FORUM PANGGILAN PERTIWI
STOP. HOME GUARD CHECK POINT.

Please Log In or Register first.
FORUM PANGGILAN PERTIWI

Forum KESELAMATAN::PENGUATKUASAAN::KETENTERAAN
 
HomeHome  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 KOLEKSI MILITARY T-SHIRT MILIK ANDA

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
kudabesi87
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 1400
Join date : 03/10/2009
Age : 29
Location : Chenorbyl

PostSubject: Re: KOLEKSI MILITARY T-SHIRT MILIK ANDA   Wed Jan 06, 2010 1:46 pm

cuba try kat downtown cheras..dekat ngan velodrum KL..area2 maktab teknik ngan ilmu khas
Back to top Go down
http://www.malayneum-kudabesi.blogspot.com
totttis
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2393
Join date : 17/12/2009
Age : 42
Location : Lepak-Lepak Bersama Sang Saka Biru iaitu Encik Kucing

PostSubject: Re: KOLEKSI MILITARY T-SHIRT MILIK ANDA   Wed Jan 06, 2010 1:53 pm

Bandar Baru Bangi ada satu kedai, owner kedai ni bukak booth kat ArmCorpMall every sunday... Dia & member aku ialah bekas anggota GGK, so member aku kenalkan aku kat dia, bleh tahan kedai dia ni...
Back to top Go down
remyzero09
Corporal
Corporal


Posts : 248
Join date : 28/12/2009
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: KOLEKSI MILITARY T-SHIRT MILIK ANDA   Wed Jan 06, 2010 2:39 pm

terima kasih byk2. Memang cadang nak beli beg ngan cap.
Back to top Go down
Sixthieee
Specialist
Specialist


Posts : 188
Join date : 31/12/2009
Age : 32
Location : Saigon

PostSubject: Re: KOLEKSI MILITARY T-SHIRT MILIK ANDA   Wed Jan 06, 2010 4:34 pm

kat wangsa maju pun ada satu kedai jual barang2 military ni. dorang ni kedai supply senjata sekali. tp org awam tak bley beli. boot yg paskal pakai skrg pun dia ada jual.
Back to top Go down
Reza Su-30MKM
Staff Sergeant
Staff Sergeant


Posts : 468
Join date : 01/02/2010
Age : 40
Location : Selatan Malaysia

PostSubject: Re: KOLEKSI MILITARY T-SHIRT MILIK ANDA   Sat Feb 06, 2010 2:37 am

Sdr Totttis..kat mane kedai di Bandar Baru Bangi tu?boleh kasi tau tak?aku pun ada gak ke sana tp tak perasan area mana...minta full address dia
Back to top Go down
Reza Su-30MKM
Staff Sergeant
Staff Sergeant


Posts : 468
Join date : 01/02/2010
Age : 40
Location : Selatan Malaysia

PostSubject: Re: KOLEKSI MILITARY T-SHIRT MILIK ANDA   Sat Feb 06, 2010 2:50 am

akmal..hang tak beli Su-30 punya t-shirt roundneck ka masa Lima'09 kt booth No.11 Sqn?aku dpt gak beli,selai je yg ada masa tu (saiz XL)..aku nak kasi tau kt kengkawan forum..kalu ada yg nak beli,hari ahad pagi pi cari kt Stadium Shah Alam..aku ada kenal dgn sorang brader ni..rasanya mcm mr.kurien ckp tu..aku panggil nama dia Uncle Bandit..tak pun korang datang le masa Festival Belon Udara Panas kt Putrajaya..dgr2 dia nak buka booth kt sana
Back to top Go down
Akmal3110
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3101
Join date : 25/11/2009
Age : 27
Location : Bravo, Tango and Bravo, Kilo

PostSubject: Re: KOLEKSI MILITARY T-SHIRT MILIK ANDA   Sat Feb 06, 2010 7:44 am

@Reza Su-30MKM wrote:
akmal..hang tak beli Su-30 punya t-shirt roundneck ka masa Lima'09 kt booth No.11 Sqn?aku dpt gak beli,selai je yg ada masa tu (saiz XL)..aku nak kasi tau kt kengkawan forum..kalu ada yg nak beli,hari ahad pagi pi cari kt Stadium Shah Alam..aku ada kenal dgn sorang brader ni..rasanya mcm mr.kurien ckp tu..aku panggil nama dia Uncle Bandit..tak pun korang datang le masa Festival Belon Udara Panas kt Putrajaya..dgr2 dia nak buka booth kt sana

Saya sempat beli T-Shirt di 'booth' Pulatibang 3 je.
Back to top Go down
yang_bes
Private
Private


Posts : 89
Join date : 05/01/2010
Age : 36
Location : ktn, png, ktrg, kl

PostSubject: Re: KOLEKSI MILITARY T-SHIRT MILIK ANDA   Sat Feb 06, 2010 9:24 pm

@totttis wrote:
Bandar Baru Bangi ada satu kedai, owner kedai ni bukak booth kat ArmCorpMall every sunday... Dia & member aku ialah bekas anggota GGK, so member aku kenalkan aku kat dia, bleh tahan kedai dia ni...

En. Tottis
Sila laporkan koordinat kedai beserta nama. Bole buat recon mission
Back to top Go down
totttis
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2393
Join date : 17/12/2009
Age : 42
Location : Lepak-Lepak Bersama Sang Saka Biru iaitu Encik Kucing

PostSubject: Re: KOLEKSI MILITARY T-SHIRT MILIK ANDA   Mon Feb 08, 2010 10:55 am

huhu bro yang bukak kedai di Bangi dah buka lagi satu cawangan kedai di ArmCorp Mall, dia sudah upgrade dari booth ke kedai...bravo bravo
Back to top Go down
afiq flanker
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3371
Join date : 09/11/2009
Age : 28
Location : atas udara

PostSubject: Re: KOLEKSI MILITARY T-SHIRT MILIK ANDA   Wed Feb 10, 2010 2:52 am

@yang_bes wrote:
@totttis wrote:
Bandar Baru Bangi ada satu kedai, owner kedai ni bukak booth kat ArmCorpMall every sunday... Dia & member aku ialah bekas anggota GGK, so member aku kenalkan aku kat dia, bleh tahan kedai dia ni...

En. Tottis
Sila laporkan koordinat kedai beserta nama. Bole buat recon mission

kedainya kat seksyen 15, depan NIOSH
Back to top Go down
afiq flanker
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 3371
Join date : 09/11/2009
Age : 28
Location : atas udara

PostSubject: Re: KOLEKSI MILITARY T-SHIRT MILIK ANDA   Wed Feb 10, 2010 2:53 am

@Reza Su-30MKM wrote:
akmal..hang tak beli Su-30 punya t-shirt roundneck ka masa Lima'09 kt booth No.11 Sqn?aku dpt gak beli,selai je yg ada masa tu (saiz XL)..aku nak kasi tau kt kengkawan forum..kalu ada yg nak beli,hari ahad pagi pi cari kt Stadium Shah Alam..aku ada kenal dgn sorang brader ni..rasanya mcm mr.kurien ckp tu..aku panggil nama dia Uncle Bandit..tak pun korang datang le masa Festival Belon Udara Panas kt Putrajaya..dgr2 dia nak buka booth kt sana

boleh borong banyak2 nie....hehehe
Back to top Go down
mr. kurien
Warrant Officer
Warrant Officer


Posts : 5986
Join date : 20/12/2009
Age : 37
Location : in an office under the basement

PostSubject: Re: KOLEKSI MILITARY T-SHIRT MILIK ANDA   Wed Feb 10, 2010 12:43 pm

kedai BLACKHAWK di wangsa maju sapa pernah pegi?

_________________
Back to top Go down
http://mrkurien.blogspot.com/
Reza Su-30MKM
Staff Sergeant
Staff Sergeant


Posts : 468
Join date : 01/02/2010
Age : 40
Location : Selatan Malaysia

PostSubject: Re: KOLEKSI MILITARY T-SHIRT MILIK ANDA   Thu Mar 04, 2010 12:24 am

Afiq..kalu aku ada sampai area sana,aku call n nak minta hang tolong tunjuk tempat..aku x biasa sgt la area sana,tp ada la dulu kena kursus kat area sana (Pusat Latihan dekat dgn BSN Traning Centre)..Bro Totttis,kedai kat Amcorp Mall tu tingkat brape?aku pun dulu selalu gak cari brg kat area situ..mohon dimaklumkan kpd saya nanti..tengkiu
Back to top Go down
kudabesi87
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 1400
Join date : 03/10/2009
Age : 29
Location : Chenorbyl

PostSubject: Re: KOLEKSI MILITARY T-SHIRT MILIK ANDA   Thu Mar 04, 2010 12:31 am

ada ke?

biasa ari ahad..ada flea market, so ada brother nih jual banyak collection barang military

dulu dia jual kat level bawah tu..dekat giant supermarket
Back to top Go down
http://www.malayneum-kudabesi.blogspot.com
totttis
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 2393
Join date : 17/12/2009
Age : 42
Location : Lepak-Lepak Bersama Sang Saka Biru iaitu Encik Kucing

PostSubject: Re: KOLEKSI MILITARY T-SHIRT MILIK ANDA   Thu Mar 04, 2010 11:01 am

Dia sorang jer yang jual bebarang military kat ArmCorp tu tak salah aku...dia bukak kedai aku lupa lak kat tingkat berapa...
Back to top Go down
PuteraDarulTakzim
Corporal
Corporal


Posts : 232
Join date : 11/03/2010
Age : 36

PostSubject: Re: KOLEKSI MILITARY T-SHIRT MILIK ANDA   Thu Mar 11, 2010 6:38 pm

@totttis wrote:
Dia sorang jer yang jual bebarang military kat ArmCorp tu tak salah aku...dia bukak kedai aku lupa lak kat tingkat berapa...

tu cawangan baru...RNJ kat bangi sek.15.....saya beli dulu t-shirt ni


t-shirt VAT69 tak sempat nak snap picture...tengah basuh...heuheuheuheuehu Laughing
Back to top Go down
kudabesi87
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army


Posts : 1400
Join date : 03/10/2009
Age : 29
Location : Chenorbyl

PostSubject: Re: KOLEKSI MILITARY T-SHIRT MILIK ANDA   Thu Mar 11, 2010 8:17 pm

nih kot alamat kat amcorp mall tu..

L2-12 Amcorp Mall,Petaling Jaya.
Back to top Go down
http://www.malayneum-kudabesi.blogspot.com
PuteraDarulTakzim
Corporal
Corporal


Posts : 232
Join date : 11/03/2010
Age : 36

PostSubject: Re: KOLEKSI MILITARY T-SHIRT MILIK ANDA   Sat Mar 13, 2010 10:16 am

@mr. kurien wrote:




PASKAU

waaaaaaa.....mana leh dapat ni?
Back to top Go down
asidburn
Private
Private


Posts : 73
Join date : 19/11/2010
Age : 34

PostSubject: Re: KOLEKSI MILITARY T-SHIRT MILIK ANDA   Mon Dec 06, 2010 6:20 pm

@katon wrote:
Bila kita nak keluarkan pulak T-SHIRT rasmi utk forum nih ?

Yeah, T-shirt rasmi kita must lebih cun daripada tu....heheee.
Back to top Go down
Laksamana Sunan
General
General


Posts : 2044
Join date : 13/09/2009
Age : 42
Location : Ipoh, Perak.

PostSubject: Re: KOLEKSI MILITARY T-SHIRT MILIK ANDA   Mon Dec 06, 2010 6:56 pm

Nanti aku umumkan pengambilan tempahan untuk tshirt forum kat dalam thread berkenaan.

_________________


"This nation will remain the land of the free
only so long as it is the home of the brave..."
"FREEDOM IS NOT FREE"
Back to top Go down
asidburn
Private
Private


Posts : 73
Join date : 19/11/2010
Age : 34

PostSubject: Re: KOLEKSI MILITARY T-SHIRT MILIK ANDA   Mon Dec 06, 2010 11:59 pm

Laksamana Sunan @ TK wrote:
Nanti aku umumkan pengambilan tempahan untuk tshirt forum kat dalam thread berkenaan.

Ok ok~~i am the 1st to order~~ bounce
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: KOLEKSI MILITARY T-SHIRT MILIK ANDA   Today at 11:55 am

Back to top Go down
 
KOLEKSI MILITARY T-SHIRT MILIK ANDA
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
FORUM PANGGILAN PERTIWI :: COLLECTOR'S ITEM-
Jump to: