FORUM PANGGILAN PERTIWI
STOP. HOME GUARD CHECK POINT.

Please Log In or Register first.
FORUM PANGGILAN PERTIWI

Forum KESELAMATAN::PENGUATKUASAAN::KETENTERAAN
 
HomeHome  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 Tom Clancy's HAWX 2

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
tomcat tiram
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3195
Join date : 14/12/2009
Age : 26

PostSubject: Re: Tom Clancy's HAWX 2   Fri Sep 03, 2010 11:12 pm

@hero_kmb wrote:
wowww, tak sabar la nak tggu HAWX 2! dah jenuh dh main HAWX (ranking aku dah Brig Gen kalau x silap Cool ). hehe.. korang main dekat PC ke PS3? the best thing about HAWX is the online game experience, hopefully for HAWX 2 Ubisoft will improve the multiplayer mode. Tak fair betul kalau asyik2 pakai all aspect missile. Model accuracy pun patut diorang improve sebab bnyk yang tak tepat dalam HAWX 1.

paling bes...
kena had amaun peluru berpandu dan peluru machine gun dalam jumlah yang realistik..
Back to top Go down
Oberstgruppenfuhrer Anwar
Master Sergeant
Master Sergeant


Posts : 642
Join date : 16/05/2010
Age : 26
Location : Salam Families's PMC,Waffen SS HQ,Malacca Detachment,Malacca,Malaysia

PostSubject: Re: Tom Clancy's HAWX 2   Fri Sep 03, 2010 11:15 pm

@mr. kurien wrote:
PARAMMMMMM!!! hahahahahaha

kita tunggu je 7 September 2010 ni aka minggu depan,keluarlah game ni kt pasaran~ cheers
Back to top Go down
Oberstgruppenfuhrer Anwar
Master Sergeant
Master Sergeant


Posts : 642
Join date : 16/05/2010
Age : 26
Location : Salam Families's PMC,Waffen SS HQ,Malacca Detachment,Malacca,Malaysia

PostSubject: Re: Tom Clancy's HAWX 2   Sun Sep 05, 2010 12:50 pm

ada sesiapa di sini yg tahu modding dan buat skins utk game Tom Clancy's HAWX 1??syok lah lihat peminat2 Tom Clancy's HAWX 1 kt luar negara buat modding dan skins~~

http://fastjets.eu/hawx-12/hawx/hawx-skins
http://www.hawxforums.com/viewtopic.php?f=12&t=54
http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/3981007546/m/3881006347/p/167
Back to top Go down
syark the ghost
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3678
Join date : 29/12/2009
Age : 31
Location : Shah Alam

PostSubject: Re: Tom Clancy's HAWX 2   Sun Sep 05, 2010 1:44 pm

aku dah main kat Xbox besttttttttttttttttttttttttttttttttttttttb gileeeeeeeeeeeeeeeeeer siot...siap pakai Ac130 Gunship lagie kakakaka
Back to top Go down
Oberstgruppenfuhrer Anwar
Master Sergeant
Master Sergeant


Posts : 642
Join date : 16/05/2010
Age : 26
Location : Salam Families's PMC,Waffen SS HQ,Malacca Detachment,Malacca,Malaysia

PostSubject: Re: Tom Clancy's HAWX 2   Sun Sep 05, 2010 4:36 pm

@syark the ghost wrote:
aku dah main kat Xbox besttttttttttttttttttttttttttttttttttttttb gileeeeeeeeeeeeeeeeeer siot...siap pakai Ac130 Gunship lagie kakakaka

versi demo ka??tp kalau x silap,x leh guna AC130 Spooky tu~leh panggil utk beri bantuan tembakan je~kita x leh guna kan??~ confused
Back to top Go down
syark the ghost
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3678
Join date : 29/12/2009
Age : 31
Location : Shah Alam

PostSubject: Re: Tom Clancy's HAWX 2   Mon Sep 06, 2010 12:29 am

blh je..kita main mcm COD tue..aku main kat XBOX360..dia dah kuar dah..actuallty best gila....siap kena refuelling kat tanker lagi...memang perit main kali nie...lagi realitistik kali nie...dogfights pun x mcm dulu...musuh akan kuar flare bila kita dah lock..so agak222 sukar laa nk lock heheheh....bila hbs misi kita kena land aircraft kita kat carrier @ airport sendiri huhuhuhuhuhu susah gila huhuhuhuhu
Back to top Go down
Oberstgruppenfuhrer Anwar
Master Sergeant
Master Sergeant


Posts : 642
Join date : 16/05/2010
Age : 26
Location : Salam Families's PMC,Waffen SS HQ,Malacca Detachment,Malacca,Malaysia

PostSubject: Re: Tom Clancy's HAWX 2   Mon Sep 06, 2010 5:56 am

@syark the ghost wrote:
blh je..kita main mcm COD tue..aku main kat XBOX360..dia dah kuar dah..actuallty best gila....siap kena refuelling kat tanker lagi...memang perit main kali nie...lagi realitistik kali nie...dogfights pun x mcm dulu...musuh akan kuar flare bila kita dah lock..so agak222 sukar laa nk lock heheheh....bila hbs misi kita kena land aircraft kita kat carrier @ airport sendiri huhuhuhuhuhu susah gila huhuhuhuhu

hu~agak terbakar membacanya~esok Tom Clancy's HAWX 2 keluar~hu~ada sesiapa leh tolong belikan??kt melaka ni bukan leh percaya sangat kedai2 game PC yg jual DVD game versi Kapten Jack Sparrow dan Kapten Barbossa (cetak rompak daa) tu~~~majoriti game x dpt main~ lol!
Back to top Go down
Akmal3110
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3101
Join date : 25/11/2009
Age : 27
Location : Bravo, Tango and Bravo, Kilo

PostSubject: Re: Tom Clancy's HAWX 2   Mon Sep 06, 2010 5:58 am

Esok konfem download version punya akan keluar jugak. Hehehe...
Back to top Go down
Oberstgruppenfuhrer Anwar
Master Sergeant
Master Sergeant


Posts : 642
Join date : 16/05/2010
Age : 26
Location : Salam Families's PMC,Waffen SS HQ,Malacca Detachment,Malacca,Malaysia

PostSubject: Re: Tom Clancy's HAWX 2   Mon Sep 06, 2010 6:01 am

@Akmal3110 wrote:
Esok konfem download version punya akan keluar jugak. Hehehe...

mcmlah eden punya CSL broadband kt kawasan ni selalu laju~ lol!
Back to top Go down
Akmal3110
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3101
Join date : 25/11/2009
Age : 27
Location : Bravo, Tango and Bravo, Kilo

PostSubject: Re: Tom Clancy's HAWX 2   Mon Sep 06, 2010 6:02 am

Kalau gitu usha2 la kat kdai tapi kena pandai2 pilih le. Hehehe...
Back to top Go down
Oberstgruppenfuhrer Anwar
Master Sergeant
Master Sergeant


Posts : 642
Join date : 16/05/2010
Age : 26
Location : Salam Families's PMC,Waffen SS HQ,Malacca Detachment,Malacca,Malaysia

PostSubject: Re: Tom Clancy's HAWX 2   Mon Sep 06, 2010 10:13 am

ada sesiapa di sini ada gmbr2 skin2 jet2 pejuang kepunyaan TUDM???boleh mintak forumers kt luar negara buat skin2 utk jet2 pejuang tersebut utk kita~~masa ni lah kita leh rasa mcmana perasaan "terbangkan" pesawat2 TUDM walaupun hanya dlm game Tom Clancy's HAWX 2~~~
Back to top Go down
Capt. Price
Specialist
Specialist


Posts : 162
Join date : 13/08/2010
Age : 37
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Tom Clancy's HAWX 2   Sun Nov 21, 2010 2:50 am

kat area aku takde jual lagi crack game HAWX 2 nih. tapi tengok dari preview dalam internet memang best la. kalau beli kat bukit bintang mahal harganya walaupun crack game. Aku rasa orang tempatan pun boleh buat skin tudm nih. tengok ajelah game bola pes dan fifa macam mana boleh ada team malaysia. ini semua keje orang tempatan lah nih. cuma game-game macam ni tak menonjol jer. kalau tak confirm ada orang buat.
Back to top Go down
HangPC2
Sergeant First Class
Sergeant First Class


Posts : 582
Join date : 16/02/2010
Age : 34
Location : Langkasuka

PostSubject: Re: Tom Clancy's HAWX 2   Wed Dec 08, 2010 1:11 pm

dipanggil '' Patch File '' start time game bola dan game CS
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Tom Clancy's HAWX 2   Today at 2:28 am

Back to top Go down
 
Tom Clancy's HAWX 2
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
FORUM PANGGILAN PERTIWI :: ULASAN PERMAINAN VIDEO MILITARI-
Jump to: