FORUM PANGGILAN PERTIWI
STOP. HOME GUARD CHECK POINT.

Please Log In or Register first.
FORUM PANGGILAN PERTIWI

Forum KESELAMATAN::PENGUATKUASAAN::KETENTERAAN
 
HomeHome  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 Paintball PP Big Games

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 20 ... 36, 37, 38  Next
AuthorMessage
KakiMusha
Civilian
Civilian


Posts : 40
Join date : 04/09/2010
Age : 32
Location : K-L-G

PostSubject: Re: Paintball PP Big Games   Wed Oct 13, 2010 2:12 pm

alamak..ye ke..huu..tanggungjawab ketua rumah diutamakan
ako ade tanye geng2 jasad..Jom, main sekali? team ni objektif utama nak release tension dan mereliasasikan impian menjadi rambo..hehe.
Back to top Go down
http://hydrotestpaintball.blogspot.com/
syark the ghost
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3678
Join date : 29/12/2009
Age : 31
Location : Shah Alam

PostSubject: Re: Paintball PP Big Games   Wed Oct 13, 2010 2:32 pm

jom je kawan2
Back to top Go down
paskau_x
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 1990
Join date : 13/01/2010
Age : 41
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Paintball PP Big Games   Wed Oct 13, 2010 4:01 pm

geng Malaya Trooper aku sumer turun rasenyer..tu la aku plan nk berjuang dgn diorg nih..aduyaii..nanti aku adjust wife aku la tgk camaner..tgn aku dah mule gatal nih nk angkat marker...
Back to top Go down
alphafoxsierra
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 1927
Join date : 10/08/2010
Age : 34
Location : Bangi/Putrajaya/Lumut

PostSubject: Re: Paintball PP Big Games   Wed Oct 13, 2010 4:03 pm

@paskau_x wrote:
geng Malaya Trooper aku sumer turun rasenyer..tu la aku plan nk berjuang dgn diorg nih..aduyaii..nanti aku adjust wife aku la tgk camaner..tgn aku dah mule gatal nih nk angkat marker...

ala.. aku baru igt nak pinjam tank hang.. hahahahaha..

wan.. pinjam kan aku tank yg the woods punya buleh x?
Back to top Go down
SgtKurtz
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2394
Join date : 05/05/2010
Age : 35

PostSubject: Re: Paintball PP Big Games   Wed Oct 13, 2010 4:10 pm

pinjam aku nye tank tapi masa 24hb, pulak kan balik....anytime ko boleh datang amiklah
Back to top Go down
alphafoxsierra
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 1927
Join date : 10/08/2010
Age : 34
Location : Bangi/Putrajaya/Lumut

PostSubject: Re: Paintball PP Big Games   Wed Oct 13, 2010 4:13 pm

@SgtKurtz wrote:
pinjam aku nye tank tapi masa 24hb, pulak kan balik....anytime ko boleh datang amiklah

hehehehehehehe.. thank u kurtz.. nanti kalau aku konfirm pegi, aku bgtau hang..
Back to top Go down
KakiMusha
Civilian
Civilian


Posts : 40
Join date : 04/09/2010
Age : 32
Location : K-L-G

PostSubject: Re: Paintball PP Big Games   Wed Oct 13, 2010 4:31 pm

wah2...semua dah angkat marker ni..
iklan2..a5 set ada lagi.. e-grip yea.. 4x bayar, boleh dirunding... Shocked
Back to top Go down
http://hydrotestpaintball.blogspot.com/
SgtKurtz
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2394
Join date : 05/05/2010
Age : 35

PostSubject: Re: Paintball PP Big Games   Wed Oct 13, 2010 5:11 pm

@alphafoxsierra wrote:
@SgtKurtz wrote:
pinjam aku nye tank tapi masa 24hb, pulak kan balik....anytime ko boleh datang amiklah

hehehehehehehe.. thank u kurtz.. nanti kalau aku konfirm pegi, aku bgtau hang..

anytime bro...anytime
Back to top Go down
Budak Busuk
Civilian
Civilian


Posts : 46
Join date : 05/07/2010
Age : 37

PostSubject: Re: Paintball PP Big Games   Thu Oct 14, 2010 1:00 pm

Salam sume...nak tanya la...bulan ni game 24 ke? Hari ahad tu kan? Da x main ari sabtu da ke skang? Susah ler kami nak join camni....
Back to top Go down
afiq flanker
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3371
Join date : 09/11/2009
Age : 28
Location : atas udara

PostSubject: Re: Paintball PP Big Games   Thu Oct 14, 2010 1:03 pm

@KakiMusha wrote:
wah2...semua dah angkat marker ni..
iklan2..a5 set ada lagi.. e-grip yea.. 4x bayar, boleh dirunding... Shocked

haaa..skim ansuran...menarik2
Back to top Go down
alphafoxsierra
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 1927
Join date : 10/08/2010
Age : 34
Location : Bangi/Putrajaya/Lumut

PostSubject: Re: Paintball PP Big Games   Thu Oct 14, 2010 1:05 pm

@Budak Busuk wrote:
Salam sume...nak tanya la...bulan ni game 24 ke? Hari ahad tu kan? Da x main ari sabtu da ke skang? Susah ler kami nak join camni....

a'ah.. 24hb tu hari ahad.. tapi nak buat mcmana.. bukan kami yg organize.. orang lain yg buat.. kitorang ikut jelah..
Back to top Go down
Budak Busuk
Civilian
Civilian


Posts : 46
Join date : 05/07/2010
Age : 37

PostSubject: Re: Paintball PP Big Games   Thu Oct 14, 2010 1:20 pm

Ohhhh camtu xde rezeki ler nak join nampaknya....tunggu yg main bkn event je la nnt..hehe
Back to top Go down
alphafoxsierra
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 1927
Join date : 10/08/2010
Age : 34
Location : Bangi/Putrajaya/Lumut

PostSubject: Re: Paintball PP Big Games   Thu Oct 14, 2010 1:26 pm

17hb ni ada event kat tanamera.. x mo join ker?
Back to top Go down
Budak Busuk
Civilian
Civilian


Posts : 46
Join date : 05/07/2010
Age : 37

PostSubject: Re: Paintball PP Big Games   Thu Oct 14, 2010 1:35 pm

Itu event ke training session?
Back to top Go down
alphafoxsierra
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 1927
Join date : 10/08/2010
Age : 34
Location : Bangi/Putrajaya/Lumut

PostSubject: Re: Paintball PP Big Games   Thu Oct 14, 2010 1:42 pm

@Budak Busuk wrote:
Itu event ke training session?

event jugak.. newskool vs oldskool..

Back to top Go down
payid430
Sergeant Major
Sergeant Major


Posts : 831
Join date : 28/12/2009
Age : 35
Location : Anywhere & everywhere

PostSubject: Re: Paintball PP Big Games   Thu Oct 14, 2010 3:07 pm

nk join ke tak?.....
Back to top Go down
paskau_x
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 1990
Join date : 13/01/2010
Age : 41
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Paintball PP Big Games   Thu Oct 14, 2010 3:28 pm

minggu ni nye game aku tak join..tp 24hb tu tgk dulu aku takut sesak jer kat PV tu..kalo betul la nk main ape kate kite set kite nye game?batu cave ade bran?
Back to top Go down
jangofett
Sergeant First Class
Sergeant First Class


Posts : 536
Join date : 21/04/2010
Age : 46
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Paintball PP Big Games   Thu Oct 14, 2010 3:32 pm

@paskau_x wrote:
minggu ni nye game aku tak join..tp 24hb tu tgk dulu aku takut sesak jer kat PV tu..kalo betul la nk main ape kate kite set kite nye game?batu cave ade bran?

gua ON jek..!! sebabnya dua2 date tu aku tak available.. tangan dah gatal ni.. dah la last game pun miss gak..!
Back to top Go down
http://www.facebook.com/arifadhley
Budak Busuk
Civilian
Civilian


Posts : 46
Join date : 05/07/2010
Age : 37

PostSubject: Re: Paintball PP Big Games   Thu Oct 14, 2010 3:33 pm

Ha cadangan cam menarik tu...hehe
Back to top Go down
SgtKurtz
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2394
Join date : 05/05/2010
Age : 35

PostSubject: Re: Paintball PP Big Games   Thu Oct 14, 2010 3:47 pm

@paskau_x wrote:
minggu ni nye game aku tak join..tp 24hb tu tgk dulu aku takut sesak jer kat PV tu..kalo betul la nk main ape kate kite set kite nye game?batu cave ade bran?

24HB diakui sesak....secara kasar dah mencapai sasaran pemain dalam lingkungan 200 org atau lebih. Itu secara kasar, yg confirm masih lagi belum tentukan...

bila yg Batu Caves nie? sbbnya belum terlambat jika nak main kat situ yakni Batu Caves....24hb bank payment mesti b4 17hb....jika lewat kira mmg x menjadilah main...
Back to top Go down
alphafoxsierra
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 1927
Join date : 10/08/2010
Age : 34
Location : Bangi/Putrajaya/Lumut

PostSubject: Re: Paintball PP Big Games   Thu Oct 14, 2010 3:49 pm

@SgtKurtz wrote:
@paskau_x wrote:
minggu ni nye game aku tak join..tp 24hb tu tgk dulu aku takut sesak jer kat PV tu..kalo betul la nk main ape kate kite set kite nye game?batu cave ade bran?

24HB diakui sesak....secara kasar dah mencapai sasaran pemain dalam lingkungan 200 org atau lebih. Itu secara kasar, yg confirm masih lagi belum tentukan...

bila yg Batu Caves nie? sbbnya belum terlambat jika nak main kat situ yakni Batu Caves....24hb bank payment mesti b4 17hb....jika lewat kira mmg x menjadilah main...

ok.. kalau geng blackcell tak main kat PV.. aku pun tak main laa..

kalo buleh, game yg kita buat ni bulan ni jugak laa.. kalo tak, sampai bulan depan laa baru aku bueh test marker aku
Back to top Go down
Budak Busuk
Civilian
Civilian


Posts : 46
Join date : 05/07/2010
Age : 37

PostSubject: Re: Paintball PP Big Games   Thu Oct 14, 2010 3:54 pm

Jgn lupe roger roger k....
Back to top Go down
SgtKurtz
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2394
Join date : 05/05/2010
Age : 35

PostSubject: Re: Paintball PP Big Games   Thu Oct 14, 2010 3:56 pm

24hb aku turun main gak walaupun geng PP tak turun, member aku dari Geng Kg Baru akan turun main sekali....tapi kurang seronok lah takde geng PP...

tgklah keputusan camna...tinggal 3 hari nak buat keputusan samada nak join ke x 24hb nie...
Back to top Go down
alphafoxsierra
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 1927
Join date : 10/08/2010
Age : 34
Location : Bangi/Putrajaya/Lumut

PostSubject: Re: Paintball PP Big Games   Thu Oct 14, 2010 3:58 pm

@SgtKurtz wrote:
24hb aku turun main gak walaupun geng PP tak turun, member aku dari Geng Kg Baru akan turun main sekali....tapi kurang seronok lah takde geng PP...

tgklah keputusan camna...tinggal 3 hari nak buat keputusan samada nak join ke x 24hb nie...

aku tepn mintak nombor akaun utk bayar sampai skrg diorang tak bagi lagi.. abg roslim tu bizi sgt laa pulak..
Back to top Go down
paskau_x
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 1990
Join date : 13/01/2010
Age : 41
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Paintball PP Big Games   Thu Oct 14, 2010 4:09 pm

okay bgtau aku skrang..korang nk main kat bt cave..nk 23hb ke nk 24hb? 23 sabtu 24hb tu ahad..
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Paintball PP Big Games   Today at 2:42 am

Back to top Go down
 
Paintball PP Big Games
View previous topic View next topic Back to top 
Page 37 of 38Go to page : Previous  1 ... 20 ... 36, 37, 38  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
FORUM PANGGILAN PERTIWI :: RANCANGAN AKTIVITI AHLI FORUM-
Jump to: