FORUM PANGGILAN PERTIWI
STOP. HOME GUARD CHECK POINT.

Please Log In or Register first.
FORUM PANGGILAN PERTIWI

Forum KESELAMATAN::PENGUATKUASAAN::KETENTERAAN
 
HomeHome  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 LAPORAN EKSPO KERJAYA & INOVASI ATM

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
AuthorMessage
SgtKurtz
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2394
Join date : 05/05/2010
Age : 35

PostSubject: Re: LAPORAN EKSPO KERJAYA & INOVASI ATM   Sun Aug 08, 2010 5:58 pm

TONY STARK wrote:

gambar yg terbaik sekali....adakah cara yg dia gunakan skrg nie merupakan teknik bertempur Org Bajau? sekadar meneka shj
Back to top Go down
MR. STARK
Forum Administrator


Posts : 1798
Join date : 19/12/2008
Location : Tatooine

PostSubject: Re: LAPORAN EKSPO KERJAYA & INOVASI ATM   Sun Aug 08, 2010 8:28 pm


_________________
"if you are not with me, then you are my enemy"

Back to top Go down
http://www.encikkacangtoys.blogspot.com
MR. STARK
Forum Administrator


Posts : 1798
Join date : 19/12/2008
Location : Tatooine

PostSubject: Re: LAPORAN EKSPO KERJAYA & INOVASI ATM   Sun Aug 08, 2010 8:32 pm




_________________
"if you are not with me, then you are my enemy"

Back to top Go down
http://www.encikkacangtoys.blogspot.com
MR. STARK
Forum Administrator


Posts : 1798
Join date : 19/12/2008
Location : Tatooine

PostSubject: Re: LAPORAN EKSPO KERJAYA & INOVASI ATM   Sun Aug 08, 2010 8:37 pm



Laungan 1 Malaysia menggegar suasana..

_________________
"if you are not with me, then you are my enemy"

Back to top Go down
http://www.encikkacangtoys.blogspot.com
Akmal3110
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3101
Join date : 25/11/2009
Age : 27
Location : Bravo, Tango and Bravo, Kilo

PostSubject: Re: LAPORAN EKSPO KERJAYA & INOVASI ATM   Sun Aug 08, 2010 8:38 pm

TONY STARK wrote:


Laungan 1 Malaysia menggegar suasana..

Baju biru di sebelah kiri sekali tu sapa ek?
Back to top Go down
MR. STARK
Forum Administrator


Posts : 1798
Join date : 19/12/2008
Location : Tatooine

PostSubject: Re: LAPORAN EKSPO KERJAYA & INOVASI ATM   Sun Aug 08, 2010 8:46 pm



YB Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi ketika sidang akhbar diadakan.

_________________
"if you are not with me, then you are my enemy"

Back to top Go down
http://www.encikkacangtoys.blogspot.com
MR. STARK
Forum Administrator


Posts : 1798
Join date : 19/12/2008
Location : Tatooine

PostSubject: Re: LAPORAN EKSPO KERJAYA & INOVASI ATM   Sun Aug 08, 2010 9:03 pm



YB Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi ketika melawat pameran perkampungan survival.

_________________
"if you are not with me, then you are my enemy"



Last edited by TONY STARK on Sun Aug 08, 2010 9:09 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
http://www.encikkacangtoys.blogspot.com
Akmal3110
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3101
Join date : 25/11/2009
Age : 27
Location : Bravo, Tango and Bravo, Kilo

PostSubject: Re: LAPORAN EKSPO KERJAYA & INOVASI ATM   Sun Aug 08, 2010 9:03 pm

Go Komando Zahid!!! Hehehe...
Back to top Go down
MR. STARK
Forum Administrator


Posts : 1798
Join date : 19/12/2008
Location : Tatooine

PostSubject: Re: LAPORAN EKSPO KERJAYA & INOVASI ATM   Sun Aug 08, 2010 9:13 pm


_________________
"if you are not with me, then you are my enemy"

Back to top Go down
http://www.encikkacangtoys.blogspot.com
mcwood
Sergeant Major
Sergeant Major


Posts : 1033
Join date : 22/12/2009
Age : 56

PostSubject: Re: LAPORAN EKSPO KERJAYA & INOVASI ATM   Sun Aug 08, 2010 9:19 pm

Back to top Go down
MR. STARK
Forum Administrator


Posts : 1798
Join date : 19/12/2008
Location : Tatooine

PostSubject: Re: LAPORAN EKSPO KERJAYA & INOVASI ATM   Sun Aug 08, 2010 9:34 pm



YB Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi beramah mesra dengan para petugas booth Perbadanan Hal Ehwal Angakatan Tentera (PERHEBAT).

sebaik sahaja beliau keluar dari booth ni, saya dapat berjabat tangan dengan beliau What a Face

_________________
"if you are not with me, then you are my enemy"



Last edited by TONY STARK on Mon Aug 09, 2010 12:01 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
http://www.encikkacangtoys.blogspot.com
CikguDale
Corporal
Corporal


Posts : 251
Join date : 27/02/2010
Age : 39
Location : Pedalaman 1

PostSubject: Re: LAPORAN EKSPO KERJAYA & INOVASI ATM   Sun Aug 08, 2010 9:39 pm

Off topik:

ada sesiapa yang tahun camno nak join AW parlimen Penampang? kalau rasa boleh imbang masa, rasa mcm mau aktif balik.

anyway memang ada hajat hari ni nak menjengah ke KB. tapi ada banyak urusan lagi. maklumla baru pindah rumah semalam. payah pula nak tinggal. hope tahun depan ada lagi. kali ni kat KK pula ka...
Back to top Go down
kuk
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2938
Join date : 17/09/2009
Age : 39
Location : Kelantan

PostSubject: Re: LAPORAN EKSPO KERJAYA & INOVASI ATM   Mon Aug 09, 2010 8:26 am

Cikgu Dale,

Datang je bila2 nak datang. Kalau saya ada kat sini, insyaallah saya akan bantu apa yang perlu
Back to top Go down
jimio
PINGAT PERKHIDMATAN SETIA
PINGAT PERKHIDMATAN SETIA


Posts : 880
Join date : 09/04/2010
Age : 45
Location : Talipendek

PostSubject: Re: LAPORAN EKSPO KERJAYA & INOVASI ATM   Mon Aug 09, 2010 8:42 am

pegawai PERHEBAT yang berjanggut sikit tu ahli keluarga den la tu he he he he
Back to top Go down
http://www.gariswaktu.net
Tajau
Sergeant Major
Sergeant Major


Posts : 938
Join date : 19/05/2010
Age : 41
Location : Kota Kinabalu

PostSubject: Re: LAPORAN EKSPO KERJAYA & INOVASI ATM   Mon Aug 09, 2010 10:22 am

terima kasih atas gambar-gambar yang best buangett.. cheers
Back to top Go down
MR. STARK
Forum Administrator


Posts : 1798
Join date : 19/12/2008
Location : Tatooine

PostSubject: Re: LAPORAN EKSPO KERJAYA & INOVASI ATM   Mon Aug 09, 2010 10:30 am

[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:
terima kasih atas gambar-gambar yang best buangett.. cheers

wahhh..kenapa x pergi hari tu bro tajau? huhu...T_T

_________________
"if you are not with me, then you are my enemy"

Back to top Go down
http://www.encikkacangtoys.blogspot.com
Tajau
Sergeant Major
Sergeant Major


Posts : 938
Join date : 19/05/2010
Age : 41
Location : Kota Kinabalu

PostSubject: Re: LAPORAN EKSPO KERJAYA & INOVASI ATM   Mon Aug 09, 2010 10:36 am

laaaa.... time tue outstation .... memang pun teringin nak gie.. apa2pun terima kasih atas info bro. gunnerz dan juga Mr. Tony Stark.. kalau kat KK dan kawasan2 sewaktu dengannya contact jer boleh gie minum2 kalau ada fulus lebih gie makan seafood Smile
Back to top Go down
MR. STARK
Forum Administrator


Posts : 1798
Join date : 19/12/2008
Location : Tatooine

PostSubject: Re: LAPORAN EKSPO KERJAYA & INOVASI ATM   Mon Aug 09, 2010 10:41 am

huehuehue...nanti kita buat sesi teh tarik bagi ahli2 forum area KK..

hehehe yang mesti ada ialah GUNNERZ, CIKGU DALE DAN TAJAU..hehehe

_________________
"if you are not with me, then you are my enemy"

Back to top Go down
http://www.encikkacangtoys.blogspot.com
gunnerz
PERKHIDMATAN AM
PERKHIDMATAN AM


Posts : 867
Join date : 29/03/2010
Age : 35

PostSubject: Re: LAPORAN EKSPO KERJAYA & INOVASI ATM   Mon Aug 09, 2010 11:41 am

terbaik admin...nice shot dan terima kasih kerana mengupload gambar2 expo..
ada lagi yg ke admin? hehehe...What a Face
Back to top Go down
CikguDale
Corporal
Corporal


Posts : 251
Join date : 27/02/2010
Age : 39
Location : Pedalaman 1

PostSubject: Re: LAPORAN EKSPO KERJAYA & INOVASI ATM   Mon Aug 09, 2010 11:58 am

[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:
Cikgu Dale,

Datang je bila2 nak datang. Kalau saya ada kat sini, insyaallah saya akan bantu apa yang perlu

alala...bukan hang kat Kota Bharu ka..saya maksudkan Kota Belud (pameran yang ebrakhir semalam) tapi kalau kat sini bagus gak...aku nak tau camno nak join AW parlimen Penampang ni.
Back to top Go down
MR. STARK
Forum Administrator


Posts : 1798
Join date : 19/12/2008
Location : Tatooine

PostSubject: Re: LAPORAN EKSPO KERJAYA & INOVASI ATM   Mon Aug 09, 2010 12:01 pm

[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:
terbaik admin...nice shot dan terima kasih kerana mengupload gambar2 expo..
ada lagi yg ke admin? hehehe...What a Face

ada lagi..hehehe..tgk la petang2 nanti kalo free nnt upload lg..hehe

_________________
"if you are not with me, then you are my enemy"

Back to top Go down
http://www.encikkacangtoys.blogspot.com
gunnerz
PERKHIDMATAN AM
PERKHIDMATAN AM


Posts : 867
Join date : 29/03/2010
Age : 35

PostSubject: Re: LAPORAN EKSPO KERJAYA & INOVASI ATM   Mon Aug 09, 2010 12:07 pm

[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:
[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:
Cikgu Dale,

Datang je bila2 nak datang. Kalau saya ada kat sini, insyaallah saya akan bantu apa yang perlu

alala...bukan hang kat Kota Bharu ka..saya maksudkan Kota Belud (pameran yang ebrakhir semalam) tapi kalau kat sini bagus gak...aku nak tau camno nak join AW parlimen Penampang ni.

Cikgu boleh berhubung terus dgn pihak Rej 507 AW di Bukit Perwira, KK.
Sy juga mendapat perkhabaran bahawa bulan oktober nanti pelancaran kompeni AW dan expo yg sama turut akan diadakan di sandakan dan kali ini di bawah seliaan Rej 516 AW bg parlimen2 di kawasan Sandakan dan Tawau. Turut dilancarkan oleh YAB Menteri Pertahanan.
Back to top Go down
canteenRIFLE
Private First Class
Private First Class


Posts : 126
Join date : 29/04/2010
Age : 38

PostSubject: Re: LAPORAN EKSPO KERJAYA & INOVASI ATM   Mon Aug 09, 2010 4:04 pm

Elok lah pada adik adik yg duk pakai baju tentera rusia tue senapang plastik mehh ramai2 masuk wataniah dapat gak koramg jadik askar sekejap plus elaun.. Ehehe.. Dgr yer pesan abg ehehhe
Back to top Go down
CikguDale
Corporal
Corporal


Posts : 251
Join date : 27/02/2010
Age : 39
Location : Pedalaman 1

PostSubject: Re: LAPORAN EKSPO KERJAYA & INOVASI ATM   Mon Aug 09, 2010 4:54 pm

[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:
[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:
[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:
Cikgu Dale,

Datang je bila2 nak datang. Kalau saya ada kat sini, insyaallah saya akan bantu apa yang perlu

alala...bukan hang kat Kota Bharu ka..saya maksudkan Kota Belud (pameran yang ebrakhir semalam) tapi kalau kat sini bagus gak...aku nak tau camno nak join AW parlimen Penampang ni.

Cikgu boleh berhubung terus dgn pihak Rej 507 AW di Bukit Perwira, KK.
Sy juga mendapat perkhabaran bahawa bulan oktober nanti pelancaran kompeni AW dan expo yg sama turut akan diadakan di sandakan dan kali ini di bawah seliaan Rej 516 AW bg parlimen2 di kawasan Sandakan dan Tawau. Turut dilancarkan oleh YAB Menteri Pertahanan.

Insyaallah, kalau dapat imbangi masa antara tugas, dan keluarga..rasa akan ke sana nanti.

hem ..kalau pameran ke Sandakan, tak tercapai le nak g tgk.
Back to top Go down
gunnerz
PERKHIDMATAN AM
PERKHIDMATAN AM


Posts : 867
Join date : 29/03/2010
Age : 35

PostSubject: Re: LAPORAN EKSPO KERJAYA & INOVASI ATM   Mon Aug 09, 2010 8:13 pm

ini sempat disambar di booth TLDM...kualiti gambar kurang memuaskan..upload dpd kamera fon je hehe..




Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: LAPORAN EKSPO KERJAYA & INOVASI ATM   Today at 6:19 am

Back to top Go down
 
LAPORAN EKSPO KERJAYA & INOVASI ATM
View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 5Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
FORUM PANGGILAN PERTIWI :: LAMAN UTAMA & MAKLUMBALAS :: LAPORAN AKTIVITI - 2016 :: LAPORAN KHAS 2009-2011-
Jump to: