kedai tuh...mmg bagus...

Prebet Lapuk, salah satu filem saya paling gemari masa darjah 2 dulu...mmg layan aaaa
Back to top Go down
PuteraDarulTakzim
Corporal
Corporal


Posts: 232
Join date: 11/03/2010
Age: 33

PostSubject: Re: Prebet Lapuk ( Full story )   Mon May 10, 2010 9:40 am

SgtKurtz wrote:
kat mana nak carik cerita nie, klu pakai torrent, belum tentu boleh dapat...

bersepah masih ada lagi kat kedai2 terutamanya MusicValley...
Back to top Go down
PuteraDarulTakzim
Corporal
Corporal


Posts: 232
Join date: 11/03/2010
Age: 33

PostSubject: Re: Prebet Lapuk ( Full story )   Mon May 10, 2010 9:44 am

nazri_sukri wrote:
SgtKurtz wrote:
kat mana nak carik cerita nie, klu pakai torrent, belum tentu boleh dapat...

sy rasa, bro beli cd aja kt kedai. leh wat koleksi. skrg nih dah banyak cerita lama.

ada satu soalan, mana nak dapat siri drama lama tentera seperti Harimau Rimba? mmg rare drama tu..

rendeer

Keris Hitam Bersepuh Emas pon takder kuar vcd...palagi Harimau Rimba...Datuk Yusof Haslam pon xder simpan copynya agaknyer...heuehuehue Laughing
Back to top Go down
SgtKurtz
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts: 2394
Join date: 05/05/2010
Age: 33

PostSubject: Re: Prebet Lapuk ( Full story )   Mon May 10, 2010 9:55 am

PuteraDarulTakzim wrote:
SgtKurtz wrote:
kat mana nak carik cerita nie, klu pakai torrent, belum tentu boleh dapat...

bersepah masih ada lagi kat kedai2 terutamanya MusicValley...

Maaflah wahai Putera...MusicValley sebelah mana tuh? saya kurang arif ngan MusicValley..

dan akhirnya setelah setengah jam carik Prebet Lapuk download, dapat gak jumpa dan test link rapidshare...didapati link tuh masih hidup lagi...

http://rapidsharefilemmelayuretro.blogspot.com/2009/07/prebet-lapok-1979-vcd-rip_06.html


enjoys
Back to top Go down
PuteraDarulTakzim
Corporal
Corporal


Posts: 232
Join date: 11/03/2010
Age: 33

PostSubject: Re: Prebet Lapuk ( Full story )   Mon May 10, 2010 10:14 am

SgtKurtz wrote:
PuteraDarulTakzim wrote:
SgtKurtz wrote:
kat mana nak carik cerita nie, klu pakai torrent, belum tentu boleh dapat...

bersepah masih ada lagi kat kedai2 terutamanya MusicValley...

Maaflah wahai Putera...MusicValley sebelah mana tuh? saya kurang arif ngan MusicValley..

dan akhirnya setelah setengah jam carik Prebet Lapuk download, dapat gak jumpa dan test link rapidshare...didapati link tuh masih hidup lagi...

http://rapidsharefilemmelayuretro.blogspot.com/2009/07/prebet-lapok-1979-vcd-rip_06.html


enjoys

mana2 cawangan MusicValley ada jual...takpon gi kedai vcd yg jual original punya...klu gi tempat pirate mmg takder...saya tengah cari dvd/vcd Kembara Seniman Jalanan...tak jumpa lak...dulu terjumpa vcd kat kl tak beli lak...menyesal... Sad
Back to top Go down
SgtKurtz
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts: 2394
Join date: 05/05/2010
Age: 33

PostSubject: Re: Prebet Lapuk ( Full story )   Mon May 10, 2010 5:06 pm

apa nak buat; duit wallet x izinkan ..... T_T
Back to top Go down
generalkiva
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts: 1656
Join date: 30/04/2010
Age: 33
Location: Penang

PostSubject: Re: Prebet Lapuk ( Full story )   Fri Dec 31, 2010 5:47 pm

Back to top Go down
 

Prebet Lapuk ( Full story )

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
HOME OF THE BRAVE :: FILEM MILITARI-